Προς το περιεχόμενο

Παπασωτηρίου Ipod Classic 160gb 180euro

stefgti

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με τόσα λεφτά θα έπαιρνα το touch κι ας έχει πολύ λιγότερη χωρητικότητα. Οι δυνατότητες του δεν συγκρίνονται.

Με 8 γιγα μνήμη τι θα πρωτοβάλεις???

Στα 180ευρώ το classic είναι πολύ καλή τιμή...

Δημοσ.

παιδια απο οτι βλεπω δε βαζετε μυαλο.....Τα του playstation 3 τα ξεχασατε?

Εγώ τότε κατάφερα και πήρα το black ops στα 15 ευρώ και μου έδωσαν και δωροεπιταγή των 10 ευρώ...

15-10=5

Επομένως δεν έχω παράπονο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δικαιολογώ την πολιτική τους και τον τρόπο με τον οποίο "πούλησαν" τόσο κόσμο...

Πάντως στα 180 ευρώ το ipod classic 160gb είναι γαμ_τη τιμή, φθηνότερο και από το amazon...

Τώρα ποιός θα παραλάβει είναι μία άλλη ιστορία... :devil:

Δημοσ.

Δυστυχώς μόνο μέσω itunes

μια χαρα το χρησιμοποιεις και σαν εξωτερικο σκληρο.

εχει επιλογη μεσα στο itunes στην κεντρικη σελιδα του ipod να χρησιμοποιειται σαν removable disk

Δημοσ.

Τελικώς βάλαν μυαλό. Το εμφανίζει τώρα καταργημένο.Όποιος πρόλαβε πήρε!

Μάλλον ο Παπασωτηρίου το πάει για κλείσιμο το τμήμα της πληροφορικής και ξεστοκάρει σιγά σιγά τα τελευταία αποθέματα

Δημοσ.

μια χαρα το χρησιμοποιεις και σαν εξωτερικο σκληρο.

εχει επιλογη μεσα στο itunes στην κεντρικη σελιδα του ipod να χρησιμοποιειται σαν removable disk

Και μπορείς έτσι να βάζεις μουσική που θα μπορείς μετά να την ακούς;

Δημοσ.

Και μπορείς έτσι να βάζεις μουσική που θα μπορείς μετά να την ακούς;

Τη μουσικη παλι μεσω itunes την περνας. Απλα με την επιλογη αυτη μπορεις να φτιαξεις φακελους κτλ κ να το χρησιμοποιεις σαν εξωτερικο σκληρο

Δημοσ.

Τη μουσικη παλι μεσω itunes την περνας. Απλα με την επιλογη αυτη μπορεις να φτιαξεις φακελους κτλ κ να το χρησιμοποιεις σαν εξωτερικο σκληρο

Άρα klein. Αν είναι να δώσω 200 ευρω για 160gb εξωτερικό σκληρό γάματα. Αυτό εννούσα ότι ουσιαστικά λειτουργεί μόνο μέσω itunes

Δημοσ.

http://www.papasotiriou.gr/product.electronics.asp?pfid=1882781&prid=1137013

Διαθέσιμο σε μαύρο και ασημί.Φθηνότερη τιμή στο skroutz 247euro

Προβλέπω νέες καταγγελίες...

thanks stefgti για την ανάρτηση του θέματος. τσίμπησα ένα μαύρο. έπιασαν τόπο και οι 3 δωροεπιταγές που δεν είχα τί να τις κάνω (κανόνισα παραλαβή απ'το κατάστημα). thanks και στον Παπασωτηρίου, γιατί μόλις πλήρωσα μου έδωσαν κατά λάθος άλλη 1 δωροεπιταγή των 10 ευρώ (επειδή είδαν 4 παραγγελίες στο account μου , εκ των οποίων η 1 ήταν για το ipod όμως).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...