stefgti Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 http://www.papasotiriou.gr/product.electronics.asp?pfid=1882781&prid=1137013 Διαθέσιμο σε μαύρο και ασημί.Φθηνότερη τιμή στο skroutz 247euro Προβλέπω νέες καταγγελίες...
lionheart75 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Και αληθινή να είναι η τιμή μετά απο τα προηγούμενα χάλια τους εγώ δεν πρόκειται ...
arxaggelos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 με τόσα λεφτά θα έπαιρνα το touch κι ας έχει πολύ λιγότερη χωρητικότητα. Οι δυνατότητες του δεν συγκρίνονται.
zizu10 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 με τόσα λεφτά θα έπαιρνα το touch κι ας έχει πολύ λιγότερη χωρητικότητα. Οι δυνατότητες του δεν συγκρίνονται. Με 8 γιγα μνήμη τι θα πρωτοβάλεις??? Στα 180ευρώ το classic είναι πολύ καλή τιμή...
louben Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 παιδια απο οτι βλεπω δε βαζετε μυαλο.....Τα του playstation 3 τα ξεχασατε?
downhill Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Μπορείς να το χρησιμοποιείς & σαν εξωτερικό σκληρό ή μόνο μέσω itunes?
gavros10 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 βρε να πανε να πνιγουν και 10 ευρω να το ειχα σιγα μην το αγοραζα με τους απατεωνες
zizu10 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 παιδια απο οτι βλεπω δε βαζετε μυαλο.....Τα του playstation 3 τα ξεχασατε? Εγώ τότε κατάφερα και πήρα το black ops στα 15 ευρώ και μου έδωσαν και δωροεπιταγή των 10 ευρώ... 15-10=5 Επομένως δεν έχω παράπονο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δικαιολογώ την πολιτική τους και τον τρόπο με τον οποίο "πούλησαν" τόσο κόσμο... Πάντως στα 180 ευρώ το ipod classic 160gb είναι γαμ_τη τιμή, φθηνότερο και από το amazon... Τώρα ποιός θα παραλάβει είναι μία άλλη ιστορία...
originalhoyas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Μπορείς να το χρησιμοποιείς & σαν εξωτερικό σκληρό ή μόνο μέσω itunes? Δυστυχώς μόνο μέσω itunes
June Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δυστυχώς μόνο μέσω itunes μια χαρα το χρησιμοποιεις και σαν εξωτερικο σκληρο. εχει επιλογη μεσα στο itunes στην κεντρικη σελιδα του ipod να χρησιμοποιειται σαν removable disk
stefgti Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Τελικώς βάλαν μυαλό. Το εμφανίζει τώρα καταργημένο.Όποιος πρόλαβε πήρε! Μάλλον ο Παπασωτηρίου το πάει για κλείσιμο το τμήμα της πληροφορικής και ξεστοκάρει σιγά σιγά τα τελευταία αποθέματα
originalhoyas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 μια χαρα το χρησιμοποιεις και σαν εξωτερικο σκληρο. εχει επιλογη μεσα στο itunes στην κεντρικη σελιδα του ipod να χρησιμοποιειται σαν removable disk Και μπορείς έτσι να βάζεις μουσική που θα μπορείς μετά να την ακούς;
June Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Και μπορείς έτσι να βάζεις μουσική που θα μπορείς μετά να την ακούς; Τη μουσικη παλι μεσω itunes την περνας. Απλα με την επιλογη αυτη μπορεις να φτιαξεις φακελους κτλ κ να το χρησιμοποιεις σαν εξωτερικο σκληρο
originalhoyas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Τη μουσικη παλι μεσω itunes την περνας. Απλα με την επιλογη αυτη μπορεις να φτιαξεις φακελους κτλ κ να το χρησιμοποιεις σαν εξωτερικο σκληρο Άρα klein. Αν είναι να δώσω 200 ευρω για 160gb εξωτερικό σκληρό γάματα. Αυτό εννούσα ότι ουσιαστικά λειτουργεί μόνο μέσω itunes
downhill Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 http://www.papasotiriou.gr/product.electronics.asp?pfid=1882781&prid=1137013 Διαθέσιμο σε μαύρο και ασημί.Φθηνότερη τιμή στο skroutz 247euro Προβλέπω νέες καταγγελίες... thanks stefgti για την ανάρτηση του θέματος. τσίμπησα ένα μαύρο. έπιασαν τόπο και οι 3 δωροεπιταγές που δεν είχα τί να τις κάνω (κανόνισα παραλαβή απ'το κατάστημα). thanks και στον Παπασωτηρίου, γιατί μόλις πλήρωσα μου έδωσαν κατά λάθος άλλη 1 δωροεπιταγή των 10 ευρώ (επειδή είδαν 4 παραγγελίες στο account μου , εκ των οποίων η 1 ήταν για το ipod όμως).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.