k_dinos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Για οποιον σκεφτεται να παρει το παιχνιδι EAST INDIA COMPANY, να ξερει οτι μπορει να το βρει στο Steam με 8,99ευρω. Επισης εχει ολοκληρο πακετο με τα expansion στα 13,99 http://store.steampowered.com/app/25930/
xouzel Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Ξεχασες τα manhatan.Εχουνε πιασει ολη την Αμερικη σε ονοματα.ρε μπας και τα βαφτιζουν αυτοι? Εεεεεεεεεεετσι !!! Αλλα σημερα ειπαν να επεκταθουν και απο Αγγλια μερια. Εβαλαν τιμονιερα............. BigBen !!!
million_voices Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δεν αξίζει να ασχολείσαι πια. Προσωπικά ούτε το mp3 θεωρώ ότι αξιζει. Noname είναι. Κανα Hardware, όπως είπε και ένας φίλος πρίν, τίποτα. Βάλτε ρε σεις καμμια προσφορα σε Gpu, Mobo's, ram, psu's, case's, hdd's έστω και coolers. Όχι άλλα nilox, oregon, trust, equip, ξαπλώστρες, λάμπες, τασάκια, ποτιστικά και τα συνναφή. 'Ημμμαρτοννν! για καποιον που θελει το απολυτως φθηνοτερο mp3 ισα ισα για να κανει την δουλεια του καλο ειναι πιστευω γενικοτερα http://www.chinavasion.com/ εχουν καταντησει,με τετοια κριση ομως λογικο ειναι
piranhagr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Για το CAPTIVA 2GB MP3 εχει κανεις αποψη ? Απλά μακριά ... μου το είχαν δώσει δώρο ... μπαταρία δεν κρατάει πάνω απο μια μέρα και να μην το χρησιμοποιείς !!! το μενού τραγικό σε σχέση με ενα mp4 samsung που είχα εκείνο τον καιρό Οπότε απλά μακριά
Orifiel Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Ας παν να δουν πως το κάνουν στο εξωτερικό της Κυριακές, που δεν χωρά να περάσει ούτε καρφίτσα μέσα στα εμπορικά κέντρα.. όλα -50 -80% … πανικός σε όλα τα είδη και όχι σε αυτά που θέλουμε να ξεφορτωθούμε. Τέλος πάντων, γενικότερα τα πράγματα πάνε από χειρότερο στο χειρότερο στην αγορά.. και που είσαι ακόμα Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν εκπτώσεις.. ps: Θυμάμαι που έμπαινες σε ρουχαλαδικο και έβλεπες τα ρούχα να πετανε στον αέρα από τον κόσμο τι να πρώτο πιασει και δοκιμάσει πριν το πάρει άλλος.. ένοιωθες λίγο αμήχανα και άσχημα.. (κάτι σαν γυφτιά), αλλά ηταν πανικός.. έπαιρνες από οίκους μόδας δερμάτινα πχ με 30 ευρώ από 1500… σε τέτοια φάση.. στο τέλος καταντούσε διασκεδαστικό. Το pc world έκανε εκπτώσεις αρκεί να το χρειαζόσουν αυτό το αντικείμενο.. έκανε σε όλα τα ποντίκια, σκληρούς, οθόνες, περιφερειακά, cd-dvd-καλώδια, εκτυπωτές.. κτλ..
kiros9 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Μου αρέσει η "προσφορά" του lenovo x100e!!!! πριν από 2 μήνες το είχε σε μεγάλο κατάστημα στα 300€, ακόμα και πρίν από 1 βδομάδα περίπου που ρώτησε ένα παιδί σε άλλο topic το έβρισκε με ~350€ σε άλλο μαγαζί. Μπαίνω στο skroutz να δω πόσο το έχουν τώρα και βλέπω 511€ την χαμηλότερη τιμή!!! Μα είναι σοβαροί όλοι τους??? ποιος θα πάρει netbook-single core για 500€ ή την "προσφορά" στα 449€?????
piranhagr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 για καποιον που θελει το απολυτως φθηνοτερο mp3 ισα ισα για να κανει την δουλεια του καλο ειναι πιστευω γενικοτερα http://www.chinavasion.com/ εχουν καταντησει,με τετοια κριση ομως λογικο ειναι έχεις ψωνίσει ποτέ απο εκεί για china καλές τιμές έχει σορρυ για το off-topic
louben Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Ας παν να δουν πως το κάνουν στο εξωτερικό της Κυριακές, που δεν χωρά να περάσει ούτε καρφίτσα μέσα στα εμπορικά κέντρα.. όλα -50 -80% … πανικός σε όλα τα είδη και όχι σε αυτά που θέλουμε να ξεφορτωθούμε. Τέλος πάντων, γενικότερα τα πράγματα πάνε από χειρότερο στο χειρότερο στην αγορά.. και που είσαι ακόμα Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν εκπτώσεις.. ps: Θυμάμαι που έμπαινες σε ρουχαλαδικο και έβλεπες τα ρούχα να πετανε στον αέρα από τον κόσμο τι να πρώτο πιασει και δοκιμάσει πριν το πάρει άλλος.. ένοιωθες λίγο αμήχανα και άσχημα.. (κάτι σαν γυφτιά), αλλά ηταν πανικός.. έπαιρνες από οίκους μόδας δερμάτινα πχ με 30 ευρώ από 1500… σε τέτοια φάση.. στο τέλος καταντούσε διασκεδαστικό. Το pc world έκανε εκπτώσεις αρκεί να το χρειαζόσουν αυτό το αντικείμενο.. έκανε σε όλα τα ποντίκια, σκληρούς, οθόνες, περιφερειακά, cd-dvd-καλώδια, εκτυπωτές.. κτλ.. να υποθεσω οτι μιλας για Αγγλια?
Deathmace Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Πραγματικά με αυτά που βλέπω στις κατα καιρούς προσφορές - εκπτώσεις απο τα ελ. e-shops μου δημιουργούν την εντύπωση ότι οι τύποι ζουν εκτός τόπου και χρόνου. Ποντάρουν(λογικά) ακόμα στους εντελώς ανενημέρωτους. Ρε λαμόγια ακόμα και η θεία μου που κοντεύει 60 χρονών τον ξέρει τον τσιγκούνη και να ψάξει για το φθηνότερο. Ποιους πάτε να κοροϊδέψετε?? Και το κάνουν και με συνέπεια οι απίθανοι!!!!
pittas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Μετα οταν ερθει η ωρα του λουκετου θα φταιει μεχρι κι ο χατζηπετρης κι οχι οι ιδιοι που το εχουν γυρισει σε chinainvasion αλλα με τιμες premium
fonzi Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.345802&sid=1 αυτός λέει τίποτα;
Moderators matrixxx Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Πραγματικά με αυτά που βλέπω στις κατα καιρούς προσφορές - εκπτώσεις απο τα ελ. e-shops μου δημιουργούν την εντύπωση ότι οι τύποι ζουν εκτός τόπου και χρόνου. Ποντάρουν(λογικά) ακόμα στους εντελώς ανενημέρωτους. Ρε λαμόγια ακόμα και η θεία μου που κοντεύει 60 χρονών τον ξέρει τον τσιγκούνη και να ψάξει για το φθηνότερο. Ποιους πάτε να κοροϊδέψετε?? Και το κάνουν και με συνέπεια οι απίθανοι!!!! Δυστυχως υπαρχουν πολλοι φιλε! Η Ελλαδα δεν ειναι αυτο που εισαι εσυ και καποιος αλλος, το περιβαλλον σου, αλλα αυτο που ειναι η μεγαλη πλειοψηφια, το συνολο. Μην γελιεσαι... Ακομα και εδω μεσα βλεπουμε αρκετους "αψαχτους" και "αμπαλους", που ειμαστε ολοι υποτιθεται λιγο ψαγμενοι για να μπαινουμε σε καποιο site/forum, φαντασου τι γινεται στο συνολο... Οσο υπαρχουν τα παρατραγουδα απο τα μαγαζια σημαινει οτι υπαρχουν τα "θυματα". Οταν και ΑΝ παψουν οι πρακτικες αυτες τοτε μπορεις να πιστεψεις οτι τα πραγματα πανε καλυτερα στον καταναλωτη!
eftihios1986 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δυστυχως υπαρχουν πολλοι φιλε! Η Ελλαδα δεν ειναι αυτο που εισαι εσυ και καποιος αλλος, το περιβαλλον σου, αλλα αυτο που ειναι η μεγαλη πλειοψηφια, το συνολο. Μην γελιεσαι... Ακομα και εδω μεσα βλεπουμε αρκετους "αψαχτους" και "αμπαλους", που ειμαστε ολοι υποτιθεται λιγο ψαγμενοι για να μπαινουμε σε καποιο site/forum, φαντασου τι γινεται στο συνολο... Οσο υπαρχουν τα παρατραγουδα απο τα μαγαζια σημαινει οτι υπαρχουν τα "θυματα". Οταν και ΑΝ παψουν οι πρακτικες αυτες τοτε μπορεις να πιστεψεις οτι τα πραγματα πανε καλυτερα στον καταναλωτη! Κατα την γνωμη μου παντως, δεν φταινε οι καταναλωτες που ειναι μη-ενημερωμενοι καθως δεν γινετε ολοι να τα ξερουμε ολα. Το προβλημα το εχει το e-shop που προσπαθει να κοροιδευσει και καλως ή κακως, σε γενικες γραμμες, ο ελληνας δεν ειναι επαγγελματιας στο αντικεμεινο του και νοιωθει μαγκας οταν πιασει καποιον κοροιδο
Moderators matrixxx Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Κατα την γνωμη μου παντως, δεν φταινε οι καταναλωτες που ειναι μη-ενημερωμενοι καθως δεν γινετε ολοι να τα ξερουμε ολα. Το προβλημα το εχει το e-shop που προσπαθει να κοροιδευσει και καλως ή κακως, σε γενικες γραμμες, ο ελληνας δεν ειναι επαγγελματιας στο αντικεμεινο του και νοιωθει μαγκας οταν πιασει καποιον κοροιδο Καταλαβαινω πως το λες, συμφωνω, δεν ειπα ομως εγω ποτε μπραβο στα καρτελ, δεν τους βγαζω "αθωους", οποιος διαβαζει εδω βλεπει οτι εχω σιχαθει σχεδον ολα τα Ελληνικα "μαγαζακια", εχω παψει να ψωνιζω απο αυτα (εκτος απο περιπτωσεις που τους "βαζω μεσα") και σε καθε παρατραγουδο τους τα "χωνω". Το προβλημα το εχει το καθε καταστημα που κοροιδευει ομως ή ο καταναλωτης που του πιανουν τον ποπό; Ας ξυπνησει και αυτος λιγο, εκτος αν του αρεσει.
million_voices Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 εγω ειμαι αισιοδοξος,τωρα που τα πραγματα ειναι δυσκολα και ο κοσμος μετραει τα λ7 του τα καθε λογης λαμογια αργα η γρηγορα θα πληρωσουν τον αντιεπαγγελματισμο τους με λουκετα και μεγαλες μειωσεις τζιρων ηδη αν δειτε στις προσφορες ολο και περισσοτερο σκανε μαγαζια απο εξωτερικο καθως και ντοπια που ηταν στην αφανεια ετσι να ερθουν τα πραγματα στα ισια τους γιατι ειχαμε ξεφυγει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.