maparios Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 http://www.crazysundays.gr απογοήτευση σκέτη,σχεδόν τίποτα δε μου άρεσε...απορώ,γιατί δεν κάνουν προσφορές σε σκληρούς ποτε;;;
panosno1com Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 συμφωνω,τιποτα. Ιιιισως το ραδιο σιντι αν καποιος ψαχνει μια φτηνη επιλογη για το αυτοκινητο αλλα και παλι δεεεεν πολυαξιζει. Τελοσπαντων, ας ελπισουμε σε κατι καλυτερο την επομενη βδομαδα
ipal Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 γιατι τα nilox- trust - tsats - fask κ 1 ευρω να τα δινανε κερδος θα ειχανε... αυτοι τα φερνουνε. εχει γελιο το e-shop, παλια ειχε κοπελες στα ταμεια κ "προισταμενο". τωρα μετα κρισης τους αντικατεστησε κ τους 2 με 1 πακιστανο.
astak Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Τελοσπαντων, ας ελπισουμε σε κατι καλυτερο την επομενη βδομαδα μου θυμιζεις πολιτικο(πχ.καλυτερο μελλον,καλυτερο αυριο,κτλπ). μπα εγω δεν βλεπω καμια ελπιδα
bluesattack Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Και εγω που ειμαι φαν του e-shop αρχισα να τις βαριεμαι αφανταστα και μονο που τις βλεπω .Καμμια προσφορα σκληρο , mobo , καρτες γραφικων , ηχου κατι με περαση πια..
panosno1com Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 μου θυμιζεις πολιτικο(πχ.καλυτερο μελλον,καλυτερο αυριο,κτλπ). μπα εγω δεν βλεπω καμια ελπιδα μαυρογιαλλουρος λεμε!!!!!
lionheart75 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Tραγική crazy sunday για άλλη μια φορά. Απορώ, εκτός των άλλων, ποιός θα πάει να δώσει 50€ για να πάρει το 2,1 set της Trust. Καλά για τις γκατζετιές που πάνε να διώξουν κάθε φορά τα λόγια περιττά ...
million_voices Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 το mp3 player με δυνατοτητα επεκτασης χωρητικοτητας σε αυτα τα λ7 δεν φαινεται καθολου κακο edit εγινε ανεμος αλλα θα το ξαναβαλουν μεσα στην εβδομαδα,αυτο η καποιο παρομοιο,παντα ετσι κανουν
noob Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Για το CAPTIVA 2GB MP3 εχει κανεις αποψη ? Eγώ!Εξαντλημένο! Δώστε captiva στο λαό λέμε.
Physics_Rulez Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Ένα mp3 player της προκοπής να είχε... μας έχει πήξει στα nilox trust crypto... Τώρα αυτό πάλι τι είναι; Captiva? Δώστε κανένα sandisk, κανένα ipod, κανένα samsung έστω
lionheart75 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δεν αξίζει να ασχολείσαι πια. Προσωπικά ούτε το mp3 θεωρώ ότι αξιζει. Noname είναι. Κανα Hardware, όπως είπε και ένας φίλος πρίν, τίποτα. Βάλτε ρε σεις καμμια προσφορα σε Gpu, Mobo's, ram, psu's, case's, hdd's έστω και coolers. Όχι άλλα nilox, oregon, trust, equip, ξαπλώστρες, λάμπες, τασάκια, ποτιστικά και τα συνναφή. 'Ημμμαρτοννν!
Thanos1972 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δεν αξίζει να ασχολείσαι πια. Προσωπικά ούτε το mp3 θεωρώ ότι αξιζει. Noname είναι. Κανα Hardware, όπως είπε και ένας φίλος πρίν, τίποτα. Βάλτε ρε σεις καμμια προσφορα σε Gpu, Mobo's, ram, psu's, case's, hdd's έστω και coolers. Όχι άλλα nilox, oregon, trust, equip, ξαπλώστρες, λάμπες, τασάκια, ποτιστικά και τα συνναφή. 'Ημμμαρτοννν! Ξεχασες τα manhatan.Εχουνε πιασει ολη την Αμερικη σε ονοματα.ρε μπας και τα βαφτιζουν αυτοι?
pittas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Μπουχτισαμε στις κινεζιες Ουτε για να τα πουλαν αλλοδαποι στα φαναρια δεν κανουν αυτα που πανε να σπρωξουν στο eshop εδω και ενα χρονο και βαλε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.