Προς το περιεχόμενο

Πιο ελαφριά έκδοση Windows

Xristaras23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα πια ειναι πιο ελαφρη τα xp η τα 7

Τα XP. Δεν είναι αναμενόμενο; Σχεδιάστηκαν για τα δεδομένα που ίσχυαν στο hardware πριν κάμποσα χρόνια!

Δημοσ.

Σε λαπτοπ

Τι χρώμα;

Όταν σε ρωτάνε τι μηχάνημα,κατά κανόνα θέλουν να μάθουν από τη αποτελείται τα χαρακτηριστικά του δηλαδή.

Τα XP. Δεν είναι αναμενόμενο; Σχεδιάστηκαν για τα δεδομένα που ίσχυαν στο hardware πριν κάμποσα χρόνια!

Δεν ξέρω φορτωμένα με το sp3 τα windowsXP εμένα μου φαίνονται εξίσου αργά/γρήγορα με τα windows7 αλλά μπορεί να είναι και ψυχολογικό.

Δημοσ.

Δεν ξέρω φορτωμένα με το sp3 τα windowsXP εμένα μου φαίνονται εξίσου αργά/γρήγορα με τα windows7 αλλά μπορεί να είναι και ψυχολογικό.

Μιλάμε για μοντέρνο hardware ή πιο παλιό, σύγχρονο των XP; Τα 7 είναι fine-tuned για τα σύγχρονα συστήματα και έτσι αναδεικνύουν πιο αποτελεσματικά το μοντέρνο hardware. Έχουν π.χ. μηχανισμούς για πολύ πιο aggressive caching. Βάζοντας XP σε ένα μοντέρνο 2(+)πύρηνο μηχάνημα με 2(+)GB RAM, μην περιμένεις να το δεις να πηγαίνει πιο γρήγορα από ο,τι με 7. Σαν να έχεις μονοθέσιο F1 και να βάζεις τη γιαγιά μου τη συγχωρεμένη να το πιλοτάρει!

Αντίθετα, σε ένα τυπικό σύστημα π.χ. 7ετίας που θα έχει το πολύ 1GB RAM (κι αυτό μόνο σε όσους πρόλαβαν να τσιμπήσουν κάνα ντιμμάκι παραπάνω πριν πάρουν την ανιούσα οι τιμές τους), τα μερικές εκατοντάδες (ή ακόμη και δεκάδες) Megabytes περισσότερης ελεύθερης μνήμης που θα σου απομένουν μετά το boot με XP μπορεί να κάνουν τη διαφορά μεταξύ εμφάνισης thrashing και μη.

Δημοσ.

Τα 7 βαλε.Με λιγο configuration τρεχουν ανετα σε laptop/netbook.

Tα Χp ειναι ξεπερασμενα πλεον,δεν αξιζει να μεινεις σε αυτα.

Δημοσ.

Εγώ πάλι έχω dual boot, win7 -xp sp3.Το σύστημα της υπογραφής και γιατί παίζω απαιτητικά παιχνίδια τα φωρτώνω στα χπ γιατί έχουν μηδενικές παιτήσεις σε σχέση με τα 7, οι διαφορές στα fps είναι γύρω στο 25+, cinema 4d,photoshop και γενικα ολα τα προγραμματα μονο στα 7.Θα εξαρτηθει κατ'εμου τι θα βαλεις απο την χρηση και κυριως απο το hardware σου.....

Δημοσ.

βασικα δεν χρειαζεται να βαλεις τα Xp σε dual boot για να παιξεις πιο ανετα τα παιχνιδια.

εγω αυτο που εχω κανει ειναι να φτιαξω ενα second account στα 7 το οποιο ειναι αποκλειστικα ρυθμισμενο για παιχνιδια.

τρεχει τα απολυτως απαραιτητα,ολα τα resources ειναι διαθεσιμα και ολα τα παιχνιδια παιζουν πολυ καλυτερα και πιο γρηγορα.

Μην ψαρωνετε απο το γεγονος οτι τα 7 ειναι ολοκαινουργια αρα και πολυ πιο βαρια,ειλικρινα αν το ρυθμισετε σωστα για να τρεξει συγκεκριμενες απαιτητικες εργασιες,γινεται παναλαφρο.εξαλλου τα Xp δεν υποστηριζουν DX11 αν σκοπευετε να παιξετε καινουργια παιχνιδια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...