Προς το περιεχόμενο

Με καθε build to order δωρο το κουτι turboX

k_dinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν από 1-2 χρόνια, ενστικτωδώς μπορεί να πόσταρα κι εγώ ένα σαρκαστικό σχόλιο όπως του συμφορουμίτη UpToDate_. Αλλά με την κρίση στην αγορά και στο πορτοφόλι μας, σκέφτομαι ότι κάτι είναι κι αυτό και ίσως κάποιοι ωφεληθούν έστω και λίγο...

Δημοσ.

Αν δεν ήθελε να αγοράσεις και το λειτουργικό ίσως να άξιζε λίγο, γιατί θα κάλυπτε όσους δεν ήθελαν κάποιο μεγάλο tower και δεν είχαν και απαιτήσεις από το κουτί τους. Τώρα θα καλύψει ένα πολύ μικρό ποσοστό αγοραστών, και περισσότερο μου μοιάζει σαν απλή προσπάθεια προβολής.

Δημοσ.

Πριν από 1-2 χρόνια, ενστικτωδώς μπορεί να πόσταρα κι εγώ ένα σαρκαστικό σχόλιο όπως του συμφορουμίτη UpToDate_. Αλλά με την κρίση στην αγορά και στο πορτοφόλι μας, σκέφτομαι ότι κάτι είναι κι αυτό και ίσως κάποιοι ωφεληθούν έστω και λίγο...

Το θέμα είναι ότι σε "υποχρεώνουν" να βάλεις και λογισμικό... ο άλλος μπορεί να θέλει να βάλει linux πάνω.. απλά κάνουν οτιδήποτε <<φθηνό>> σκεφτούν για να πουλήσουν όσο περισσότερο μπορούν..

Δημοσ.

Επίσης έχει πλάκα που ένας υπολογιστής είναι πλήρης χωρίς σκληρό δίσκο αλλά χρειάζεται λειτουργικό. Βέβαια στο bannerάκι δείχνει τον σκληρό και όχι το λειτουργικό όπως στους όρους, οπότε αν έχει γίνει κάποιο τέτοιο λάθος και δεν χρειάζεται η αγορά λειτουργικού, είναι μια καλή προσφορά.

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι σε "υποχρεώνουν" να βάλεις και λογισμικό... ο άλλος μπορεί να θέλει να βάλει linux πάνω.. απλά κάνουν οτιδήποτε <<φθηνό>> σκεφτούν για να πουλήσουν όσο περισσότερο μπορούν..

Τίποτα δε σε «υποχρεώνουν» να κάνεις, και Linux μπορείς να βάλεις αν θες, απλά δε θα είσαι eligible για την προσφορά. Διαβάζω το link που έστειλε ο topic starter. Σε σχέση με όσα έχουμε δει ως τώρα, από Πλαίσιο και μη, θεωρώ ότι είναι από τις πιο ξεκάθαρες και χωρίς ψιλά γράμματα προσφορές.

Ή μάλλον...έχει ψιλά γράμματα, αλλά σε αυτά κατ' ουσίαν επαναλαμβάνονται ακριβώς όσα γράφονται και με χοντρά γράμματα. :P

Δημοσ.

Τίποτα δε σε «υποχρεώνουν» να κάνεις, και Linux μπορείς να βάλεις αν θες, απλά δε θα είσαι eligible για την προσφορά. Διαβάζω το link που έστειλε ο topic starter. Σε σχέση με όσα έχουμε δει ως τώρα, από Πλαίσιο και μη, θεωρώ ότι είναι από τις πιο ξεκάθαρες και χωρίς ψιλά γράμματα προσφορές.

Ή μάλλον...έχει ψιλά γράμματα, αλλά σε αυτά κατ' ουσίαν επαναλαμβάνονται ακριβώς όσα γράφονται και με χοντρά γράμματα. :P

Εννούσα ότι σε υποχρεώνουν αν όντως ενδιαφέρεσαι για την προσφορά να βάλεις και λογισμικό.

Δημοσ.

Μ'αρέσει που έχουν βάλει και την κουτάρα της coolermaster (btw ξέρετε πως γράφετε με Ελληνικά γράμματα η λέξη coolermaster;εγώ τώρα το πρόσεξα που το έγραψα με Ελληνικά καταλάθος στο google)και κάποιοι που πιθανόν να μην ξέρουν θα νομίζουν οτι τους δίνει κάνα τέτοιο κουτί.

Δημοσ.

Εμένα πάντως και να μου το χάριζαν αυτό το κουτί ούτε που θα το παιρνα. Σιγά την προσφορά, θα πέσουν έξω. :P

Δημοσ.

Ποσο προβατο πρεπει να ειναι καποιος για να τσιμπησει αυτο το αθλιο τυρακι πια ?

Μας κοροιδευει στα μουτρα αλλη μια φορα το πλαισιο

Αν θελανε να κανουν προσφορα ας προσφερανε ενα επωνυμο κουτι οχι αυτο το σκουπιδοτενεκε.

Δημοσ.

(btw ξέρετε πως γράφετε με Ελληνικά γράμματα η λέξη coolermaster;εγώ τώρα το πρόσεξα που το έγραψα με Ελληνικά καταλάθος στο google)

Φοβερο σαρδαμ!

Τωρα το προσεξα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...