Προς το περιεχόμενο

Anti-virus / Internet Security

Gongor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τελικά έβαλα το microsoft security essentials. Είμαι καλυμένος? Αν τ έχει κάποιος καιρό ας μου πει την γνώμη του!

Δημοσ.

Aν θες free ένα από τα microsoft security essentials,Avira Antivir και Avast σε συνδιασμό με ένα καλό firewall,ένα antispyware

και εγκατεστημένα όλα τα updates του λειτουργικού,αρκούν για τον μέσο χρήστη.

.Θα σου πρότεινα για αγορές online να κάνεις εισαγωγή στοιχείων με ένα εικονικό πληκτρολόγιο ,όπως το πληκτρολόγιο οθόνης που τα 7ρια ενσωματώνουν.

Αν θες να πληρώσεις πήγαινε σε σουίτα,λαμβάνοντας υπόψην και το τελευταίο τεστ του AV Comparatives που ίσως τα αποτελέσματα του ξενίσουν τα funboys..

http://www.av-compar...dynamic2010.pdf

http://www.av-comparatives.org/images/stories/test/summary/summary2010.pdf

Δημοσ.

Ποιες απαντήσεις ρε μεγάλε, αυτοί είναι έτοιμοι να παίξουν μπουνιές :lol: :lol:

Υπερβολές!

Μιά απλή ρίψη αλλεπάλληλων μονολόγων με την μορφή ''διαλόγου''.

Αυτή την εποχή υπάρχει δωρεάν σουήτα ασφαλείας που είναι πολύ καλύτερη από τις περισσότερες ''επί πληρωμή''.

Με κορυφαίο firewall,που είναι το απαραίτητο γιά την προστασία του υπολογιστή.

Τα antimalware-antivirus παίζουν συνήθως,το ρόλο του πυροσβέστη αφού ξεσπάσει η πυρκαγιά...

ΥΣ: Το matousec.com,το ξέρουν και το συμβουλεύονται εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο!

...και γιά να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους,δεν νομίζω ότι θα ενδιέφερε κάποιον απ αυτούς,''...ποια antivirus χρησιμοποιούν οι insomniacs..!!''

Πιθανόν να ενδιέφερε κάποιον που καταγράφει τις απόψεις της κοινής γνώμης και την συμπεριφορά των καταναλωτών εν Ελλάδι.

Δημοσ.

Δώστε μου και μένα τα φώτα σας!

Εχω το kaspersky με το οποίο ήμουν πλήρης ευχαριστημένη αλλά τώρα δεν θέλω να δώσω τόσα λεφτά πάλι. Σκέφτομαι για το microsoft security essentials. Για να το βάλω αυτό πρέπει πρώτα να απεγκατεστήσω το Kaspersky ή δεν χρειάζεται; Και με το ΜSE θα έχω ικανοποιητική κάλυψη ή χρειάζεται να κάνω και κάτι άλλο; Δηλαδή να κατεβάσω και τίποτα άλλο;

Δημοσ.

καλύτερα βάλε και

malwarebytes

ccleaner

firewall

και για antivirus θα προτιμούσα avast

Και να ααπεγκαταστήσεις το Κασπέρσκι,πρίν από όλα.

Δημοσ.

Τελικά έβαλα το microsoft security essentials. Είμαι καλυμένος? Αν τ έχει κάποιος καιρό ας μου πει την γνώμη του!

+1 απο μενα!

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γεια σας παιδιά. Σκέφτομαι να αγοράσω new anti-virus/internet security και είμαι μεταξύ των kaspersky/comodo/panda/norton/ ή να κατεβάσω το avg/avast. Μπορεί κάποιος να μ κατατάξει τα παραπάνω anti-virus με στοιχείο σύγκρισης την δυναμικότητα του καθενός;

να αγορασεις Norton επειδη ειναι το καλυτερο....

Δημοσ.

Φίλε το καλύτερο πιστεύω είναι να δοκιμάσεις κάτι FREE πρώτα και μετά προβαίνεις σε αγορά. Έχω εδώ και ένα χρόνο Microsoft Security Essential και Malwarebytes Antimalware και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος.

Δημοσ.

Φίλε το καλύτερο πιστεύω είναι να δοκιμάσεις κάτι FREE πρώτα και μετά προβαίνεις σε αγορά.

Χωρις αυτο να σημαινει οτι ενα paid antivirus θα εχει παντα καλυτερα αποτελεσματα απο ενα free..

Δημοσ.

είναι ανάλογα τι απαιτήσεις έχεις και τι είδους δουλειά θέλεις να κάνεις γιατι να έχεις firewall , safe mode , traffic , program in sandbox κτλ δεν χρειάζοντε αν μπαίνεις απλός για περιήγηση

Δημοσ.

είναι ανάλογα τι απαιτήσεις έχεις και τι είδους δουλειά θέλεις να κάνεις γιατι να έχεις firewall , safe mode , traffic , program in sandbox κτλ δεν χρειάζοντε αν μπαίνεις απλός για περιήγηση

Συμφωνώ, αλλά οι περισσότεροι μπαίνουν στο διαδίκτυο χωρίς να γνωρίζουν 100% από βασικότατα πράγματα. Κλικ όπου να'ναι, κι ό,τι να'ναι!

Έχω δει άτομα να απορρίπτουν κρίσιμη ειδοποίηση από antivirus (πως δηλαδή βρήκε κάτι), όχι επειδή είναι τόσο μεγάλοι γνώστες που γνωρίζουν τι απορρίπτουν, αλλά επειδή "ξαφνικά πετάχτηκε ένα παραθυράκι που ενόχλησε, άρα X"!!

Το οτι οι μισοί υπολογιστές που ανοίγω έχουν antivirus που έχουν να ενημερωθούν καιρό και δεν το έχουν δει καν οι κάτοχοι τους, δε το σχολιάζω.

Κι όσο υπάρχουν εκεί έξω αναρίθμητοι χρήστες υπολογιστών που τους ρωτάς "Τι Windows έχεις?" & σου απαντάνε "Δε ξέρω..." (!!!), μου φαίνεται πως το firewall, το sandbox & μια πλήρως αυτοματοποιημένη Internet Security σουίτα, είναι απαραίτητα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...