Gongor Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Γεια σας παιδιά. Σκέφτομαι να αγοράσω new anti-virus/internet security και είμαι μεταξύ των kaspersky/comodo/panda/norton/ ή να κατεβάσω το avg/avast. Μπορεί κάποιος να μ κατατάξει τα παραπάνω anti-virus με στοιχείο σύγκρισης την δυναμικότητα του καθενός;
filip123go Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Γιατί θέλεις να δώσεις λεφτά σε antivirus...?? Το avira και το microsoft security essentials είναι υπεραρκετά για τον μέσο χρήστη....!
Gongor Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 κάνω αρκετές αγορές μέσω internet και γενικά ένα internet security θα μου ήταν απαραίτητο! Πως κατατάσεις τα παραπανω anti-virus?!
filip123go Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 κάνω αρκετές αγορές μέσω internet και γενικά ένα internet security θα μου ήταν απαραίτητο! Πως κατατάσεις τα παραπανω anti-virus?! Βγάζεις μια pre paid και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο,αν θέλεις να είσαι πραγματικά προστατευμένος..! Τώρα για τα παραπάνω... Το kaspersky, την τελευταία έκδοση, όσοι την δούλεψαν, δεν ενθουσιάστηκαν.. Δεν είναι και πολύ πρακτική. Το panda ήταν, είναι και θα είναι μια ζωή, αρκετά βαρύ. Το comodo δεν το έχω δουλέψει ποτέ και ούτε πρόκειται. Για το μόνο που έχω ακούσει καλά λόγια, είναι το καινούριο norton... Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ eset smart security στον σταθερό και avira στο lap top. Να ξέρεις, ειδικά στον κόσμο της πληροφορικής, ότι κοστίζει, δεν είναι απαραίτητα καλύτερο από κάποιο αντίστοιχο free.
Gongor Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 έχω βρει το norton internet security 2011 (πειρατικό ) σε ένα greek torrent site.Τέσπα θα το δοκιμάσω και αν είναι θα το αγοράσω...thank you για τις συμβουλές σου αν και ασχολούμαι γενικα με πληροφορική, από anti-virus δεν σκαμπάζω και πολλά. ! και pre-paid for the win yeah...
JohnXarxas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 εμένα μου έχουν πει ότι το norton είναι βαρύ το πάντα μου δημιούργησε προβλημα για comondo δεν έχω ιδέα εγώ έχω το karpersky 2011 και δεν έχω θέμα αν δεν το είχα πειρατικά θα είχα σίγουρα βάλει avast αν προσέχεις που μπαίνεις δεν υπάρχει θέμα
sistah Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Θα σου προτεινα να δοκιμασεις για λιγο καιρο το Microsoft Security Essentials και μετα να αποφασισεις αν θες να αγορασεις καποιο απο τα παραπανω. Εδω εχει και μερικα tests+review : Lifehacker
filip123go Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 +1 στον sistah..! Για το Microsoft Security Essentials έχω ακούσει τα καλύτερα.... +1 στον sistah..! Για το Microsoft Security Essentials έχω ακούσει τα καλύτερα....
PCharon Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Αν θες antivirus βάλε το δωρεάν AVG. Αν θες το καλύτερο internet security, ειδικά όσων αφορά στα υπόλοιπα εκτός antivirus, το Νο1 είναι το comodo. Αν θες και τα δύο, τη χρυσή τομή τη βρίσκω στο Kaspersky. Πάντως μη θεωρείς πως κάτι που είναι free είναι χειρότερο από κάτι επί πληρωμή, καμία σχέση. Αν θες με ακούς.
filip123go Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Το avira και το M.S.E. είναι καλύτερα απ το AVG. Και η χρυσή τομή, είναι το eset smart security και όχι το Kaspersky..!! Μην ξεχνάς ότι μέρος του κώδικά (παλαιότερης έκδοσής του) έχει διαρρεύσει στο web..!
PCharon Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Και η χρυσή τομή, είναι το eset smart security και όχι το Kaspersky..!! Μακριά από αυτό. Firewall ΓΤΠ (βλέπε link παρακάτω) και AV τελείως ΓΤΠ (από πείρα)... http://www.matousec.com/projects/proactive-security-challenge/results.php
filip123go Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Πλάκα μου κάνεις τώρα έτσι PCharon...?? Τα πρώτα 5 απ το link, ούτε η μάνα τους δεν τα ξέρει..! Και επίσης μπορώ να σου δώσε 50.000 link που το eset είναι πρώτο..! Εγώ σου λέω ποια antivirus προτείνονται εδώ μέσα (avira, M.S.E.), και τι χρησιμοποιώ εγώ (eset) και για να είχες πρόβλημα με το firewall μάλλον κάτι εσύ δεν είχες κάνει σωστά (αν μου πεις ακριβώς το πρόβλημα, θα σου πω ακριβώς τι)... Edit: Δες εδώ ποια antivirus χρησιμοποιούν οι insomniacs..!!
PCharon Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Για τις AV δυνατότητες της ESET, κλάφτα Χαράλαμπε. Είχαμε ρίξει τρελό γέλιο με ένα φίλο, μέχρι και το ίδιο πρόγραμμα είχε μολυνθεί σε μία φάση. Δυστυχώς δεν έχουν σωθεί σε δίσκο μου κάτι καλοί ιοί που είχαμε κρατήσει να στους στείλω να μου πεις πώς πέρασες τη μέρα σου παρέα με το ESET. Αν έχεις link σαν αυτό που έδωσα και δεν κρίνονται τα λογισμικά από την ομορφιά τους από κάποιον reviewer που λέει τα δικά του, αλλά από τις πραγματικές τους δυνατότητες στη πράξη με αντίστοιχο τεστ, πες μου. Σημειωτέον, εκεί αναφέρεται κυρίως στα firewalls και την ασφάλεια κατά του χρήστη, όχι στις AV δυνατότητες. Το τί χρησιμοποιεί ο κόσμος και το ποιά ονόματα έχεις ακούσει εσύ δε σημαίνει απολύτως τίποτα. Και το norton ήταν πασίγνωστο κάποτε και ήταν ΓΤΠ, τί πάει να πει.
filip123go Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Σου έδωσα link πιο πάνω με το τι χρησιμοποιούν οι insomniacs..!!! Τώρα αν πιστεύεις πως μια δημοσκόπηση στο μεγαλύτερο ελληνικό τεχνολογικό forum δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα, τότε τι να σου πω.... Κάτσε και βλέπε δημοσκοπήσεις από άσχετες σελίδες στο διαδίκτυο..
PCharon Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Σου φαίνεται για δημοσκόπηση εκείνο που έδωσα; Ποιός τις μαμάει τις δημοσκοπήσεις; Για δες καλύτερα... Ούτε κατά διάνοια δεν αντικατοπτρίζει καμία πραγματικότητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.