Προς το περιεχόμενο

μπουφάν μοτοσυκλετιστή

AfterForever

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και δεν ξερω για σας, εγώ ΚΡΥΩΝΩ, και με το Bering Vento μου βρήκα την υγειά μου.

X2

Το ιδιο εχω(λιγο παλιοτερο μοντελο)και με εχει σωσει απο το κρυο. Παραειναι ζεστο θα ελεγα αλλα τα 200Ε τα αξιζε 200%.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επαναφέρω το τόπικ.

Τώρα το καλοκαίρι θα ήθελα ένα καλοκαιρινό μπουφάν γιατί αφενός με ένα απλό φουτεράκι/ζακέτα από κάποιες ταχύτητες και πάνω περνάει ο αέρας στο σώμα και είναι εκνευριστικό να σε "χτυπάει" (δε μιλάμε για βράδυ που ενδεχομένως - ακόμη - κρυώνεις) και επίσης και θέμα ασφάλειας.

Το Alpinestars Verona που έχω (και έχω βγάλει προφανέστατα την επένδυση) δεν παλεύεται. Δηλαδή πες πάω από Κόρινθο Αθήνα. Στην εθνική νταξ πες πως παλεύεται λίγο. Μετά όταν μπαίνεις στην πόλη, απλά πεθαίνεις. Και ακόμη οι χοντρές οι ζέστες (ακόμη και για εθνική) δεν έχουν πιάσει ε.

Φαντάζομαι με ένα καλοκαιρνό μπουφάν αυτά τα λήγεις. Εποχές δύσκολες όμως, λεφτά λίγα.

Και λέω εγώ τώρα.

Πείτε μου κάποιους λόγους να μην πάρω για τους επόμενους 3-4 μήνες και τα λίγα ταξίδια (γιατί και στην πόλη - κακώς ίσως - δε με βλέπω να το φοράω, κακώς ίσως) αυτό στην 4η σελίδα.

Γιατί ένα 200άρικο μου φαίνονται ψιλοπολλά. Δεν είναι και σαν το χειμωνιάτικο, που ούτως ή άλλως θα φορούσες μπουφάν, οπότε λες θα φοράω αυτό.

Για πείτε καμιά γνώμη, συμβουλή κτλ

ΥΓ. Βέβαια μπορείς να πας και εδώ που η διαφορά δεν είναι τραγική. Αλλά τα αξίζει και αν ναι γιατί;

Δημοσ.

Κοίτα, το δικό μου θεωρείται 4 εποχών.

Έχει ξεχωριστά εξωτερικο - αντιανεμικό - επένδυση

Έχω κρατήσει μόνο το εξωτερικό, αλλά το βάζω μόνο το βράδυ τώρα, και μάλιστα έχει 2 μπροστα φερμουαρ και 2 πισω για εξαερισμο ( venting, απο κει παιρνει και το ονομα του), και 2 στα μανίκια.

Πρωί στην πόλη δεν παλεύεται ούτε κι από μενα που παίζει να έχω χαλασμένο θερμοστάτη προς τα πάνω.

Εθνική μόνο το βάζω πρωί.

Δημοσ.

Φοράω το συγκεκριμένο και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος http://www.motoraid.eu/shop/product_info.php?products_id=3423

Το είχα τσιμπήσει πέρυσι 145 ευρώ από ένα μαγαζί στο Ρουφ, επί της Π. Ράλλη αν θυμάμαι καλά.

Ένα άλλο που θα σου πρότεινα, εξίσου καλό και με εσωτερική επένδυση είναι αυτό: http://www.motomad.gr/proddetail.asp?prod=Revit_AIR-mensJacket

Με το δικό μου κυκλοφορώ και σε συνθήκες καύσωνα, μιας και είναι διάτρητο, αλλά ότι ιδρώνεις, ιδρώνεις, αυτό δεν το γλυτώνεις με τίποτα, εκτός αν πάρεις τίποτα τέτοιο και σε κράζουν μέχρι και οι πλέον κραγμένες :P:

2007080310595108944.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...