filip123go Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Παίδες, καλησπέρα..! Έκατσα σήμερα και πέρασα το πρόγραμμα του εξαμήνου στο windows live mail αλλά μπορώ να το δω, μόνο από τον συγκεκριμένο υπολογιστή και όχι πχ, απ το lap top η απο το netbook μου... Τι παίζει..? Δεν θα έπρεπε να συγχρονίζονται αυτόματα..?? Αλλιώς ποιο το νόημα..! Θα μπορούσα να εκτυπώσω το πρόγραμμα και να το κολλήσω δίπλα στην οθόνη...!
Dr Marley Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 μπορεί να έχουν προβλήματα οι servers τους η το δικό σου δίκτυο στο συγχρονισμό
filip123go Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 μπορεί να έχουν προβλήματα οι servers τους η το δικό σου δίκτυο στο συγχρονισμό Τι εννοείς το δικό μου δίκτυο..??? Δε είναι σε lan οι υπολογιστές...
Dr Marley Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Το δικό σου Δίκτυο σε θεμα συγχρονισμού με το δίκτυο του live mail
filip123go Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Και πως το βλέπω αυτό...? Και τα mail και τα rss γιατί τα λαμβάνω κανονικά...?
Dr Marley Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 αρα σε θεμα συγχρονισμού είσαι οκ τωρα είπες στα events δεν ενημερώνονται ? Ακου στο ημερολόγιο καπου πανω στην μπαρα θα βρεις αποστολη παραλαβη ετσι και τελείωσες
filip123go Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Οκ..! Αυτό ήταν σε ευχαριστώ πάρα πολύ..!
filip123go Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Μήπως ξέρεις και πως γίνεται να αλλάξω χρώμα στα event..?? Όλα πράσινα μου τα βγάζει, εκτός απ τις γιορτές που τις βγάζει ροζ...
Dr Marley Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Νομίζω δεν μπορείς να αλλάξεις χρώμα ειναι σταντρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.