panos0100 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 γεια σας εχω αυτο το πρωβλημμα με μια εξωτερικη καρτα ηχου usb ακουγωνται τα ακουστικα και το μικρωφονο που βαζω αλλα δεν ακουγονται τα ηχεια που βαζω τα ηχεια μου ειναι 2.1 με γουφερ δοκιμασα κι αλλο σετ ηχεια αλλα παλι τιποτα καμια ειδεα κανεις η καρτα ηχου μου ειναι αυτη ευχαριστω http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Sound-Cards/KONIG-5-1-USB-RET-CMP-SOUND-USB-12.htm
panos0100 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 ναι ειναι ολες σωστες αφου ακουγονται τα ακουστικα δοκιμασα να κανω και καταργηση της καρτας ηχου την onboard της μητρικης αλλα παλι τιποτα καμια αλλη ιδεα μηπως ευχαριστω
superstarr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Ποιά κάρτα ήχου ειναι; Αφόυ δεν έχεις ήχεια monitor ξεχωριστά για να τα βγάλεις απο 2 mono outputs και έχεις 2.1, πρέπει να τα βάλεις εκεί που βάζεις τα ακουστικά..
panos0100 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Ποιά κάρτα ήχου ειναι; Αφόυ δεν έχεις ήχεια monitor ξεχωριστά για να τα βγάλεις απο 2 mono outputs και έχεις 2.1, πρέπει να τα βάλεις εκεί που βάζεις τα ακουστικά.. στην onboard καρτα ηχου δουλευουνε τα ηχεια στην εξωτερικη καρτα ηχου usb δεν δουλευουν τα δοκιμασα παντου και στην εισοδο για ακουστικα και στην εισοδο για ηχεια αλλα τιποτα μηπως ειναι ελατωματικη? παντως το μονο που παιζει ειναι τα ακουστικα και τα 2 δουλευουνε και το μικροφονω εχετε λυσεις τι να κανω? ευχαριστω
superstarr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Απ τη στιγμή που παίζουν τα ακουστικά, δεν ειναι λογικό να μην παίζουν τα ηχεία.. Δοκίμασε να βάλεις άλλα ηχεία εκεί που έβαλες τα ακουστικά. Επίσης τσέκαρε μήπως φταίει το καλώδιο.. Μήπως οταν βάζεις τα ηχεία χαμηλώνουν αυτόματα; Δοκίμασε να τα βάλεις και να δυναμώσεις.
panos0100 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Απ τη στιγμή που παίζουν τα ακουστικά, δεν ειναι λογικό να μην παίζουν τα ηχεία.. Δοκίμασε να βάλεις άλλα ηχεία εκεί που έβαλες τα ακουστικά. Επίσης τσέκαρε μήπως φταίει το καλώδιο.. Μήπως οταν βάζεις τα ηχεία χαμηλώνουν αυτόματα; Δοκίμασε να τα βάλεις και να δυναμώσεις. τα δοκιμασα και στις 2 τρυπες αλλα τιποτα δεν εγινε το δυναμωσα παλι τιποτα δεν ξερω τι αλλο να κανω τα δωκιμασα σχεδον ολα αν ξεχασα κατι πειτε μου σας παρακαλω ευχαριστω
superstarr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Θα σου έλεγα να κοιτάξεις το routing απο τις ρυθμίσεις της κάρτας αλλά αφού μου λες οτι παίζουν τα ακουστικά δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.