kenmitsakos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 θελω να αγορασω μια τηλεοραση σε μια θεια να την βαλω στο δοματιο της η αποσταση απο τον τοιχο που θα μπει εως το κρεβατη ειναι 3 μετρα ποιο ειναι το ευρος ιντον που μου κανουν εγω νομιζω απο οτι υπολογιζω και εχω ψαξει ειναι 24-26 θελω να ειναι καλη για να βλεπει . εσεις τι λετε ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 32" Ειναι μια χαρα. http://www.vieraexperience.com/html/gr_GR/tv-specifications/display-size/19-65-screens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Οταν λες μεχρι το κρεβατι ,τι θες να πεις?Μεχρι το ξεκινημα του κρεβατιου ή μεχρι το κεφαλι της θειας σου ξαπλωμενη?Γιατι αν ειναι το πρωτο τοτε παμε στα 5 μετρα .Θεωρω οτι και για 3 μετρα θες 40+. Αληθεια που εψαξες οτι 3 μετρα θες 26 ιντσες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kenmitsakos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Οταν λες μεχρι το κρεβατι ,τι θες να πεις?Μεχρι το ξεκινημα του κρεβατιου ή μεχρι το κεφαλι της θειας σου ξαπλωμενη?Γιατι αν ειναι το πρωτο τοτε παμε στα 5 μετρα .Θεωρω οτι και για 3 μετρα θες 40+. Αληθεια που εψαξες οτι 3 μετρα θες 26 ιντσες? τρεια μετρα απο τον τοιχο που θα βηδωθει εως το κεφαλη που θα βλεπει. 32" Ειναι μια χαρα. http://www.vieraexpe...e/19-65-screens οκ θα ψαξω να βρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr Marley Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 27" LG τα σπάει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kenmitsakos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 27" LG τα σπάει εκει θα ψαξω 27 ή 32 αλλα νομιζω 32 θα παρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 τρεια μετρα απο τον τοιχο που θα βηδωθει εως το κεφαλη που θα βλεπει. οκ θα ψαξω να βρω. Ενταξει,καλα ειναι και 32 αλλα μετα απο λιγο θα τις φαινεται παρα πολυ μικρη.Αν εχει τα λεφτα να παρει 40αρα./ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr Marley Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 όχι 32 για 3 μετρά δεν νομίζω είναι πολύ μεγάλη εγω εχω μια 27 περίπου 3 μετρά στο σαλόνι και είμαι πολύ ευχαριστημένος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostastnt Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 32άρα γιατί είναι ποιό φθηνές από τις μικρότερες(24,26,27,..) και αν φυσικά υπάρχει οικονομική άνεση πας σε 40άρα... Μην αναρωτιέσαι γιατί, θα καταλάβεις όταν πάρεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kenmitsakos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Ενταξει,καλα ειναι και 32 αλλα μετα απο λιγο θα τις φαινεται παρα πολυ μικρη.Αν εχει τα λεφτα να παρει 40αρα./ λεφτα :lol: :lol: :lol: το μονο που δεν τις λυπετε αλλα δεν θελει ακριβη επειδη οταν πεθανη ο αντρα στις (εχει αμνυσια) θα παει παλυ στην αυστραλια και θα τα πεταξη ολα και θα φυγη. ειναι 75 χρονων και εχει aplle macbok pro14 τωα το πηρε και εχει και apple macintosh τα πολυ παλια με την crt οθονη που παει για μουσειο αυτο σε λιγο. όχι 32 για 3 μετρά δεν νομίζω είναι πολύ μεγάλη εγω εχω μια 27 περίπου 3 μετρά στο σαλόνι και είμαι πολύ ευχαριστημένος εγω εχω 40αρα στα 3 μετρα στο σαλονι 32άρα γιατί είναι ποιό φθηνές από τις μικρότερες(24,26,27,..) και αν φυσικά υπάρχει οικονομική άνεση πας σε 40άρα... Μην αναρωτιέσαι γιατί, θα καταλάβεις όταν πάρεις οκ αυτην θα παρω 32 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr Marley Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 εγω εχω 40αρα στα 3 μετρα στο σαλονι Νταξ ο καθένας με τα γούστα του η μεγάλη δεν μου αρέσει καθολου σε μικρο χωρο εγω ειχα 37 πριν παρω την 27 :rolleyes: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kenmitsakos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Νταξ ο καθένας με τα γούστα του η μεγάλη δεν μου αρέσει καθολου σε μικρο χωρο εγω ειχα 37 πριν παρω την 27 :rolleyes: α εμενα μου αρεσει επειδη εχω και το wii και τρελενομε !!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Νταξ ο καθένας με τα γούστα του η μεγάλη δεν μου αρέσει καθολου σε μικρο χωρο εγω ειχα 37 πριν παρω την 27 :rolleyes: Δεν εχει σχεση τι σαρεσει η οχι.Το θεμα ειναι οτι στα 3 μετρα 32 ειναι ΜΙΚΡΗ.Αμα ομως γουσταρει 32 ,ας παρει 32.No problem Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Για 3 μέτρα χρειάζεται minimum 46". Από εκεί και πέρα αν η γιαγιά δεν έχει φοβερές απαιτήσεις μπορεί ίσως να κάνει τη δουλειά της και με 32". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnatoliGR Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 εγω ειμαι περιπου στα 2,5 μετρα κ πηρα 46αρα panasonic plasma s20 κ ειναι cool.32 εινα μικρη!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.