Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Θελω να εγκαταστησω σε netbook τα windows 7 απο στικακι ελλειψει dvd. Το στικακι να ειναι σε fat ή ntfs ? Ευχαριστω.
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δεν υπαρχει περιορισμος Γιαννη, οτι σε βολευει. Και με τα δυο θα κανεις την δουλεια σου.
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Ευχαριστω. Τα εχω ετοιμα στο pc απο ποροηγουμενη φορα που τα ειχα βαλει και τα εχω φτιαξει με το εργαλειο της microsoft αλλα δεν θυμαμαι σε τι μορφη ειχα το στικακι.
ati8assos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Διαμόρφωσε σε fat32, δοκίμασε την 2η μέθοδο που περιγράφεται εδώ
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Οοπως ξαναειπα εχω ετοιμα τα απαιτουμενα αρχεια στον δισκο μου εδω απο προηγουμενη εγκατασταση .Δεν μπορω να τα κανω μονο copy στο στικακι ?
TheELF Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Μιας και το έκανα τώρα πρόσφατα λόγου sp1 μπορείς άνετα μόνο με copy αρκεί να είναι ήδη bootable το φλασάκι.
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Μιας και το έκανα τώρα πρόσφατα λόγου sp1 μπορείς άνετα μόνο με copy αρκεί να είναι ήδη bootable το φλασάκι. Τι εννοεις να ειναι bootable το στικακι ? Ευχαριστω.
TheELF Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Πως αλλιώς θα ξεκινήσει από το φλασάκι αν δεν είναι bootable; Βασικά αν το έχεις κάνει μια φορά να είναι bootable δεν χρειάζεται να ξανά ασχοληθείς.
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δεν εχω κρατησει το παλιο φλασακι και τα περναω τωρα σε νεο τα ιδια αρχεια που ειχα φτιαξει το παλιο. Ανακεφαλαιωση: Ειχα φτιαξει ενα στικακι με windows 7 και τα ειχα κανει εγκατασταση σε netbook. Κρατησα σε φακελο στο Pc τα αρχεια και τα εκανα copy σε ενα καινουργιο στικακι αλλα δεν δουλεψε.Δεν μπουταρε. Με το wintoflash εφτιαξα ενα νεο στικακι παρα πολυ ευκολα και σχετικα γρηγορα και το δοκιμασα στον δικο μου φορητο μια χαρα.Δεν βλεπω τον λογο να μην δουλευει αυριο που θα το δοκιμασω στο ...μικρουλη. Ευχαριστω πολυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.