coldwinter Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Κυριως το θεμα απευθυνεται σε ατομα που εκανα αιτησεις για πανελληνιες ή και για το 10% στις σχολες. Ξερετε αν η προθεσμια για δηλωσεις εχει ληξει απο της 25 Φεβρουαριου του 2011? ή ακομα δε εχει γινει κατι...?
UpToDate_ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Πάω 3η Λυκείου.. και η καθηγήτρια που μας βοήθησε σε αυτό είπε ότι λήγει στις 25.. ημέρα Παρασκευή.
alexiou92 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Νομίζω ότι 25/02 έληξε η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής στις πανελλήνιες. Τα μηχανογραφικά για το 10% γίνονται νομίζω μετά τις πανελλήνιες, την ίδια περίοδο με τα κανονικά μηχανογραφικά. Όλα αυτά όμως τα λέω με επιφύλαξη και καμία σιγουριά... (Με ενδιαφέρει και εμένα το θέμα για 10%)
becausE Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Εγώ ρε παιδιά άκουσα ότι καταργήθηκε το 10% ράδιο αρβύλα είτανε;
coldwinter Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Κοιτα τωρα που ηρθαν κατι φιλοι μου και το εθεσαν ως θεμα μου ειπαν και εκεινοι οτι το δινεις στο τελος της χρονιας αμα θες 10%... τωρα.. δε ειναι τπτ σιγουρο απο εμενα.. το μονο σιγουρο ειναι οτι δε καταργηθηκε
gang Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Πριν 2 χρόνια έκανα το μηχανογραφικό για 10% και οι προθεσμίες ίσχυαν στα ίδια χρονικά όρια που είχαν τεθεί για τα κανονικά μηχανογραφικά.
Helen P Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Και εγώ έδωσα πέρσι με το 10%, και το μηχανογραφικό κατατίθεται την ίδια χρονική περίοδο με τα υπόλοιπα, δηλαδή μετά τα αποτελέσματα των πανελληνίων, αλλά απαιτείται και μία αίτηση, η οποία έπρεπε να γίνει μέχρι 25/2.
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Επειδη ενδιαφερεται ο γιος μου πηρα και ρωτησα στο Λυκειο και μου ειπαν οτι αυτο για τις 25/2 ηταν μονο για οσους θα δωσουν με το 10% για στρατιωτικες σχολες , γυμναστικη ακαδημια κλπ. Αλοιως κανονικα το μηχανογραφικο μαζι μα τους υπολοιπους.
Mirlogria Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Εγώ ρε παιδιά άκουσα ότι καταργήθηκε το 10% ράδιο αρβύλα είτανε; Δεν καταργήθηκε!Απλώς έγιναν αλλαγές και πλέον συμμετέχουν σε αυτό μόνο όσοι έδωσαν Πανελλήνιες το πολύ 2 χρόνια πριν! Πράγμα πολύ θετικό,καθώς είχε καταντήσει αηδία με τους αριστούχους 30+ ετών να συμμετέχουν μόνο και μόνο για δωρεάν συγγράμματα και πάσο και είχε στην ουσία χάσει το νόημά του,το οποίο είναι μια "δεύτερη ευκαιρία" για όσους έδωσαν να προσπαθήσουν ξανά να μπουν σε σχολή που προτιμούν χωρίς εξετάσεις! Παλαιότερα αν δεν είχες 18.500+ μόρια ήταν χαμένος χρόνος,τώρα είναι πολύ πιο προσιτές οι βάσεις!Πάντως 25/2 έληξαν οι αιτήσεις,για όσους ενδιαφέρονται,next year...
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δεν καταργήθηκε!Απλώς έγιναν αλλαγές και πλέον συμμετέχουν σε αυτό μόνο όσοι έδωσαν Πανελλήνιες το πολύ 2 χρόνια πριν! Πράγμα πολύ θετικό,καθώς είχε καταντήσει αηδία με τους αριστούχους 30+ ετών να συμμετέχουν μόνο και μόνο για δωρεάν συγγράμματα και πάσο και είχε στην ουσία χάσει το νόημά του,το οποίο είναι μια "δεύτερη ευκαιρία" για όσους έδωσαν να προσπαθήσουν ξανά να μπουν σε σχολή που προτιμούν χωρίς εξετάσεις! Παλαιότερα αν δεν είχες 18.500+ μόρια ήταν χαμένος χρόνος,τώρα είναι πολύ πιο προσιτές οι βάσεις!Πάντως 25/2 έληξαν οι αιτήσεις,για όσους ενδιαφέρονται,next year... Για ολλες τις σχολες ή μονο για αυτες που απαιτουν ειδικο μαθημα ?
Helen P Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Όχι όχι, είναι μόνο για όσους θέλουν γυμναστική ακαδημία ή στρατιωτικές/αστυνομικές σχολές η αίτηση μέχρι 25/2, παρέβλεψα να το αναφέρω πριν! Για όλες τις άλλες σχολές κατατίθεται απλά το μηχανογραφικό όταν έρθει ο καιρός!
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Όχι όχι, είναι μόνο για όσους θέλουν γυμναστική ακαδημία ή στρατιωτικές/αστυνομικές σχολές η αίτηση μέχρι 25/2, παρέβλεψα να το αναφέρω πριν! Για όλες τις άλλες σχολές κατατίθεται απλά το μηχανογραφικό όταν έρθει ο καιρός! Ετσι..Να διευκρινιστει γιατι οι πολλοι θα αρχισαν να τρεχουν χωρις αποτελεσμα. :cry:
fidelakos Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δηλαδή απλά καταθέτεις το μηχανογραφικό και τέλος;ή πρέπει να κάνεις καταβάλεις ορισμένα χαρτιά πριν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.