Προς το περιεχόμενο

προβληματα με το paypal

nena2011

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας φιλοι του insomnia.Εδω και ενα χρονο χρησιμοποιουσα την πιστωτικη μου καρτα στο paypal χωρις κανενα προβλημα.Καποια μερα το paypal μου μπλοκαρε την καρτα και αναγκάστηκα να βγαλω καινουργια.Παρόλο που καταφερα να την πιστοποιησω(verificate) δεν μπορω να κανω καμία συναλλαγη(να δεχθω χρήματα η΄να πληρωσω).Το paypal μου ζητα ταυτοτητα,διαβατηριο,και άλλα πολύ προσωπικα εγγραφα τα οποία δεν εμπιστεύομαι να στείλω με φαξ.Μήπως καποιος θα μπορουσε να με βοηθησει να ενεργοποιησω πάλι το λογαριασμό μου στο Paypal?Εχει κανεις σας αντιμετωπισει παρομοιο προβλημα?

Ευχαριστω ολους οσους μου προσφερουν κάποια βοηθεια

Καλο απογευμα και καλο τριημερο

Δημοσ.

Έχω καιρό PayPal αλλά δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.

Νομίζω ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος να ενεργοποιηθεί ξανά ο λογαριασμός σου... Όταν λες δεν εμπιστεύεσαι το PayPal,τι εννοείς;Δεν είναι κανά παρακμιακό webshop...

Δημοσ.

Έχω και εγώ καιρό λογαριασμό στο PayPal και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με την πιστωτική, βέβαια έχω δηλώσει προπληρωμένη και όχι πιστωτική για ευνοήτους λόγους. Πάντως έχω ενεργοποιήσει και καινούργια μιας και μου είχε λήξει η παλαιά, χωρίς πρόβλημα. Η PayPal είναι μια τράπεζα διαδικτύου, όπως είναι και τα ελληνικά ebanking τραπεζών.

Δημοσ.

καλημέρα εχω Πρόβλημα με την κάρτα στο paypall μόλις έβαλα την κάρτα μου στείλανε ένα mail με τα 4 νούμερα.

μου ζήταγε λοιπόν τα 4 νούμερα για verificate ,αλλα ποτέ δεν τα δέχτηκε κ μου έχει μπλοκάρει την κάρτα Μεσω paypall πάντα κ δεν την δέχεται τι να κάνω ?

Δημοσ.

Μήπως έχεις την παλιά κάρτα σου καταχωρημένη στο paypal και το 4ψήφιο που στείλανε το έβάλες στην καινουργια που είπες οτι έβγαλες ?

Το καλύτερο θα ήταν να τους στείλεις ενα email να σου πουν πιο είναι ακριβώς το πρόβλημα και τι να κάνεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...