+~CyBeR~+ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 καλησπερα στο forum...Χθες εκανα format στον υπολογιστη μου γιατι εβαλα τον σκληρο απο εναν φιλο για να παρω καποια αρχεια και απο'τοτε κολουσε στα παιχνιδια(battlefield bad company 2,mafiaII,farcry 2...)Σημερα εβαλα το far cry 2 και παλι τα ιδια,ανοιξα το κουτι του υπολογιστη τα εβγαλα και ξαναεβαλα ολα εκανα και bios default και τπτ δεν ξερω τι αλλο να κανω αν γνωριζει καποιος μια λυσει ας μου απαντησει.
karmen1983 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Αν και δεν κατάλαβα το λόγο του φορμάτ επειδή απλά έβαλες ένα δίσκο για να πάρεις αρχεία, η ερώτηση είναι αν έχεις εγκαταστήσει τους drivers της κάρτας γραφικών.
Dr Marley Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Κανε ένα update στους drivers της κάρτας γραφικών σου
JohnXarxas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 και γενικώς τους drivers για τα πάντα ακόμα ενημέρωση του λειτουργικού (επιλεκτική, μικρομαλακήν είναι αυτή)
+~CyBeR~+ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Αν και δεν κατάλαβα το λόγο του φορμάτ επειδή απλά έβαλες ένα δίσκο για να πάρεις αρχεία, η ερώτηση είναι αν έχεις εγκαταστήσει τους drivers της κάρτας γραφικών. εβαλα τον δισκο και πρεπει να κολεισα ιο οσο για τα drivers τα εχω εγκαταστησει απο το cd που μου εδωσαν μαζι με την καρτα DR MARLEY πως κανω update τα drivers γιατι δεν ετοιχε να κανω καμια φορα
karmen1983 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 εβαλα τον δισκο και πρεπει να κολεισα ιο οσο για τα drivers τα εχω εγκαταστησει απο το cd που μου εδωσαν μαζι με την καρτα DR MARLEY πως κανω update τα drivers γιατι δεν ετοιχε να κανω καμια φορα Πήγαινε στο site του κατασκευαστή, βάλε το μοντέλο της κάρτας σου και κατέβασε τους τελευταίους drivers Στη διαχείριση συσκευών αν πας βλέπεις πουθενά κανένα θαυμαστικό;
+~CyBeR~+ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Στη διαχείριση συσκευών αν πας βλέπεις πουθενά κανένα θαυμαστικό; οχι για το update θα το κανω και θα σας ενημερωσω
+~CyBeR~+ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 εκανα update τους drivers μου ανεβασε τα frames στο farcry2 αλλα δεν ειναι το προβλημα στα frames και πριν τα frames ηταν πανω απο 20 κολαει πχ.1/3 του δευτερωλεπτου αλλα το κανει ολοι την ωρα τωρα τι κανω
Dr Marley Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 χμμ εδω βλεπω να μην συγχρονίζεται κατι στο pc να σου πω κοίταξε λιγο την σύνδεση με το δισκο σου αν πατάει καλα ο δισκος
karmen1983 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 και τα δυο καλωδια ειναι ok Αν από Software είσαι οκ, τότε πρέπει να δούμε το hardware σου. Πριν είχες τέτοια κολλήματα ή όλα αρχίσανε μετά το φορμάτ; Ποια κάρτα έχεις; Είναι με ανεμιστήρι η ψύξη της ή χωρίς;
+~CyBeR~+ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 ολα ξεκινισαν μολις εβαλα εκεινον τον σκληρο αυτος ηταν η ετεια του format η καρτα ειναι αυτην http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513456
karmen1983 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Για να καταλάβω, ο δίσκος που έβαλες, μπήκε μόνο για μεταφορά ε; ΔΕΝ άλλαξε τον κύριο δίσκο που είχες πριν. Και τα κολλήματα γίνονται όταν τρέχεις προγράμματα από το δικό σου δίσκο και όχι του φίλου σου σωστά;
+~CyBeR~+ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Για να καταλάβω, ο δίσκος που έβαλες, μπήκε μόνο για μεταφορά ε; ΔΕΝ άλλαξε τον κύριο δίσκο που είχες πριν. Και τα κολλήματα γίνονται όταν τρέχεις προγράμματα από το δικό σου δίσκο και όχι του φίλου σου σωστά; τον δισκο τον εβαλα μονο για να γραπσω καποια αρχεια στον κυριο δισκο και μετα δεν τον κσαναεβαλα δεν κολαει οταν τρεχω προγραμματα μονο παιχνιδια παιζω,ααα και μολις κανω εγκαταστασει ενα παιχνιδι με το poweriso(mount image)και τα'λιπα μου διχνει 90% RAM USAGE και αμα κανω επαννεκινηση διωρθονεται το ολο συστυμα αποτελειται απο τα εξις CPU Intel Celeron E3400 3.56GhZ με OverClock MOBO AsRock G41C-VS RAM 2X2GB 1333MhZ GPU GeForce GT240 PSU 400Watt δεν ξερω ακριβως το μοντελο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.