Προς το περιεχόμενο

Γιατι κολλάει το pc

+~CyBeR~+

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα στο forum...Χθες εκανα format στον υπολογιστη μου γιατι εβαλα τον σκληρο απο εναν φιλο για να παρω καποια αρχεια και απο'τοτε κολουσε στα παιχνιδια(battlefield bad company 2,mafiaII,farcry 2...)Σημερα εβαλα το far cry 2 και παλι τα ιδια,ανοιξα το κουτι του υπολογιστη τα εβγαλα και ξαναεβαλα ολα εκανα και bios default και τπτ δεν ξερω τι αλλο να κανω αν γνωριζει καποιος μια λυσει ας μου απαντησει.

Δημοσ.

Αν και δεν κατάλαβα το λόγο του φορμάτ επειδή απλά έβαλες ένα δίσκο για να πάρεις αρχεία, η ερώτηση είναι αν έχεις εγκαταστήσει τους drivers της κάρτας γραφικών.

Δημοσ.

Αν και δεν κατάλαβα το λόγο του φορμάτ επειδή απλά έβαλες ένα δίσκο για να πάρεις αρχεία, η ερώτηση είναι αν έχεις εγκαταστήσει τους drivers της κάρτας γραφικών.

εβαλα τον δισκο και πρεπει να κολεισα ιο οσο για τα drivers τα εχω εγκαταστησει απο το cd που μου εδωσαν μαζι με την καρτα

DR MARLEY πως κανω update τα drivers γιατι δεν ετοιχε να κανω καμια φορα

Δημοσ.

εβαλα τον δισκο και πρεπει να κολεισα ιο οσο για τα drivers τα εχω εγκαταστησει απο το cd που μου εδωσαν μαζι με την καρτα

DR MARLEY πως κανω update τα drivers γιατι δεν ετοιχε να κανω καμια φορα

Πήγαινε στο site του κατασκευαστή, βάλε το μοντέλο της κάρτας σου και κατέβασε τους τελευταίους drivers

Στη διαχείριση συσκευών αν πας βλέπεις πουθενά κανένα θαυμαστικό;

Δημοσ.

Στη διαχείριση συσκευών αν πας βλέπεις πουθενά κανένα θαυμαστικό;

οχι

για το update θα το κανω και θα σας ενημερωσω

Δημοσ.

εκανα update τους drivers μου ανεβασε τα frames στο farcry2 αλλα δεν ειναι το προβλημα στα frames και πριν τα frames ηταν πανω απο 20

κολαει πχ.1/3 του δευτερωλεπτου αλλα το κανει ολοι την ωρα

τωρα τι κανω

Δημοσ.

χμμ εδω βλεπω να μην συγχρονίζεται κατι στο pc να σου πω κοίταξε λιγο την σύνδεση με το δισκο σου αν πατάει καλα ο δισκος

Δημοσ.

και τα δυο καλωδια ειναι ok

Αν από Software είσαι οκ, τότε πρέπει να δούμε το hardware σου.

Πριν είχες τέτοια κολλήματα ή όλα αρχίσανε μετά το φορμάτ;

Ποια κάρτα έχεις; Είναι με ανεμιστήρι η ψύξη της ή χωρίς;

Δημοσ.

Για να καταλάβω, ο δίσκος που έβαλες, μπήκε μόνο για μεταφορά ε;

ΔΕΝ άλλαξε τον κύριο δίσκο που είχες πριν. Και τα κολλήματα γίνονται όταν τρέχεις προγράμματα από το δικό σου δίσκο και όχι του φίλου σου σωστά;

Δημοσ.

Για να καταλάβω, ο δίσκος που έβαλες, μπήκε μόνο για μεταφορά ε;

ΔΕΝ άλλαξε τον κύριο δίσκο που είχες πριν. Και τα κολλήματα γίνονται όταν τρέχεις προγράμματα από το δικό σου δίσκο και όχι του φίλου σου σωστά;

τον δισκο τον εβαλα μονο για να γραπσω καποια αρχεια στον κυριο δισκο και μετα δεν τον κσαναεβαλα

δεν κολαει οταν τρεχω προγραμματα μονο παιχνιδια παιζω,ααα και μολις κανω εγκαταστασει ενα παιχνιδι με το poweriso(mount image)και τα'λιπα μου διχνει 90% RAM USAGE και αμα κανω επαννεκινηση διωρθονεται το ολο συστυμα αποτελειται απο τα εξις

CPU Intel Celeron E3400 3.56GhZ με OverClock

MOBO AsRock G41C-VS

RAM 2X2GB 1333MhZ

GPU GeForce GT240

PSU 400Watt δεν ξερω ακριβως το μοντελο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...