greekboy Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Netlimiter...γιατι αμα πειραξεις το προγραμμα(λογικα μtorrent) μπορει να το καταλαβει..με το NetLimiter δεν θα φαινεται τιποτα απλα θα νομιζει οτι δεν δινουν αρκετη ταχυτητα οι seeders.
Luxx Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 ...και τον αδερφό σου; Θα τον λιωσω! Ειδες τι παει να μου κανει πισω απο τη πλατη μου; Δε ξερει ομως οτι στο insomnia μπαινει μεχρι και η κουτση μαρια με το στραβο το γιαννη..
panosno1com Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 <br />Θα τον λιωσω! Ειδες τι παει να μου κανει πισω απο τη πλατη μου; Δε ξερει ομως οτι στο insomnia μπαινει μεχρι και η κουτση μαρια με το στραβο το γιαννη..<br /><br /><br /><br />Κ ο κουφος ακροατης
headbanger Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 ποστάροντας σε επικό thread. δεν κρατήθηκα! On topic for real, γιατί δεν δοκιμάζεις λίγο ν αρυθμίσεις QoS από router? όλα τα ρουτεράκια έχουν τυπικές τέτοιεσ ρυθμίσεις πλέον
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 πω πω με πιασανε τα απωθημενα ως μικροτερος αδερφος απο τις γρηγορες που ετρωγα .Λεφτ95 καντου κανα ζιου ζιτσου να στανιαρει,μην τον αφησεις να στις χωσει.Ολοι οι μικροι αδερφοι ενωμενοι!
leftis95 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Εντάξει ρύθμισα το d/u rate 5kbs και είμαι πένα τώρα. Thanks guys...Όσο για τις φάπες,θα σασ ενημερώσω μόλις το πάρει χαμπάρι.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Μικροί αδερφοί ή μεγάλες αδερφές; αμαν με τα στερεοτυπα σας,αμα λαχει παω στοιχημα ολους σας βαζω κατω απο θεμα αρρενοποτητας Στο θεμα μας τωρα,μιλαμε μια φορα τον ειχα τσακισει τον αδερφο μου οταν πηγε να μου το παιξει ιστορια.Μου σκαει κατι γρηγορες φαπες κ του κανω κατι ακροβατικα κ σε χρονο ντε τε βρεθηκα να του ξεκολαω σχεδον το αυτι με τα δοντια.Ακομα το θυμαται.Ετσι για να δειτε τι σημαινουν μικροι αδερφοι
gang Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 αμαν με τα στερεοτυπα σας,αμα λαχει παω στοιχημα ολους σας βαζω κατω απο θεμα αρρενοποτητας δεν εννοεί τους δικούς σου ρε μινάρα.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 ρε μινάρα. μιναρα,μον ντιε!!Ντεπασε Πατρινες εκφρασεις χρονια ειχα να το ακουσω
11demian111 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 ωχ,προβλεπονται πολλες φαπες...:Ρ σοβαρα τωρα,δεν μπορεις να του πεις να κατεβαζει το βραδυ? εκμεταλλευεστε και την γραμμη στο επακρο ετσι
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 τελικά δεν είναι ο luxx αδελφός του? ο αδερφος του ειναι
ravend Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 και πως γινεται με 4k post στο φορουμ να ειναι τεχνολογικά σκράπας όπως ισχυρίζεται ο starter??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.