Προς το περιεχόμενο

Πως να σταματήσω τον αδερφό μου από το να κατεβάζει torrents?

leftis95

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Netlimiter...γιατι αμα πειραξεις το προγραμμα(λογικα μtorrent) μπορει να το καταλαβει..με το NetLimiter δεν θα φαινεται τιποτα απλα θα νομιζει οτι δεν δινουν αρκετη ταχυτητα οι seeders.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

...και τον αδερφό σου;

Θα τον λιωσω! Ειδες τι παει να μου κανει πισω απο τη πλατη μου; Δε ξερει ομως οτι στο insomnia μπαινει μεχρι και η κουτση μαρια με το στραβο το γιαννη..
Δημοσ.
<br />Θα τον λιωσω! Ειδες τι παει να μου κανει πισω απο τη πλατη μου; Δε ξερει ομως οτι στο insomnia μπαινει μεχρι και η κουτση μαρια με το στραβο το γιαννη..<br />
<br /><br /><br />

Κ ο κουφος ακροατης

Δημοσ.

ποστάροντας σε επικό thread. δεν κρατήθηκα!

On topic for real,

γιατί δεν δοκιμάζεις λίγο ν αρυθμίσεις QoS από router? όλα τα ρουτεράκια έχουν τυπικές τέτοιεσ ρυθμίσεις πλέον

Δημοσ.

πω πω με πιασανε τα απωθημενα ως μικροτερος αδερφος απο τις γρηγορες που ετρωγα .Λεφτ95 καντου κανα ζιου ζιτσου να στανιαρει,μην τον αφησεις να στις χωσει.Ολοι οι μικροι αδερφοι ενωμενοι! :mrgreen:

Δημοσ.

Εντάξει ρύθμισα το d/u rate 5kbs και είμαι πένα τώρα.

Thanks guys...Όσο για τις φάπες,θα σασ ενημερώσω μόλις το πάρει χαμπάρι. :P

Δημοσ.

Μικροί αδερφοί ή μεγάλες αδερφές;

αμαν με τα στερεοτυπα σας,αμα λαχει παω στοιχημα ολους σας βαζω κατω απο θεμα αρρενοποτητας :rolleyes:

Στο θεμα μας τωρα,μιλαμε μια φορα τον ειχα τσακισει τον αδερφο μου οταν πηγε να μου το παιξει ιστορια.Μου σκαει κατι γρηγορες φαπες κ του κανω κατι ακροβατικα κ σε χρονο ντε τε βρεθηκα να του ξεκολαω σχεδον το αυτι με τα δοντια.Ακομα το θυμαται.Ετσι για να δειτε τι σημαινουν μικροι αδερφοι :devil:

Δημοσ.

αμαν με τα στερεοτυπα σας,αμα λαχει παω στοιχημα ολους σας βαζω κατω απο θεμα αρρενοποτητας :rolleyes:

δεν εννοεί τους δικούς σου ρε μινάρα.

Δημοσ.

ωχ,προβλεπονται πολλες φαπες...:Ρ

σοβαρα τωρα,δεν μπορεις να του πεις να κατεβαζει το βραδυ?

εκμεταλλευεστε και την γραμμη στο επακρο ετσι

Δημοσ.

και πως γινεται με 4k post στο φορουμ να ειναι τεχνολογικά σκράπας όπως ισχυρίζεται ο starter??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...