Προς το περιεχόμενο

Συνθεση στα 900€

kantharidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θελω να κατασκευασω ενα pc.Σκεφτομαι μεσω της εφαρμογης του ΠΛΑΣΙΟΥ κομματι-κομματι.Σχετικα με το ποσο που μπορω να διαθεσω ειναι γυρω στα 900 ευρω( μαζι με την οθονη).Τον θελω για να βλεπω ταινιουλες και να παιζω παιχνιδακια.Τι μου προτεινετε;;;Κουτι λεω για το Coolermaster haf 932.Τι λετε;;;

Δημοσ.

Θες μόνο από Πλαίσιο; Ρωτάω γιατί ενδέχεται να σου βγει πιο φθηνά αν το στήσεις από διαφορετικά μαγαζιά.

συνφωνο ψαξε να βρεις καλυτερα κομματι κομματι μπωρει καπου να ειναι πιο φτηνα αλλιως αν θες και τηλεοραση παρε ετοιμο απο πλαισιο.

για κουτι προτηνω αυτο εδω εγω αυτο θα παρω

το κουτι μου φενεται ακριβω για ετοιμος σου προτηνω αυτον εδω

Δημοσ.

Δεν εχω προβλημα αρκει τα μαγαζια να ειναι αξιοπιστα οσον αφορα το κουτι ενας φιλος μου εχει το haf και ειναι υπερευχαριστημενος.Θα προτιμουσα να διαλεγα εγω τα κομματια

Δημοσ.

Δεν εχω προβλημα αρκει τα μαγαζια να ειναι αξιοπιστα οσον αφορα το κουτι ενας φιλος μου εχει το haf και ειναι υπερευχαριστημενος.Θα προτιμουσα να διαλεγα εγω τα κομματια

ενωουμε π.χ. να πας πλαισιο να παρεις απο εκει μητρικη και επεξεργαστη επειδη ειναι εκει πιος φτηνος απο αοτον που θες για τροφοδοτικο πιο φτηνο ειναι στο e-shop ......

αυτο ενοουμε δεν χρειαζετε να παρεις ολα τα κομματια απο ενα μαγαζι.

-----edit-----

α οκ .

Δημοσ.

Το καταλαβα αυτο :D Λαθος μου αμα δν το διατυπωσα σωστα :wacko:

δεν πειραζει θες να ψαξω στα μια ετσι να δω τη θα σου βαλω στα 900 μαζι με tv ;

Δημοσ.

αμα μπορεις ευχαριστω καλυτερα οθονη ή τηλεοραση;;

τη χρειση θα κανεις ;

θες να εχει ; εγω προτηνω με τηλεοραση

Δημοσ.

Σύνθεση από διαφορετικά καταστήματα .Όλα είναι αρκετά έως πολύ αξιόπιστα χωρείς προβλήματα .

dvd-rw:LG 17.59 €

case:Xigmatek Utgard 87.03 €

psu:Corsair 650W 91.82 €

cpu:amd 1055T 163.05 €

hdd:Samsung 1TB Spinpoint F3 58.80€

mobo:ASROCK 870 EXTREME3 83.86 €

gpu:ASUS 6950 257.01 €

ram:KINGSTON 2gb X2 22.95 €

monitor:VIEWSONIC 22'' 128,00 €

Συνολο:928,06€

Αν σου είναι πρόβλημα τα 28€ του αλλάζουμε κάτι όπως κατώτερη κάρτα γραφικών και βάζουμε καλύτερη οθόνη .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...