prokemon Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 βασικά ψάχνω μια τηλεόραση για το δωμάτιο και μου μπήκε η ιδέα να βάλω κάρτα στο pc αξίζει ? θα έχω μια αξιόλογη ανάλυση . γιατί έτσι γλιτώνω λεφτά άμα αξίζει καμιά προτείνετε μου
phanispal Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Ποια οθόνη έχεις; Πιάνεις MPEG-4 στην περιοχή σου; Πόσα διαθέτεις;
kenmitsakos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 δεν σε συμφερει να βαλεις καρτα τηλεορασης γιατι και εγω ειχα κοιταξει παλια να βαλω μια για τηλεοραση και εγω ηθελα να εχω καλη αναλυση και ολα αυτα αλλα κοστιζε 100 ευρο μαζι με αποκωδικοποιητη επειδη το καλωδιο που εχω βαλη στον δωματιο μου εχει παρασητα ειπα να βαλω αυτην αλλα πρεπει να εχω το pc ανυχτο για να βλεπω οταν ειμε ομως ξαπλα και βλεπω και μετα νυσταζεις ποιος σηκονεται για να κλειση τον υπολογιστη ;;;;;;;;; γιατο παρε μια καλη tv ειναι η καλυτερη επειλογη.
phanispal Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Υπάρχουν και φθηνότερες και με remote αν δεν απατώμαι.
kenmitsakos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Υπάρχουν και φθηνότερες και με remote αν δεν απατώμαι. ναι αλλα εχουν αποκωδικοποιητη ; τη αναλυση HD ;;; συνδεση ;;; βαζεις την pci και τελειωσες . για εμενα ειναι η πολυ καλη !!!!! μετα να δεν θελει ψηφιακα να παρεις οπως πηρα εγω το πασχα μια της gigabyte και δεν εχω χρεισιμοποιηση αλλα εγω πιο πολυ την πηρα για το s-video (δηλαδη για σημα εισοδου π.χ. dvd-video , camera κ.α.)
prokemon Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 lg w 2363v έχω . τα 110 ψηλό πολλά μου φαίνονται άμα είναι σκάω άλλα 90 και με 200 περνώ 20 άρα ψηλό κομπλέ οπότε λέω να κλείσω προς τηλεόραση
JohnXarxas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 η γνώμη μου: πάρε κάρτα εξωτερική για να την μεταφέρεις εύκολα τον αποκωδικοποιητή θα τον αγοράσεις έτσι και αλλιώς και αν θες να κλείνει όταν είσαι ξάπλα, κλείσε το TV tuner από το κοντρόλ και βάλε κανένα gadget που να κλείνει τον υπολογιστή την Χ ώρα κάτι τέτοιο μπορείς να φτιάξεις και εσύ ο ίδιος με την Visual Basic
kenmitsakos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 η γνώμη μου: πάρε κάρτα εξωτερική για να την μεταφέρεις εύκολα τον αποκωδικοποιητή θα τον αγοράσεις έτσι και αλλιώς και αν θες να κλείνει όταν είσαι ξάπλα, κλείσε το TV tuner από το κοντρόλ και βάλε κανένα gadget που να κλείνει τον υπολογιστή την Χ ώρα κάτι τέτοιο μπορείς να φτιάξεις και εσύ ο ίδιος με την Visual Basic με την τηλεοραση ενα κουμπι θελει μονο και black screen
JohnXarxas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 ναι αλλά με το TV tuner μπορείς να βλέπεις τηλεόραση στο ένα παράθυρο και στο άλλο να κάνεις ότι θες, εγώ αυτό κάνω
kenmitsakos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 ναι αλλά με το TV tuner μπορείς να βλέπεις τηλεόραση στο ένα παράθυρο και στο άλλο να κάνεις ότι θες, εγώ αυτό κάνω το γνωριζω για αυτο θα παρω σε λιγο καιρο αυτην που δειχνω πιο πανω .
parsifal Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Αναβαθμίσεις. Παρακαλώ να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στον κεντρικό κατάλογο του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.