Προς το περιεχόμενο

web hosting

dimitris_pa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η top host πάντως έχει σχετικά μεγάλα ping και το plesk είναι πραγματικά πάρα μα πάρα πολύ αργό σε σημείο που δεν μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου.Η εξυπηρέτηση είναι σχετικά καλή σε σχέση με τα χρήματα που πληρώνεις.Γενικά το Hosting είναι και λιγάκι ότι πληρώνεις παίρνεις.Δες λιγάκι και το hosting της Google στους δικούς τις application server μήπως και σου κάνει τη δουλειά.

το google sites λες ?

Δημοσ.

Η top host πάντως έχει σχετικά μεγάλα ping και το plesk είναι πραγματικά πάρα μα πάρα πολύ αργό σε σημείο που δεν μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου.Η εξυπηρέτηση είναι σχετικά καλή σε σχέση με τα χρήματα που πληρώνεις.Γενικά το Hosting είναι και λιγάκι ότι πληρώνεις παίρνεις.Δες λιγάκι και το hosting της Google στους δικούς τις application server μήπως και σου κάνει τη δουλειά.

Επειδή σκέφτομαι να πάρω top host και δεν μου είχαν πει τέτοια πράγματα μπορείς να μου στείλεις ένα πμ με πληροφορίες;

Δημοσ.

Επειδή σκέφτομαι να πάρω top host και δεν μου είχαν πει τέτοια πράγματα μπορείς να μου στείλεις ένα πμ με πληροφορίες;

γιατι να μην τα γραψουμε εδω καλυτερα ?

Δημοσ.

γιατι να μην τα γραψουμε εδω καλυτερα ?

όντως θα τους βολέψει όλους απλά επειδή θες μία λύση και το πολύ πιθανόν θα ανοίξει δεύτερη συζήτηση

Δημοσ.

είμαι στην tophost εδώ και αρκετό καιρό και δεν έχω κανένα παράπονο. κι απο θέμα ταχύτητας μια χαρά πάει και οι σελίδες και το plesk. Τέλος, όσες φορές χρειάστηκα support είχα απάντηση αρκετά άμεση, πολύ εξυπηρετικοί :)

Δημοσ.

Όταν μιλάμε για shared hosting η λέξεις «αργό» και «γρήγορο» δεν έχουν θέση στην κουβέντα. Εξ ορισμού όταν είσαι σε ένα μηχάνημα με άλλους 100 πελάτες πάνω η ταχύτητα δεν θα είναι καλή. Εάν ψάχνεις καλές ταχύτητες (και πληρώνεις) πας σε VPS.

Δημοσ.

Όταν μιλάμε για shared hosting η λέξεις «αργό» και «γρήγορο» δεν έχουν θέση στην κουβέντα. Εξ ορισμού όταν είσαι σε ένα μηχάνημα με άλλους 100 πελάτες πάνω η ταχύτητα δεν θα είναι καλή. Εάν ψάχνεις καλές ταχύτητες (και πληρώνεις) πας σε VPS.

εχεις κανενα λινκ ? πανω κατω τιμη ? ευχαριστω

Δημοσ.

Σε ένα server που ο webhost δεν τον υπερφορτώνει με πολλά accounts, συντηρείτε σωστά και υπάρχει monitoring τότε μπορείς να έχεις καλή ταχύτητα φόρτωσης. Σε πολλές περιπτώσεις πάντως η αργή ταχύτητα φόρτωσης οφείλεται στην ίδια τη σελίδα (π.χ. να τραβάει δεδομένα από άλλες σελίδες, να έχει πέσει κάποια σελίδα που τραβάει δεδομένα, να έχει πολλές εικόνες, κακογραμμένα script, κλπ). Οι περισσότεροι πελάτες ενός webhost δεν το γνωρίζουν αυτό και συνήθως θεωρούν ότι φταίει ο server.

Δυστυχώς οι περισσότεροι webhosts δεν σκέφτονται ότι βάζοντας λίγα accounts σε κάθε server ώστε να μην υπερφορτώνεται συχνά στην ουσία κερδίζουν περισσότερα μιας και πέφτει το κόστος της τεχνικής υποστήριξης (λιγότερα μηνύματα από πελάτες γιατί αργεί η σελίδα τους, λιγότερος φόρτος για τους system administrators). Και το μεγαλύτερο κόστος σε ένα webhost δεν είναι οι servers, αλλά το κόστος της τεχνικής υποστήριξης.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδιά ένα φόρουμ με 1000 users online συνεχώς απαιτεί dedicated server κι αν ναι,

με ποιες απαιτήσεις?

Δειγματικά από δω ή από όπου αλλού θέλετε, μπορείτε να μου πείτε??

Ευχαριστώ :-D :-D

Δημοσ.

1000 ταυτόχρονους users οnline γενικά απαιτεί ισχυρό dedicated, τώρα που φιλοξενείται?

godaddy για φιλοξενία για μένα είναι no

Από την ερώτηση συμπεραίνω πως ψάχνεις για Full managed dedicated.Την διαχείριση δηλαδή την έχει η εταιρία.

Αν πρόκειται για Ελληνικό forum προσανατολίσου σε server στην Ευρώπη.

Δημοσ.

Για να γλιτώσεις λεφτά από το dedicated, βρες κάποιον καλό system administrator ώστε να ρυθμίσει το server ώστε να χρησιμοποιεί το μέγιστο του hardware.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...