dimitris_pa Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 ξερει κανεις κανενα καλο linux server για web hosting με unlimited traffic ? θα ηθελα αν γινεται να εχει και δοκιμαστικη περιοδο......
NiKoS WSN Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 ξερει κανεις κανενα καλο linux server για web hosting με unlimited traffic ? θα ηθελα αν γινεται να εχει και δοκιμαστικη περιοδο...... Τσέκαρε την Top Host δεν ξέρω για δοκιμαστική περίοδο....
dimitris_pa Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 ευχαριστω παιδες, την εχετε δοκιμασει ? καμια αλλη γενικα ξερετε ? εκανα μια αναζητησει στο google αλλα δεν βρηκα ακριβως αυτο που ψαχνω..., θα δω αυτη που με ειπατε.
Jason13 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Να εχεις υποψιν οτι unlimited δεν υπαρχει. εγω εχω WebHostingBuzz, και με ενα κουπονι 20% εκπτωση πηρα το silver plan για δυο χρονια με 90 ευρω. Για κουπονια δες εδω τι σου ταιριαζει.
v5net Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 καλη και συνεργασιμη, φθηνη αλλα και αργη θα συμφωνήσω στα πρώτα αλλά όχι για το αργή,εγώ τουλάχιστον τη βρίσκω και αρκετά γρήγορη εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις. μπορεί βέβαια αυτό να εξαρτάται και από το είδους πακέτο έχει ο καθένας. εγώ πάντως είμαι ευχαριστημένος
dimitris_pa Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 για αυτο εδω τι λετε ? http://www.mochahost.com/
Jason13 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 για αυτο εδω τι λετε ? http://www.mochahost.com/ Μην νομιζεις οτι με 1,95 δολλαρια , θα εχεις και το καταληλο σερβις απο την εταιρια. Μου φαινεται και παραξενο που εχει ΤΟΣΟ χαμηλες τιμες.
NiKoS WSN Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Μου φαίνεται πάρα πολύ μεγάλη μούφα για τσέκα μήπως υπάρχουν παραθυράκια επικίνδυνα... από που την βρήκες;
Jason13 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Βλεπω εχει και δωρεαν SSL. Ξεχνα το "φιλε". Αν θες κατι της προκοπης δες τις προτασεις μας,που ειναι και δοκιμασμενες, και ας κοστιζουν 10-20 ευρω παραπανω.
dimitris_pa Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Μου φαίνεται πάρα πολύ μεγάλη μούφα για τσέκα μήπως υπάρχουν παραθυράκια επικίνδυνα... από που την βρήκες; στο google Μην νομιζεις οτι με 1,95 δολλαρια , θα εχεις και το καταληλο σερβις απο την εταιρια. Μου φαινεται και παραξενο που εχει ΤΟΣΟ χαμηλες τιμες. βγαινει περιπου 15 ευρω για 3 μηνες web host(linux) και 1 χρονο domain name λεει οτι εχει και unlimited storage και bandwidth.....
NiKoS WSN Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Σε πια σελίδα γιατί άμ,α είναι στις τελευταίες με τέτοιες τιμές όντως κάτι συμβαίνει αλλιώς θα ήταν πρώτη πρώτη αφού θα πηγαίναν όλοι εκεί....
Jason13 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 στο google βγαινει περιπου 15 ευρω για 3 μηνες web host(linux) και 1 χρονο domain name λεει οτι εχει και unlimited storage και bandwidth..... Και 6 μηνες δωρο Δεν υπαρχει unlimited storage kai bandwidth . ΕΙναι θεμα μαρκετινγκ για να πουλανε. Δεν γινεται να μπορεις να βαλεις απειρο υλικο σε εναν σερβερ. ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ οι σκληροι Εγω σου προτεινα την "δικια μου" εταιρια οπου την εχω χρησιμοποιησει και ΕΙΝΑΙ πολυ φθηνη, ειδικα αν βρεις εκπτωτικα κουπονια. Μην καθεσαι να ψαχνεις στο ιντερνετ τα στημενα reviews. Ακου τις δικιες μας προτασεις.
dimitris_pa Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 για αυτην εδω τι =PU.WH.US&origin ? συγνωμη αν σας επριξα... =VirtualServer"]λετε Και 6 μηνες δωρο Δεν υπαρχει unlimited storage kai bandwidth . ΕΙναι θεμα μαρκετινγκ για να πουλανε. Δεν γινεται να μπορεις να βαλεις απειρο υλικο σε εναν σερβερ. ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ οι σκληροι Εγω σου προτεινα την "δικια μου" εταιρια οπου την εχω χρησιμοποιησει και ΕΙΝΑΙ πολυ φθηνη, ειδικα αν βρεις εκπτωτικα κουπονια. Μην καθεσαι να ψαχνεις στο ιντερνετ τα στημενα reviews. Ακου τις δικιες μας προτασεις. σκευτομαι την δικια σ λυσει, ειναι αργη ?
leukonas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Η top host πάντως έχει σχετικά μεγάλα ping και το plesk είναι πραγματικά πάρα μα πάρα πολύ αργό σε σημείο που δεν μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου.Η εξυπηρέτηση είναι σχετικά καλή σε σχέση με τα χρήματα που πληρώνεις.Γενικά το Hosting είναι και λιγάκι ότι πληρώνεις παίρνεις.Δες λιγάκι και το hosting της Google στους δικούς τις application server μήπως και σου κάνει τη δουλειά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.