dimitris_pa Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 παιδες με τον φορο τι γινεται ?(για apple developer (mac η iOS)) εμεις τον πληρωνουμε ? πως γινεται ? ευχαριστω εκ των προτερων!!!
jstark Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Η μαμά Apple κρατάει ένα 30% για τον εαυτό της. Τα υπόλοιπα φορολογούνται κανονικά στη χώρα του εκάστοτε dev, στην Ελλάδα για σένα. Φυσικά πρέπει να τα δηλώσεις.
dimitris_pa Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 ευχαριστω φιλε, αυτο για την apple το ξερω, εμεις δηλαδη πρεπει να πηγαινουμε και να φορολογουμε τα κερδη ε ? και αν ναι πως ? 23% ειναι ?
jstark Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Αυτό που λες ειναι ο ΦΠΑ, ο οποιος έχει αποδωθεί από την Apple. Εσύ ότι βγάλεις, θα το βάλεις ως εισόδημα στη φορολογική σου κλίμακα. Ρώτησε έναν λογιστή να σου πει με ποιον κωδικό μπαίνει. Νομίζω λογίζεται ως "Εισόδημα από την Αλλοδαπή". Μετα θα φορολογηθεί κανονικά στην κλίμακα. Αν πχ είσαι με τα έσοδα των προγραμμάτων σου κάτω από 12000 ευρώ, τότε ισχύει (όπως ισχύει) το αφορολόγητο. Όλα αυτά ισχύουν αν είσαι ασφαλισμένος. Αν δεν είσαι, δεν ξέρω τι παίζει με ΤΕΒΕ/ΟΑΕΕ κλπ.
dimitris_pa Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Αυτό που λες ειναι ο ΦΠΑ, ο οποιος έχει αποδωθεί από την Apple. Εσύ ότι βγάλεις, θα το βάλεις ως εισόδημα στη φορολογική σου κλίμακα. Ρώτησε έναν λογιστή να σου πει με ποιον κωδικό μπαίνει. Νομίζω λογίζεται ως "Εισόδημα από την Αλλοδαπή". Μετα θα φορολογηθεί κανονικά στην κλίμακα. Αν πχ είσαι με τα έσοδα των προγραμμάτων σου κάτω από 12000 ευρώ, τότε ισχύει (όπως ισχύει) το αφορολόγητο. Όλα αυτά ισχύουν αν είσαι ασφαλισμένος. Αν δεν είσαι, δεν ξέρω τι παίζει με ΤΕΒΕ/ΟΑΕΕ κλπ. ευχαριστω!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.