Προς το περιεχόμενο

Apple Dev φορος

dimitris_pa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η μαμά Apple κρατάει ένα 30% για τον εαυτό της. Τα υπόλοιπα φορολογούνται κανονικά στη χώρα του εκάστοτε dev, στην Ελλάδα για σένα. Φυσικά πρέπει να τα δηλώσεις.

Δημοσ.

ευχαριστω φιλε, αυτο για την apple το ξερω, εμεις δηλαδη πρεπει να πηγαινουμε και να φορολογουμε τα κερδη ε ? και αν ναι πως ? 23% ειναι ?

Δημοσ.

Αυτό που λες ειναι ο ΦΠΑ, ο οποιος έχει αποδωθεί από την Apple. Εσύ ότι βγάλεις, θα το βάλεις ως εισόδημα στη φορολογική σου κλίμακα. Ρώτησε έναν λογιστή να σου πει με ποιον κωδικό μπαίνει. Νομίζω λογίζεται ως "Εισόδημα από την Αλλοδαπή". Μετα θα φορολογηθεί κανονικά στην κλίμακα. Αν πχ είσαι με τα έσοδα των προγραμμάτων σου κάτω από 12000 ευρώ, τότε ισχύει (όπως ισχύει) το αφορολόγητο. Όλα αυτά ισχύουν αν είσαι ασφαλισμένος. Αν δεν είσαι, δεν ξέρω τι παίζει με ΤΕΒΕ/ΟΑΕΕ κλπ.

Δημοσ.

Αυτό που λες ειναι ο ΦΠΑ, ο οποιος έχει αποδωθεί από την Apple. Εσύ ότι βγάλεις, θα το βάλεις ως εισόδημα στη φορολογική σου κλίμακα. Ρώτησε έναν λογιστή να σου πει με ποιον κωδικό μπαίνει. Νομίζω λογίζεται ως "Εισόδημα από την Αλλοδαπή". Μετα θα φορολογηθεί κανονικά στην κλίμακα. Αν πχ είσαι με τα έσοδα των προγραμμάτων σου κάτω από 12000 ευρώ, τότε ισχύει (όπως ισχύει) το αφορολόγητο. Όλα αυτά ισχύουν αν είσαι ασφαλισμένος. Αν δεν είσαι, δεν ξέρω τι παίζει με ΤΕΒΕ/ΟΑΕΕ κλπ.

ευχαριστω!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...