Προς το περιεχόμενο

laptop x52f acer

Μάριος.Κ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω αγορασει το laptop acer x52F series

μνημη 3GB

O.S WINDOWS 7 HOME PREMIUM X64

CPU INTEL PENTIUM P2600,2.13 GHz

θα μπορουσε καπιος να μου πει καποιες πληροφοριες σχετικα με την καρτα γραφικων μου καθως μου γραφει απλα intel graphics media acceleraton HD γιατι κατεβαζω ενα game και θελω να δω τι αποδοσεις θα εχει.εφχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

κατεβαζω φιλος το gta iv.αλλα δεν ξερω γιατι για καποιον περιεργο λογο μου φαινεται πως εχει αν οχι τελεια σχετικα καλα γραφικα.

Δημοσ.

Δυστυχώς, ακόμα και με όλα τα setting στο low, θα είναι σαν slideshow. Δεν μπορείς να παίξεις ένα τέτοιο παιχνίδι στο φορητό σου. Ίσως άμα αρχίσεις και πετσοκόβεις το σύμπαν με τπτ 3d analyser να το δεις με γραφικά gtaIII στα 15fps αλλά δεν είναι gaming αυτό, ειδικά αφού αυτό που σε προσέλκυσε είναι τα γραφικά του!

Δημοσ.

intel®hd graphics

revision:18

size:1238 MBytes

δηλαδη τσαμπα περιμενω να κατεβει...αλλα ομως ειχα κατεβασει και ενα της ιδιας σειρας το vice city το εβαλα στο full τα γραφικα και επαιζε μια χαρα.παντως συμφωνα με τα δεδομενα της καρτας γραφικων μου και του επεξεργαστη που απ οτι ξερω ειναι σχετικα καλος υπαρχει κανα game (καλο) που να μπορει να τρεξει??

Δημοσ.

intel®hd graphics

revision:18

size:1238 MBytes

δηλαδη τσαμπα περιμενω να κατεβει...αλλα ομως ειχα κατεβασει και ενα της ιδιας σειρας το vice city το εβαλα στο full τα γραφικα και επαιζε μια χαρα.παντως συμφωνα με τα δεδομενα της καρτας γραφικων μου και του επεξεργαστη που απ οτι ξερω ειναι σχετικα καλος υπαρχει κανα game (καλο) που να μπορει να τρεξει??

Άλλο το vice city (που είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι) άλλο το SA άλλο το IV. Πολλά gmaes μπορείς να παίξεις και να ευχαριστηθείς, απλά θα κοιτάς πάντα τις απαιτήσεις τους.

Δημοσ.

αυτο το ξερω φιλε μου.απλα κοιταω ενα προγραμμα στο ιντερνετ το οποιο λεγεται run it στο οποιο διαλεγεις πιο παιχνιδι θελεις σου βγαζει τις minimum kai maximum απαιτησεις και απ οτι εχω δει ειναι λιγα εως ελαχιστα αυτα που αντεχουν...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...