Hamurabi Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 bluesattack, ειπα απλα οτι παντρευομαι και θελω συμβουλες για εναν οικονομικο γαμο. τι διαφορετικο βλεπεις σε αυτο απο αυτο που λες οτι θαπρεπε να γραφα; σαν απαντηση περιμενω το προφανες... π.χ. " εγω παντρευτηκα περσυ και εψαξε 100 μαγαζια για μπουμπουνιερες και το φτηνο0τερο ηταν στην οδο ταδε γιατι οι υπολοιποι ηταν κλεφτες ενω αυτος οχι". 2ο π.χ. "μην πας στο ταδε και στο ταδε μεγαλομαγαζι για στολισμους γαμου και προτιμησε το ταδε και το ταδε". απλα πραγματα δεν μιλησα για πυρινικη φυσικη.
bluesattack Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Οκ , σορυ αν το ποστ σου φανηκε επιθετικο , αλλα μερικοι ειμαστε εναντιον γενικοτερα αυτης της Χολυγουντιανης (ξαναλεω γενικοτερα) υπερπαραγωγης και της αγωνιας να ειναι ολα τελεια στα ματια ποιων ..πολλες φορες δεκαδων ανθρωπων που εχουμε καλεσει απο υποχρεωση .Και στο παραπανω που λες , ναι βρε συ αλλα δεκαδες τα μαγαζια , οι τιμες , και κυριως τι ακριβως θελει ο καθενας.Πχ εγω θα καλουσα την οικογενεια , αντε 4,5 πολυ στενους συγγενεις , αντε και 4,5 φιλους δηλαδη καμμια εικοσαρια ατομα βαρια βαρια.Ουτε συγγενεις που εχω να τους δω χρονια , και δεν παει ο ενας τον αλλον , ουτε συναδελφους απο την δουλεια γιατι πρεπει .Και αν η αντιπαλη πλευρα εφερνε αλλα τοσα , μια ταβερνα φθανει. Εσενα σου φθανει ? Και γιατι στολισμος της Εκκλησιας πχ , πρεπει να καταξοδευτει καποιος για να γινει το μυστηριο ?.Δηλαδη να αγχωνονται το ζευγαρι για τα λεφτα, οι γονεις για τα λεφτα , ο κουμπαρος για τα εξοδα του , οι καλεσμενοι για τα δωρα (ασε η λιστα δωρων ) και δεν συμμαζευεται .
kage Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 μπες στο φορουμ που σου πε ο bluesattack και κανα cosmopolitan ή googlare αυτα που ψαχνεις π.χ. φτηνες μπουμπουνιερες,φτηνο catering και θα πετυχεις διαφορα
Hamurabi Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 bluesattack, φυσικα και μουφτανει μια ταβερνα.αρκει να τηρει καποιες προδιαγραφες ωστε να μπορει να γινει εκει το γλεντι για το γαμο. να χει χωρο για dj κτλ. οι συγγενεις μου ειναι 10 ατομα ολοι και της γυναικας μου καμια 30αρια. Οποτε οπως καταλαβαινεις δεν θα κανω καμια υπερπαραγωγη. Ουττε εμενα ουτε και της γυναικας μου μας αρεσει να πεταξουμε λεφτα στα σκουπιδια για ενα βραδυ. Γιαυτο ξαναλεω ρωτησα εδω αυτο που ρωτησα για να γινουν ολα με τα μινιμουμ εξοδα. Θα δω και στο φορουμ που προτεινατε,ευχαριστω.
bluesattack Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Ενταξει , ζητησες βοηθεια και δωσαμε αντιγαμικο κραξιμο.Τι να κανουμε ,ερχονται στο σπιτι του (μελλοντικου) κρεμασμενου να μιλησουν για σχοινι ? .Καλη επιτυχια και καλο ψαξιμο ..
imr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Σκεψου κανα μοναστηρι χιλιομετρα μακρια απο τον πολιτισμο και κλειστο γαμο Γλυτωνεις λεφτα και το παιζεις ρομαντικος
kyr34 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Θα βρεις νυφικά από Κίνα, παραγγελία στα μέτρα σου με 200 - 250 ευρώ. Για προσφορές από Ελλάδα ψάξε τον κατάλογο που αναφέρθηκε παραπάνω ή το http://www.oikonomikosgamos.gr
antreaslam Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Hamurabi , καταρχήν να ζήσετε! Την έκανα και εγώ τη μαλακία περυσι! (joking, γιατί αυτή η "μαλακία" μου έφερε ένα παιδαρο πριν 20 ημερες)! Λοιπόν, εξαρταται τι εννοεί ο καθένας φθηνά για το γάμο του. Πάντως, τα δικά μου προσκλητήρια είχαν 0,90 το ένα, και 60 η εκτύπωση, και οι μπομπονιέρες (ετσι λέγονται?) νομίζω 1,20 ή 1,30 η μία. Κουστούμι από τον foka, με 400 ευρω,+πουκάμισο/γραβατα 100, νυφικό από ερμού (δεν έχω ιδέα από που), 1.200, μα΄ζι με τα παρανυφιστικα(+μαλλι/μακιγιαζ ενα 500αρικο), στολισμός (νομίζω) 600 (αχρηστοοοο), βέρες από νέα ιωνία 250 (που τώρα κάθονται στο κουτάκι τους φυσικά, αχρηστο εξοδο και αυτό), Φωτογράφος/καμερα 700 (απλά χωρίς ψηφιακά άλμπουμ κ λοιπές μπούρδες), και that s it για τα σταθερά έξοδα. Προσωπικά, σχεδόν ΟΛΑ τα παραπάνω έξοδα, τα έβρισκα υπερβολικά, αλλά αφού τα ήθελε η γυναίκα μου (ακόμα ΜΠΛΙΑΧ ακούγεται αυτό), και εγώ είχα αποφασίσει ότι θέλω να είμαι μαζί της, τα δεχθηκα τα περισσότερα, βάζοντας περιορισμό στο μπάτζετ φυσικά. Και όσο γυφτιά και να είναι, λίστα γάμου, ανοίξαμε Eurobank. Ετσι, τα έξοδα του γάμου βγήκαν, δε μπήκαμε μέσα.
chill Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Την έκανα και εγώ τη μαλακία περυσι! (joking, γιατί αυτή η "μαλακία" μου έφερε ένα παιδαρο πριν 20 ημερες)! Να σου ζήσει ωστόσο ο παίδαρος δεδομένα θα μπορούσε να έρθει και χωρίς γάμο Η σύλληψη δεν προϋποθέτει γάμο
antreaslam Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Να σου ζήσει ωστόσο ο παίδαρος δεδομένα θα μπορούσε να έρθει και χωρίς γάμο Η σύλληψη δεν προϋποθέτει γάμο ευχαριστώ πολύ! Και συμφωνώ. Απλά δε συμφωνούσε η κοπέλα μου, για τους γνωστούς κοινωνικό-ηθικό-ηλίθιους λόγους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.