o_klassikos_ellinas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 είμαι άνεργος 6 μήνες απο "άρθρο 99" το ίδιο και γυναίκα μου και δεν υπάρχει περίπτωση να πάρουμε φράγγο. ο ιδιοκτιτης του σπιτιού χτυπάει καθε μέρα το κουδούνι και φωνάζει γιατί θέλει τα λεφτά του και η κόρη μας είναι άρρωστη και θέλει 50 ευρώ επίσκεψη στον γιατρό τα οποία δεν έχουμε. δεν θέλω να πιστεύω οτι υπάρχει άνθρωπος που ευχήθηκε να έρθουμε σ'αυτη την κατάσταση για να ηρεμήσει.... εκτός αν είναι κανένα παιδάκι και δεν καταλαβαίνει τότε πάω πάσο.
downhill Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 και στην Ιαπωνία έχουν μείνει τόσοι άστεγοι και δεν έχουν να φάνε και κινδυνεύουν και από πυρηνική ενέργεια ... και στις Αραβικές χώρες σφάζονται όλοι μεταξύ τους.. και έξω βρέχει..
tarksis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 και στην Ιαπωνία έχουν μείνει τόσοι άστεγοι και δεν έχουν να φάνε και κινδυνεύουν και από πυρηνική ενέργεια ... και στις Αραβικές χώρες σφάζονται όλοι μεταξύ τους.. και έξω βρέχει.. εαν ησουν στη θεση του προηγουμενου φιλου αλλα θα ελεγες
xouzel Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 εαν ησουν στη θεση του προηγουμενου φιλου αλλα θα ελεγες Eκτος κι αν εχει κλεμενο p/c και κλεβει συνδεση απο το γειτονα, δεν τον δικαιολογω να εχει αρρωστη κορη (αν....)και να μην την πηγαινει στο γιατρο !!! Πουλα το p/c σου φιλεεεεεε. Εκτος κι αν προτιμας να ειναι η κορη σου αρρωστη και συ να διαπληκτιζεσαι over the net. Αυτα.
o_klassikos_ellinas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Eκτος κι αν εχει κλεμενο p/c και κλεβει συνδεση απο το γειτονα, δεν τον δικαιολογω να εχει αρρωστη κορη (αν....)και να μην την πηγαινει στο γιατρο !!! Πουλα το p/c σου φιλεεεεεε. Εκτος κι αν προτιμας να ειναι η κορη σου αρρωστη και συ να διαπληκτιζεσαι over the net. Αυτα. είσαι άθλιος πραγματικά!!
fwtonio Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 μπράβο σου φιλαράκι είσαι μεγάλος. απορώ πως δεν ντρέπεσαι να το δηλώνεις δημόσια ότι επειδή δεν σου αρέσει να αγοράζεις από ένα μαγαζί γιατί δεν έχει καλή εξυπηρέτηση "θα ησυχάσεις" που επιτέλους θα κλείσει και θα μείνουν άνεργοι 700 άνθρωποι με οικογένειες, παιδιά και χίλια δυο προβλήματα. τελικά η διαστροφή αποτυπώνεται παντού. θα πρέπει φαντάζομαι αυτοί οι άνθρωποι να ζητήσουν συγνώμη απο σένα που δούλευαν τόσα χρόνια και δεν σε άφηναν σε ησυχία!! εσένα τον σωστό επιχειρηματία που εξυπηρετείς του πελάτες σου κάνεις σωστή διαχείριση και έχει το τέλειο σέρβις. μακάρι όλοι οι Ελληνες να είμαστε σαν εσένα. Θα μας χρωστούσαν τώρα!!! Καταρχήν, είσαι αγενής και προκλητικός. Αλλά δεν πειράζει. Άλλωστε είσαι: "o_klassikos_ellinas" Κατά δεύτερο, αν ισχύουν τα όσα λες: 1) Είσαι πολύ άτυχος γιατί το αντρόγυνο απολύθηκε ταυτόχρονα, οπότε σίγουρα αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα. Δυστυχώς όμως η κοινωνία που φτιάξαμε (ή μας φτιάξανε), εμπεριέχει τέτοιες «ατυχίες». Δυστυχώς οι νόμοι αλλά και η κοινωνία στην Ελλάδα, δεν «περιέχουν» καθόλου αλληλεγγύη, αλλά αυτό το ήξερες από την αρχή αλλά σαν «o_klassikos_ellinas" πάντα πίστευες ότι θα το πάθει ο διπλανός σου και όχι εσυ… 2) Και αφού τα golden boys του eshop έκαναν πάρτι σε βάρος των υπαλλήλων των 700 ευρώ, τι φταίμε οι υπόλοιποι, δεν μπορώ να το καταλάβω. Να γίνει λογιστικός έλεγχος, να κατασχεθούν περιουσιακά στοιχεία και να αποζημιωθούν οι υπάλληλοι. Να γίνει ΚΑΙ το eshop δημόσια εταιρία για να λυθεί το πρόβλημα; Μα ο πατέρας του Γιωργάκη αυτό έκανε στην δεκαετία του 80-90 με τις περίφημες «προβληματικές» και έφτασαν το χρέος στα ύψη και τώρα το πληρώνεις ΕΣΥ αλλά και ΕΓΩ… 3) Και πολύ καλός πελάτης είμαι στο eshop και ποτέ δεν είχα κανένα παράπονο, σε αντίθεση με άλλους. Αλλά αν κάποιος ΔΕΝ μπορεί να διαχειριστεί σωστά μια εταιρία τότε αυτή, ΘΑ κλείσει. Αν δεν σε αρέσει αυτό τότε διάλεξες λάθος χώρα για να κάνεις οικογένεια. 4) Και εγώ «μεροκαματιάρης» είμαι και σίγουρα δεν είμαι ευκατάστατος. Αλλά δεν καταριέμαι αυτούς που έχουν λεφτά, όπως κάνεις εσύ σαν «klassikos_ellinas». Εχω συνειδητοποιήσει ότι αυτό το σενάριο μπορεί να παίξει και σε εμένα και προσπαθώ έχω μάτια και αυτιά ανοιχτά για να έχω ανταλλακτικές λύσεις. 5) Σε πληροφορώ ότι στην δουλεία μου είμαι πολύ καλός αλλά αν ο επιχειρηματίας τα «φάει μαζί μου» τότε, ναι θα μείνω άνεργος και ΔΕΝ θα μου φταίει ο ντουνιάς. 6) Από πότε οι άνεργοι δεν έχουν περίθαλψη; Στα νοσοκομεία δεν υπάρχουν γιατροί; 7) Λόγω φυσικού αερίου κάποια στιγμή οι πετρελαιάδες θα κλείσουν (ειδικά τώρα που τα «τζιμάνια» θα διπλασιάσουν την τιμή). Τι να κάνουμε, είναι ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης. Να αγοράζουμε με το ζόρι πετρέλαιο για να μην μείνουν και αυτοί άνεργοι;;; Λυπάμαι για αυτό που έπαθες αλλά με τα λόγια σου και τον τρόπο σου «χάνεις»… 8) Πράγματι, αν οι Έλληνες ήταν σαν εμένα…θα μας χρωστούσαν τώρα….
xouzel Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 είσαι άθλιος πραγματικά!! Μα ναι !!! ΕΓΩ ειμαι ο αθλιος !!! Ενω εσυ, με αρρωστη κορη, που καθεσαι και κλαιγεσαι στα διαφορα forum, εκτοξευοντας κατηγοριες επι παντος επιστητου, αντι να κανεις κατι για να γινει καλα το παιδι σου, εισαι ΗΡΩΑΣ !!! Μπραβο μεγαλε, διεπρεψες. Υποδειγμα πατερα...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Ελπίζω κανείς να μην απορήσει για το λόγο που κλειδώθηκε το παρόν thread. Ας αναλογιστούν όλοι οι εδώ συμμετέχοντες τις ευθύνες τους τόσο για την τροπή που πήρε το thread όσο και για τις απαράδεκτες αντεγκλήσεις μεταξύ μελών. Φτάσαμε στο σημείο να κατηγορούμε άλλο μέλος γιατί έχει υπολογιστή... Αιδώς Αργείοι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.