Προς το περιεχόμενο

newsletter e-shop 12-3-2011

LeoNaXe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

και μενα σημερα μου το εστειλαν...εχουν πολυ πλακα εκει στο eshop.....οποτε να ναι το στελνουν στο καθενα...παλι καλα που δε μας το εστειλαν μετα τη ληξη της προσφορας...χαχαχα.....κ μετα σου λεει οργανωση βραβεια και κουραφεξαλα

Δημοσ.

ενδιαφερομαι για μια TV που να εχει και USB για να παιζω ταινιες απο σκληρο.

εχω δει αυτην απο το φιλλαδιο που ειναι και σε καλη τιμη.

Link

το USB του παιζει απο δισκο ???

Δημοσ.

pvr function λέει personal video recorder ,νομίζω freeview είναι η αναπαραγωγή ταινιών από usb

αυτήσίγουρα παίζει

Δημοσ.

το e-shop περνάει δύσκολες μέρες (αρθρο 99 είναι πιθανον), εγώ πιστευω ότι θα ανακαμψει.

Για αυτό το λόγο να παρακολουθείτε το site γιατι μαλλον θα πέσουν καλές προσφορες.

Δημοσ.

αφου το αρθρο 99 τους ευνοει ολους αυτους τους μεγαλους(κ πόσα απο τα δανεια επενδυτικου κ καλα χαρ/ρα....εχουν παει για......), γιατι λοιπον να κανουν επιθετικη πολιτικη τιμων.....ετσι κι αλλιως καπου καποτε θα ξανα ξεφυτρωσουν παλι με διαφορετικη επωνυμια κ συσταση(παλια μου τεχνη κοσκινο)...........αχ Ελλαδαρα........με τα ωραια σου....

Δημοσ.

αφου το αρθρο 99 τους ευνοει ολους αυτους τους μεγαλους(κ πόσα απο τα δανεια επενδυτικου κ καλα χαρ/ρα....εχουν παει για......), γιατι λοιπον να κανουν επιθετικη πολιτικη τιμων.....ετσι κι αλλιως καπου καποτε θα ξανα ξεφυτρωσουν παλι με διαφορετικη επωνυμια κ συσταση(παλια μου τεχνη κοσκινο)...........αχ Ελλαδαρα........με τα ωραια σου....

Παράθυρο για να ξεφύγει από τα προβλήματα ρευστότατητας που αντιμετωπίζει, προσπαθεί να ανοίξει η διαδικτυακή εταιρεία πωλήσεων E-Shop.

http://egnomi.gr/article.php?id=11996&category_id=18

http://www.konserva.gr/index.php/2010-07-30-14-25-55/4808--e-shopgr.html

Παρεα με τα Κου-Κου...

Δημοσ.

ναι το get it ειναι το προβλημα τους,δεν φταιει δλδ που εχουν καταντησει φαρμακειο με προιοντα "δεν με ξερει ουτε η μανα μου",after sales δεν σε ξερω δεν σε ειδα και προωθητικες ενεργειες για τα ανεκδοτα

επιχειρηματιες σου λεει υστερα,τα φραγκα βγαινουν με κοπο και συνεπεια κυριοι και ολοι εσεις με αρπαχτες την βγαζατε,οι καιροι εχουν αλλαξει ομως

δειτε πως κινουνται στο εξωτερικο μπας και γλιτωσετε τα λουκετα ολοι σας

Δημοσ.

Αυτα γινονται σε ΟΛΕΣ τις εταιριες οταν ξεχνανε οτι αφεντικο ειναι ο καταναλωτης. Πανε λοιπον να μεγαλωσουν το κερδος οχι με εξυπνες κινησεις αλλα εις βαρος του καταναλωτη δηλαδη του αφεντικου τους.

Οταν οι 3 αυτοι ιδιοκτητες οντας οι ιδιοι φοιτητες (στο Μετσοβιο νομιζω) ξεκινησαν με μια μικρη αποθηκη σου λεγανε 1000 ευχαριστω οταν τους εκανες παραγγελια και τωρα τα μαγαζια τους και οι υπαλληλοι τους σου βγαζουν την ψυχη για μια ελλατωματικη μνημη.

Λογικο λοιπον ειναι να φτασουν οχι μονο σε αυτο το σημειο αλλα και χειροτερο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...