Προς το περιεχόμενο

Sapphire RADEON HD 4850 1GB

jeconom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρέλαβα και εγώ την κάρτα σε σακουλάκι σφραγισμένο με σελοτεϊπ.

Περιλάμβανε επίσης CF Bridge, αντάπτορα τροφοδοσίας, αυτοκόλλητα, φυλλάδιο και CD.

Θα κοιτάξω και firmware και θα ποστάρω.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον jeconom για την δημοσίευση της προσφοράς.

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παρέλαβα και εγώ ΣΗΜΕΡΑ την κάρτα σε σακουλάκι ΟΧΙ σφραγισμένο ,πανω στο σακουλι ηταν κολημενη ετικετα που εγραφε 96 εωρω ,μπαρ κοντ,και το μοντελο και στο κατω μερος του σακουλιου ενσωματωμενο στο πλαστικο του σακουλιου ενα κοκκινο ΣΤΟΠ και σχεδιαγραμμα πως τη συνδεεις στο κουτι

Περιλάμβανε CF Bridge, αντάπτορα τροφοδοσίας, αυτοκόλλητα, και CD.

Ολοκαινουργια ...

Δημοσ.

Την παρέλαβα και εγώ εδώ και μερικές μέρες, cf bridge κανονικά. Τώρα για τον θόρυβο μου φαίνεται αρκετά θορυβώδης κάρτα, αλλά είμαι και αρκετά ευέξαπτος με τον θόρυβο.

Φανταστείται ακόμα δεν την έχω χρησιμοποιήσει σε κάποιο παιχνίδι να ανεβάσει στροφές και με εκνευρίζει.

πρέπει να φταίει και το κουτί.

thanks για την ενημέρωση είναι καλή τιμούλα. 54 πλήρωσα

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Για δες την accelero twin turbo αλλά τα 32 ευρώ θεωρώ ότι ειναι πολλά για καρτα των 60. Εγώ για την ίδια κάρτα παρήγγειλα την accelero Xtreme 9800 με 12 λιρες και θα προσπαθήσω να την βάλω με καμια μοντα επάνω. Για passive επικυνδυνο είναι γιατι εχει υψηλές θερμοκρασίες αλλα με καλό αιρφλοου στο κουτί σου να γίνεται.

Δημοσ.

Για δες την accelero twin turbo αλλά τα 32 ευρώ θεωρώ ότι ειναι πολλά για καρτα των 60. Εγώ για την ίδια κάρτα παρήγγειλα την accelero Xtreme 9800 με 12 λιρες και θα προσπαθήσω να την βάλω με καμια μοντα επάνω. Για passive επικυνδυνο είναι γιατι εχει υψηλές θερμοκρασίες αλλα με καλό αιρφλοου στο κουτί σου να γίνεται.

Ούτε και εγώ δίνω 32Ε για αυτή την κάρτα! Με βλέπω να παίρνω την accelero l2 με 18Ε από στουρνάρη

Δημοσ.

Είχα αυτή και με ικανοποίησε, είχα φορέσει και 2χ12 επάνω σε 5v στροφές και ήταν όντως αθόρυβη!

Αυτή γλυκοκοιτούσα εξαρχής αλλά με τα μεταφορικά από Πάτρα ανεβαίνει αρκετά η τιμή(η σελίδα παραπέμπει σε κατάστημα στην Πάτρα), έψαξα σκρουτζ κ eshop και δεν την

βρήκα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...