JIMBOAthens Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Έκανα την παραγγελία απ το internet αλλά έβαλα παραλαβή από το κατάστημα. Την έχω κάνα 15ήμερο τώρα την κάρτα. Θυμάμαι πάντως ότι ενώ στο site τους έλεγε "σε επεξεργασία", μισή ώρα μετά από την τελευταία φορά πού το κοίταξα με πήραν τηλέφωνο να πάω να παραλάβω. Πριν 3 βδομαδες πήραμε με εναν φίλο μου από μία, αν και στην αρχή πίστευα ότι ήταν τίποτα προσφορά "με λαθος τιμολογιση" αλλά τελικά ήρθανε μετά από καμια 5 μέρες. Είναι σε αντιστατικά σακουλάκια με το αυτοκόλητο να μην φαινεται ότι εχει ανοιχτεί και βέβαια χωρίς παρελκόμενα. 60 Ευρώ είναι πολύ καλή τιμή για τις επιδόσεις της και για cross fire με 120 ευρώ δεν το συζητάω ότι είναι ευκαιρία Benchmarks edo! Παιδιά από θέμα θορύβου-ανεμιστήρα πως είναι? Και κάτι ακόμα: Πόσες εξόδους σήματος μπορείς να χρησιμοποιήσεις ταυτόχρονα? Δύο ή και τις τρεις?
yannis18 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 εχω μια asus 4850 512 ram. μπορω αραγε να τις κανω crossfire?? Αν έχεις μητρική που το υποστηρίζει και τροφοδοτικό που το σηκώνει, φυσικά.
phanispal Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Νομίζω πως μέχρι 2 μπορείς να έχεις παράλληλα και πως από τη σειρά 5 και μετά υποστηρίζονται οι 3+. Ας μας πουν οι κάτοχοι όμως
cabdik Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 εγω εχω αυτο το μοντελο http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?leg=&psn=000101&pid=178 εδω και 2+ χρονια. ειναι πολυ καλη και δυνατη καρτα. το συστημα ψυξης εχει διπλασια αποδοση απο το default που ειχε στην αρχη που πρωτοβγηκε η 4850, και χτυπαγε κατι 85αρες σε θερμοκρασια..!! παιζει στους 45-50β αντε μεχρι 60 κατι σε πολυωρο gaming. και ειναι πολυ αθορυβη ψυκτρα. θα την ακουσεις μονο οταν ανεβουν οι στροφες πανω απο 75-80%, πραγμα που δεν γινεται σχεδον ποτε..!!! θυρες, μπορεις να χρησιμοποιησεις 2 ταυτοχρονα, αλλα οχι eyefinity. μονο σαν dual ή extented desktop. το eyefinity παιζει απο 5*** και μετα.
Herculess Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Παιδιά από θέμα θορύβου-ανεμιστήρα πως είναι? Και κάτι ακόμα: Πόσες εξόδους σήματος μπορείς να χρησιμοποιήσεις ταυτόχρονα? Δύο ή και τις τρεις? Από θόρυβο φυσιολογική μου φαίνεται, αλλά δεν τη ζορισα ακόμα για να σου πω θερμοκρασίες και θόρυβο σε φουλ λοουντ. Εχει 3 εξόδους αλλά μονο με την τηλεοραση τη σύνδεσα και μπορεί να παίζει και στου υπολογιστή ταυτόχρονα σε προέκταση. Πάντως άμα είχα μητρική με 2 PCI ex θα εβαζα 2 σε crosfire!
captainmilo Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Παρελαβα χθες την καρτουλα , Ολα αψογα , η καρτα στο σακουλακι της μεσα σε χαρτινο κουτι χωρις να μπαλανταρει , με το cd των drivers , το CF bridge , εξτρα καλωδιο τροφοδοσιας και ολοκαινουργια . Δηλαδη ολα της retail εκδοσης πλην του manual! Εμεινα απολυτα ευχαριστημενος , ευχαριστω τον συνφορουμιτη για την αρχικη ενημερωση!
JIMBOAthens Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Παρελαβα χθες την καρτουλα , Ολα αψογα , η καρτα στο σακουλακι της μεσα σε χαρτινο κουτι χωρις να μπαλανταρει , με το cd των drivers , το CF bridge , εξτρα καλωδιο τροφοδοσιας και ολοκαινουργια . Δηλαδη ολα της retail εκδοσης πλην του manual! Kαι εγώ εχθές παρέλαβα αλλά ΔΕΝ είχε μέσα CF bridge ενώ το σακουλάκι ήταν σφραγισμένο. Αρχίζουν να με ζώνουν τα φίδια...
JIMBOAthens Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Σου φάνηκε μεταχειρισμένη; Όχι, πολύ δύσκολα. Την εξέτασα πολύ προσεκτικά. Τι να πω δεν ξέρω. Κανένας άλλος από τα παιδιά που παρέλαβε? ...και από αυτή την στιγμή ΔΕΝ ισχύει πλεόν το Web Offer και η κάρτα κοστολογείται κανονικά στα €96...
phanispal Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Θα ξεστόκαραν τον αριθμό που ήθελαν και αυτό ήταν. Όσοι πρόλαβαν πρόλαβαν, ήταν μια καλή τιμή.
captainmilo Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Το σακουλακι σε μενα ΔΕΝ ηταν σφραγισμενο , ουτε ομως ειχε και κανα αυτοκολλητο πανω να πεις οτι ηταν ανοιγμενη / παραβιασμενη Παντως δεν ειχε σημαδια στα monitor adaptors , ουτε στα πιν που συνδεεται στην μητρικη , και μυριζε γενικως "καινουργιλα"
Herculess Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Kαι εγώ εχθές παρέλαβα αλλά ΔΕΝ είχε μέσα CF bridge ενώ το σακουλάκι ήταν σφραγισμένο. Αρχίζουν να με ζώνουν τα φίδια... Οχι μην αγχώνεσε μαλλον θα ήταν ο τυχερός της παρέας γιατί εγώ που πήρα 2 δεν είχς τιποτα απο αυτά . δεν θα είχαν αλλη bulk θα του δώσανε retail!!!
captainmilo Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 CF Bridge υπήρχε στην συσκευασία? Ναι φιλε μου κανονικοτατα , στο κουτακι του , και αυτο τσιλικο
JIMBOAthens Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει γίνει. Είναι δυνατόν να έχουν 2 είδη bulk συσκευασιών? Μήπως είναι παλιότερες και νεότερες παρτίδες? Tι firmware παιδιά φοράει η δικιά σας?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.