Προς το περιεχόμενο

Sapphire RADEON HD 4850 1GB

jeconom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει την 8800GTS που είναι πιο αργή από την 8800GT, γι' αυτό και είπα ότι θα δει κάπως μεγαλύτερη διαφορά, απ' ότι αν είχε 8800GT.

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εγω αυτην εχω αλλα απο την gigabyte

την εχω 3 χρονια και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. παιζει ολα τα παιχνιδια

πριν 3 χρονια κοστιζε 180 ευρω

Δημοσ.

Δεδομένου του αδύναμου συστήματός σου (pentium 4) ίσως θα ήταν καλύτερα να αγοράσεις κάτι τέτοιο

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=19431&cat=5

ATI Radeon HD5670 512MB HyperMemory DDR5 PCI-E VGA DVI HDMI

Έχει και μικρότερη κατανάλωση (δεν ανέφερες τι τροφοδοτικό έχεις) και είναι καινούργια (όχι bulk) και νεώτερης γενιάς.

Κανονικά το pci xpress 2.0 είναι συμβατό προς τα πίσω, αυτό που πρέπει να κοιτάξεις είναι μπας και η συγκεκριμένη

μητρική που έχεις (το chipset της βασικά) έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα με νεώτερες ati.

Τι μητρική έχεις;

ASUS P5GD2 - chipset Northbridge Intel 915P- με μια NVIDIA 6600GT και 2,5GB μνημης (P4 LGA775 στα 3GHz) με τροφοδοτικο ενα της πλακας 550W που εχει και καλωδιο PCI express απ οτι ειδα + 1 HDD IDE + 2 HDD SATA + toshiba dock station με 3 σκληρους πανω

Απο ενα φιλο πηρα το desktop και λεω μηπως και αναβαθμιστει λιγακι να τρεχει κανα βασικο παιχνιδι (βλεπε PES)

Βασικα σαν station το χρησιμοποιω μεσα στο σπιτι, αλλα λεω μηπως αξιζει τον κοπο η αναβαθμιση καρτας γραφικων και ελεγα να δωσω μεχρι 50euro maximum. Επειδη την ειπατε για καλη προσφορα αυτη εδω ψηνομουν να ανεβω λιγο παραπανω

Η διαφορα του BULK απο την κανονικη ποια ειναι ?

Δημοσ.

Πήρα κι εγώ μια 4850 με αυτή την προσφορά και αν είχα πιο δυνατό τροφοδοτικό στο desktop (ένα 425 Watt έχω) θα χτύπαγα ακόμα μια για cf.

Έτσι, για το γαμώτο!

EDIT:

Δεν μου φαίνεται για επισκευασμένη πάντως γιατί όταν πήγα από το μαγαζί να την πάρω την κοίταξα σε βαθμό γραφικότητας για σημάδια που να δείχνουν ότι έχει χρησιμοποιηθεί και δεν παρατήρησα κάτι.

Δημοσ.

Π.χ. στις DVI υποδοχές;

Όπου μπορείς να φανταστείς.

Για να καταλάβεις, μέχρι εκείνη τη στιγμή λειτουργούσε το 1 ταμείο και λόγω της καθυστέρησης που έκανα άνοιξαν και το δεύτερο!

Δημοσ.

δες εδώ για το αν αξίζει:

http://www.anandtech.com/bench/Product/177?vs=178

=on&prod[4544]=on"]Toms hardware 4850vs8800gt

Και για την διαφορά 8800gt και της 8800gts

Link

Thanks m8

Πρακτικα δεν βλεπω τρελες διαφορες σε νορμαλ παιχνιδια (πχ σε σχεση με την 8800gt βλεπω γυρω στα 3-4 frames δλδ τιποτα αρα αντε με τη δικια μου να εχει τα διπλα διαφορα δλδ 6-8???). Στο Crysis Warhead που ηταν και αυτο κακογραμμενο αναφορικα με την αξιοποιηση και το λιωσιμο του συστηματος, επαιζα μια χαρα με ελαχιστα κομπιασματα.

Δημοσ.

Όντως δεν είναι μεγάλες οι διαφορές, το είπαμε εξάλλου, αλλά δε θεωρείται τελείως σπατάλη μια τέτοια αγορά.

Η τιμή είναι καλή και με τη λογική ότι μπορείς να δώσεις την 8800GTS ή να την αξιοποιήσεις σε άλλο σύστημα, η αγορά της φαντάζει ακόμα καλύτερη.

Δημοσ.

Πήρα κι εγώ μια 4850 με αυτή την προσφορά και αν είχα πιο δυνατό τροφοδοτικό στο desktop (ένα 425 Watt έχω) θα χτύπαγα ακόμα μια για cf.

Έτσι, για το γαμώτο!

EDIT:

Δεν μου φαίνεται για επισκευασμένη πάντως γιατί όταν πήγα από το μαγαζί να την πάρω την κοίταξα σε βαθμό γραφικότητας για σημάδια που να δείχνουν ότι έχει χρησιμοποιηθεί και δεν παρατήρησα κάτι.

Πήρες την 4850 από κατάστημα με τιμή Web (€59)?

Εμένα ακόμα σε επεξεργασία την έχει...

Δημοσ.

Πήρες την 4850 από κατάστημα με τιμή Web (€59)?

Εμένα ακόμα σε επεξεργασία την έχει...

Έκανα την παραγγελία απ το internet αλλά έβαλα παραλαβή από το κατάστημα.

Την έχω κάνα 15ήμερο τώρα την κάρτα.

Θυμάμαι πάντως ότι ενώ στο site τους έλεγε "σε επεξεργασία", μισή ώρα μετά από την τελευταία φορά πού το κοίταξα με πήραν τηλέφωνο να πάω να παραλάβω.

Δημοσ.

Πριν 3 βδομαδες πήραμε με εναν φίλο μου από μία, αν και στην αρχή πίστευα ότι ήταν τίποτα προσφορά "με λαθος τιμολογιση" αλλά τελικά ήρθανε μετά από καμια 5 μέρες. Είναι σε αντιστατικά σακουλάκια με το αυτοκόλητο να μην φαινεται ότι εχει ανοιχτεί και βέβαια χωρίς παρελκόμενα. 60 Ευρώ είναι πολύ καλή τιμή για τις επιδόσεις της και για cross fire με 120 ευρώ δεν το συζητάω ότι είναι ευκαιρία Benchmarks edo! :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...