tehAllantin Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα ή και καλημέρα αγαπητοί συναγωνιστές. Πρόσφατα αγόρασα τον πρώτο (!!) μου σταθερό Η/Υ και έχω "πειραματιστεί" όλο το βράδυ με το να πειράζω τον επεξεργαστή και την κάρτα γραφικών μου. Θέλω να με βοηθήσετε με τις άπειρες γνώσεις σας όσον αφορά 1ον, τους χρονισμούς της κάρτας (βαριόμουν να γκουγκλάρω, σόρρυ). Έχω την sapphire 6850 και κατέβασα το msi afterburner πείραξα λίγο, έτρεξα και αυτό το kombustor (funky ωραία μουσικούλα είχε!) και ορίστε τα αποτελέσματα. Ερώτησή μου είναι αν (καλά σίγουρα) υπάρχει ένα όριο και πιο είναι αυτό; 2ον, όσον αφορά τον επεξεργαστή, είδα ένα παρόμοιο θέμα και έκανα κάτι πειράματα. Για ψύξη έχω την Corsair A50 γιατί θεώρησα την Α70 υπερβολή. Είμαι καλά εδώ η να αλλάξω κάτι; Τώρα, αυτό που με "καίει" περισσότερο. ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ με τα case fans? Προσπάθησα να τα χαμηλώσω στροφές απο το bios, τίποτα, κατέβασα το SpeedFan αλλά μπορώ να κοντρολάρω το πίσω φαν μόνο κ αυτό είτε θα πάει στα τέρματα είτε θα δουλεύει στις 900~ στροφές (δεν με χαλά, απλά αναρωτιέμαι αν μπορώ να ελέγχω εγώ τις στροφές ή πάει ξέρωγω 900-1600-2000 πχ) Αυτό που μου προκαλεί περισσότερη εντύπωση είναι ότι δεν μου "δείχνει" καν τον 2ο ανεμιστήρα (στα πλάγια) που είναι συνδεδεμένος και αυτός όπως και ο πίσω στην μητρική (sysfan1 k 2). Εγώ μόνος μου το έστησα το pc γιατί απλά το ήθελα. Δεν έκανε μπαμ όποτε όλα (?) καλά.
phanispal Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Στο Kombustor έχεις βάλει φίλτρα, δοκίμασε χωρία αυτά. Νομίζω οι περισσότεροι το τρέχουν χωρίς (κι εγώ). Ποιο κουτί έχεις;
tehAllantin Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Το κούλερμαστερ 430 ελίτ. Ο ντιφόλτ ανεμιστήρας μπροστά και 2 120αριδες CoolerMaster SickleFlow. Τον μπροστά τον έχω να παίρνει ρεύμα απο μόλεξ (αυτή την παπαργιά απο το τροφοδοτικό τέλος πάντων) και τους 2 κουλερμαστερ στην μητρικιά. edit.Η μητρική μου είναι η http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/MSI-880GMA-E45-SAM3-880-DDR3-VGA-880GMA-E45.htm . Άσχετο αλλά αυτοί εκεί στο πλαίσιο είναι χαζοί; Γράφουν στα σπεκς ότι υποστηρίζει 1600μηζ ραμ χρονισμό αλλά ΔΕΝ υποστηρίζει...
caution Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 (... δεν μπορώ να πιστέψω ότι η MSI 880GMA δεν πιάνει 800MHz μνήμες :/ Care to elaborate? )
ioannnis Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 edit.Η μητρική μου είναι η http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/MSI-880GMA-E45-SAM3-880-DDR3-VGA-880GMA-E45.htm . Άσχετο αλλά αυτοί εκεί στο πλαίσιο είναι χαζοί; Γράφουν στα σπεκς ότι υποστηρίζει 1600μηζ ραμ χρονισμό αλλά ΔΕΝ υποστηρίζει... Γραφουν οτι υποστηριζει 1600 μόνο μεσω ο/c
LouCi4er Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 edit.Η μητρική μου είναι η http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/MSI-880GMA-E45-SAM3-880-DDR3-VGA-880GMA-E45.htm . Άσχετο αλλά αυτοί εκεί στο πλαίσιο είναι χαζοί; Γράφουν στα σπεκς ότι υποστηρίζει 1600μηζ ραμ χρονισμό αλλά ΔΕΝ υποστηρίζει... Καλα τι γραφουν στις σελιδες τους τα διαφορα μαγαζια αστο.Το οτι δεν υποστηριζει 1600αρες μνημες πως το καταλαβες?Δοκιμασες? Εν τω μεταξυ αυτη η MSI ειναι οτι να 'ναι.Στο επισημο CPU Support list λεει οτι υποστηριζει κανονικα 1055 και 1090 125W αλλα τον 955 και τον 965 λεει οτι δεν το υποστηριζει.Δηλαδη να σε κουφανουν τελειως.Οριστε και η επισημη απντηση απο MSI σε καποιον που ρωτησε τι παιζει: Dear sir/madam Thanks for contacting MSI technical support. Regarding your concern,for the 880GMA-E45,it can not support the Phenom II X4 965 CPU.Would you please select a compatible CPU refer to the CPU Support List? Sorry for any inconvenience caused you! Best Regards, MSI Technical Support Team
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.