DonFustikis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Πες μου έτος να σου πω εταιρία! χα0ο0αοχ :ΡΡ vaggos88 Έχω χρόνια να την ακούσω νόμιζα ότι δεν υπήρχε πια!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 ναι γιατί λέγεται Wind πλέον... poulino ναι ειδικά στο bandwidth με εξωτερικό/πιτάρισμα κυκλωμάτων εξωτερικού, υπάρχουν άλλες καλύτερες... ...NOT
poulinos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 thresh οπως σου ειπα εξαρτατε τι κανει ο καθενας.εγω πχ δεν εχω κανενα παραπονο.και τα download στα 1100 εχω και προβληματα στο utube δεν εχω και Upload κανω με 120-125 kilobytes.παιχνιδια δεν παιζω.οποτε να πληρωσω οτε για να κλειδωσω 1,5 mbit Λιγοτερο λογω 9 margin να μην μπορω να εχω annex m και παει λεγοντας οχι να μου λειπει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 τότε δεν χρησιμοποιείς την λέξη "καλύτερη", αλλά φτηνότερη ή καλή/καλούτσικη για τα λεφτά που ζητάει...
poulinos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 thresh εσυ εχεις θεοποιησει τον οτε και τον θεωρεις τον καλυτερο.προσωπικη σου αποψη.δεν εγραψα συγκεκριμενα για forthnet Ουτε κρινω μια εταιρεια απο το Ping της.οπως εχω γραψει πολλες φορες για σενα μπορει να παιζει ρολο το Ping για καποιον αλλον οτι σε οτε εισαι ,με 800 upload οταν με αλλους μπορεις να φτασεις και τα 2 mbit Με annex m ειναι κριτηριο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 από την στιγμή που το δίκτυο του δεν επηρεάζεται ανάλογα την ώρα της ημέρας ή την μέρα της εβδομάδας γιατί να μην τον θεωρώ καλύτερο από τους εναλλακτικούς? αν θέλει να είναι σωστή μια εταιρεία ας φροντίσει να έχει το επαρκές bandwidth ώστε να μην αντιμετωπίζουν προβλήματα τα κυκλώματα της με εξωτερικό, δεν γίνεται να έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι και μετά από μήνες να κάνει κάποιες αναβαθμίσεις τσίμα τσίμα για να τα βγάλει πέρα και να περιμένεις να την θεωρώ εταιρεία της προκοπής...gtpk είναι... για πήγαινε δες τους δείκτες ποιότητας της ΕΕΤΤ, τον πίνακα Β02 Χωρητικότητα Διασύνδεσης συγκεκριμένα...
poulinos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 kai το ξαναλεω.εξαρτατε τι θελει καποιος απο την συνδεση του.εγω πχ θελω upload>τι να το κανω το 700 kbit και 800 της otenet?γιατι να χασω 2 mbit η 1,5 η 1 mbit λογω 9 margin?οποτε το πιταρισμα δεν ειναι το παν.ολα ειναι το τι αναγκη εχει καποιος.σου ειπα και utube βλεπω και ολα οκ ping δεν με νοιαζει δεν παιζω παιχνιδια.τωρα αν το Insomnia Κανει ,15 ms παραπανω να μου ανοιξει επειδη δεν ειμαι σε fast επειδη ειναι πιο πιτα η γραμμη οκ δεν θα πεθανω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 με την λογική σου και ένα Yugo είναι γαμώ τα αμάξια, ΤΣΟΥΛΑΕΙ! δεν χρειάζεται πχ κάποιος παππούς κάτι παραπάνω για την χρήση που κάνει, άρα είναι καλό αμάξι, μην πω το καλύτερο στον κόσμο... Αλέξανδρε, όταν λες ότι ένας ISP είναι καλός τον κρίνεις από όλες τις πλευρές, όχι μόνο από αυτές που σε νοιάζουν/απασχολούν και το πιτάρισμα κυκλωμάτων εξωτερικού είναι ένας από τους πιο βασικούς αν όχι ο βασικότερος παράγοντας αξιολόγησης ενός ISP που επηρεάζει όλους τους συνδρομητές πανελλαδικά όχι τοπικά, εκεί φαίνονται τα @@ του, η υποδομή του και οι επενδύσεις του... για να δούμε τώρα με το vdsl τι θα κάνουν οι εναλλακτικοί, που τα routers θα κλειδώνουν στα 30mbit & 50mbit και όχι λιγότερα, να δούμε θα φτάσουν τα κυκλώματά τους? θα βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη για να κάνουν τις αναβαθμίσεις που χρειάζονται ή θα συγχρονίζουμε στα 50mbit και θα κατεβάζουμε λες και είναι 15-20? btw εγώ γιατί κλειδώνω στα 1023kbps upstream με 11.5db margin? όσο για το annex-m που ανέφερες να πεις ότι κλείδωνες στα 2mbit να πάει στα κομμάτια...
poulinos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Αλέξανδρε, όταν λες ότι ένας ISP είναι καλός τον κρίνεις από όλες τις πλευρές, όχι μόνο από αυτές που σε νοιάζουν/απασχολούν και το πιτάρισμα κυκλωμάτων εξωτερικού είναι ένας από τους πιο βασικούς αν όχι ο βασικότερος παράγοντας αξιολόγησης ενός ISP που επηρεάζει όλους τους συνδρομητές πανελλαδικά όχι τοπικά, εκεί φαίνονται τα @@ του, η υποδομή του και οι επενδύσεις του... για να δούμε τώρα με το vdsl τι θα κάνουν οι εναλλακτικοί, που τα routers θα κλειδώνουν στα 30mbit & 50mbit και όχι λιγότερα, να δούμε θα φτάσουν τα κυκλώματά τους? θα βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη για να κάνουν τις αναβαθμίσεις που χρειάζονται ή θα συγχρονίζουμε στα 50mbit και θα κατεβάζουμε λες και είναι 15-20? btw εγώ γιατί κλειδώνω στα 1023kbps upstream με 11.5db margin? όσο για το annex-m που ανέφερες να πεις ότι κλείδωνες στα 2mbit να πάει στα κομμάτια... και εσυ κρινεις μονο το bandwidth thresh.οπως ειπες ειναι ολο το πακετο.απο τηλεφωνια μεχρι οτιδηποτε αλλο.και το να κρινεις κατι ειναι τελειως γενικο.ειναι οπως με τα pc.ο καθενας θα το κρινει μετα δικα του κριτηρια.το να κρινεις κατι γενικα δεν εχει νοημα για μενα.το βασικο ειναι για τον καθενα ξεχωριστα ποσο τον καλυπτει κατι.ολοι εχουν τα μειον και τα συν.ο ενας ειναι ακριβος ο αλλος το αλλο κτλ.το παν ειναι τι σε πειραζει και τι σε ευνοει απο τα θετικα και τα αρνητικα.καλα εσυ εισαι και στα 700 μετρα απο τον οτε.να κρινω εναν isp απο το μεγαλο Ping απο την στιγμη που δεν παιζω παιχνιδια και δεν θα δω καμια διαφορα αν βαλω πχ οτενετ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 αυτό είναι το βασικό όμως, αν πέφτει πιτάρισμα εκεί σέρνονται όλοι πανελλαδικά! ναι από όλο το πακέτο πρέπει να κρίνουμε και στο μόνο που υστερεί ο ΟΤΕ είναι η τιμή του, σε τπτ άλλο... δεν θα δεις διαφορά από την στιγμή που η χρήση σου περιορίζεσαι σε torrent downloading/seeding και "απλό" browsing, αλλά το να λες ότι είναι καλός (γενικά) ένας ISP βάση αυτών είναι εξωφρενικό... όπως είπα και πιο πάνω με αυτή την λογική και ένα Yugo είναι καλό αμάξι, τσουλάει...
poulinos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 με την δικη σου λογικη οκ να παρω μια ferrari να την παρω να καθεται στο γκαραζ.γιατι ειναι εξωφρενικο να το λεω αυτο?δηλαδη εσυ ολη μερα κανεις streaming η ολη μερα παιζεις Online/?γιατι οι περισσοτεροι το ιντερνετ για αυτο το θελουν για να βλεπουν σελιδες και να κατεβαζουν ανεβαζουν.το ιδιο πχ και για μια εταιρεια?η εταιρεια δεν θα παιζει Online gaming δεν θα κανει streaming.και ναι αγοραζεις αυτο που σε καλυπτει στις αναγκες και βαθμολογεις με βαση αυτο.το να δωσουν μια ferrari σε καποιον που παει με 30 δεν θα του κανει διαφορα απο το yugo.αυτο που λεγαμε και με τα ρουτερ.το να δωσεις σε καποιον που βλεπει σελιδες και τετοια ενα vigor δεν θα εχει διαφορα απο ενα netgear.τι και αν το vigor παιρνει 10 και το αλλο παιρνει 5 στα συνολικα feautures.απο την στιγμη που ο χρηστης ειναι του 3 δεν θα δει διαφορα.οποτε εσυ πχ θες να δινεις παραπανω λεφτα για να εχεις το μικρο Ping εγω πχ προτιμω να δινω λιγοτερα λεφτα και να εχω αυτο που χρειαζομαι.ειναι οπως με τα παντα.ολοι ακουμε κατι καλο και παμε να το παρουμε και δεν μπορουμε να κανουμε Use ουτε τα μισα απο αυτα που εχει.και αυτο με τις οπτικες οκ εγινε για ενα μηνα οπως λες και 10 φορες και εμεινες την καθε μια φορα 5 ωρες σου λεω χωρις ιντερνετ.ε ενταξει εγω προσωπικα δεν θα πεθανω .υπαρχουν και αλλα πραγματα out there. Οπως ειχα πει οταν γινεται κατι σε οποιαδηποτε εταιρεια απο τα 1000 ατομα που θα παρουν τηλ να ρωτησουν γιατι δεν εχουν ιντερνετ μετα βιας οι 50 θα το εχουν πραγματικη αναγκη.οι υπολοιποι απλα θα χασουν το wow και το facebook και θα αρρωστησουν απο την ελλειψη
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 δεν σου είπα να μην πάρεις κάτι που είναι φτηνό, αλλά μην μου το πασσάρεις σαν το καλύτερο μετά, αυτό είναι στο οποίο αντιδρώ...καλύτερο value for money ναι, αλλά όχι perfomance crown... δεν έχει νόημα να το συζητάμε άλλο...
poulinos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 ενταξει performance crown δεν ειναι.οπως εχεις δει και στο θεμα ρουτερ και στο θεμα συνδεσεων παντα γραφω οτι βαλτε την εταιρεια που σας βολευει στο πακετο που δινει.δεν υποστηριζω μονο πχ forthnet Η μονο οτε.ο καθενας εχει τα συν και τα πλην.οπως ειπε ωραια εταιρεια με γρηγορο service Κτλ οτε.φτηνη εταιρεια πχ μονο με voip cyta.και παει λεγοντας.συζητηση κανουμε δεν τσακωνομοαστε.καποιοι αλλοι σου λενε πχ εμενα δεν με καλυπτει το Ping Ουτε με οτε παω σε μισθωμενη 2mbit.ο αλλος παει σε οπτικη.απλα αυτον τον καιρο οπως ειναι και τα οικονομικα και του καθενος ο αλλος δυσκολα θα δωσει τα 5 ευρω η τα 10 παραπανω τον μηνα.οχι οτι δεν τα εχει .αλλα σαν ελληνας θα προτιμησει να τα πιει καφε αντι να τα δωσει στον οτε.τα υπολοιπα θα τα πουμε απο κανα Msn.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.