RottenLungs Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Λοιπόν ευχαριστώ πάλι για την βοήθεια... Η τελική συνθεση είναι η ακόλουθη:
Dropsreef Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Ποτέ μα ποτέ δεν είχα το κόλλημα με συνθέσεις που ετοιμάζω.Μα ποτέ ομως. Όταν με 1239€ έχεις και 16gb ram και 128Gb ssd και εξαπύρηνο επεξεργαστή και δυνατή κάρτα για οποιοδήποτε game και πρόγραμμα και έχεις ετοιμάσει μια σύνθεση με 1390€ (δηλαδή στα 1239€ της σύνθεσης μου χωράνε και ποιοτικά περιφερειακά π.χ RAZER ARCTOSA BLACK - US LAYOUT + Logitech mouse Wired laser G500 USB Grey Retail το συνολάκι 1335€ )νομίζω πως κάτι κάνεις λάθος.
RottenLungs Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Ποτέ μα ποτέ δεν είχα το κόλλημα με συνθέσεις που ετοιμάζω.Μα ποτέ ομως. Όταν με 1239€ έχεις και 16gb ram και 128Gb ssd και εξαπύρηνο επεξεργαστή και δυνατή κάρτα για οποιοδήποτε game και πρόγραμμα και έχεις ετοιμάσει μια σύνθεση με 1390€ (δηλαδή στα 1239€ της σύνθεσης μου χωράνε και ποιοτικά περιφερειακά π.χ RAZER ARCTOSA BLACK - US LAYOUT + Logitech mouse Wired laser G500 USB Grey Retail το συνολάκι 1335€ )νομίζω πως κάτι κάνεις λάθος. Τον υπολογιστή δεν τον φτιάχνω για εμένα. Μου έκανες μία πρόταση με AMD επεξεργαστή και σε ευχαριστώ πολύ γιαυτό αλλα επειδή εγω προσωπικά δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ AMD, δεν μπορώ να τον προτίνω σε άλλον. Γιατι άμα δεν είναι ευχαριστημένος θα μου πεί, σε εμένα έβαλες AMD, ενω στον δικό σου INTEL, γιατι; Ακούγεται χαζό αυτό που λέω αλλα είναι αλήθεια. Επίσης άμα θέλει σε ένα 3 μηνο μαζέυει 120 Euro και βάζει άλλον έναν 60 GB SSD και τους τρέχει σε RAID 0 (φαντάζομαι οτι θα γίνεται και με τους SSD) και το μηχάνημα του θα πετάει. Παιδιά πάντως το insomnia είναι πάντα πολύ χρήσιμο σε τέτοια θέματα. Συνεχίστε την καλή δουλειά....
Dropsreef Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Έχεις "παράπλευρες απώλειες" (σε μνήμη σε ssd σε περιφερειακά ) απο την επιλογή επεξεργαστή και μητρικής (500€ ) αλλα οκ εσυ έχεις το χρήμα εσυ αποφασίζεις...
rafail1994 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Τον υπολογιστή δεν τον φτιάχνω για εμένα. Μου έκανες μία πρόταση με AMD επεξεργαστή και σε ευχαριστώ πολύ γιαυτό αλλα επειδή εγω προσωπικά δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ AMD, δεν μπορώ να τον προτίνω σε άλλον. Γιατι άμα δεν είναι ευχαριστημένος θα μου πεί, σε εμένα έβαλες AMD, ενω στον δικό σου INTEL, γιατι; Ακούγεται χαζό αυτό που λέω αλλα είναι αλήθεια. Επίσης άμα θέλει σε ένα 3 μηνο μαζέυει 120 Euro και βάζει άλλον έναν 60 GB SSD και τους τρέχει σε RAID 0 (φαντάζομαι οτι θα γίνεται και με τους SSD) και το μηχάνημα του θα πετάει. Παιδιά πάντως το insomnia είναι πάντα πολύ χρήσιμο σε τέτοια θέματα. Συνεχίστε την καλή δουλειά.... Θες να σου πω την αλήθεια δούλεψα μηχάνημα με τον i7-950 επεξεργασία εικόνας και μετά στο δικό μου μηχάνημα στον amd 1090T να σου πω ότι δεν είδα καμιά μα καμιά διάφορα ;. Συμφωνώ στης επιλογές του Dropsreef
Doc1355 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Ετσι είναι φίλε μου είτε είναι δικός σου είτε όχι το μονο που έχει σημασία είναι να αξιοποιηθούν καλύτερα τα γκαφρά ;-)
million_voices Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 + στο μηχανημα του Dropsreef επισης (ocz vertex 2)
Orifiel Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Απλή παρατήρηση, αφού θα δουλεύει γραφιστικά, γιατί προτείνετε ΑΤΙ.. ? Ρώτα των φίλο σου αν θα δουλεύει Open gl rendering η απλά γραφιστική.. παίζει ρόλο πριν πάρεις κάρτα γραφικών. Ρωτώ γιατί κάπου πείρε το μάτι μου για Autodesk, Photoshop,Matlab etc..
STORM1978 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 + 10000 στο μηχανημα του Dropsreef... ευτυχισμενος κατοχος 1055Τ AMD εδω και μηνες σε ολα.... και ανετα απο 2.8ghz στα 3.92ghz all day long... εκει να δεις τον επεξεργαστη σαν να παιρνει αλλο αερα!
RottenLungs Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Παιδιά απάντησα στον Dropsreef... Ο επεξεργαστής είναι σαν την μάρκα αυτοκινήτου, δύσκολα την αλλάζεις. Τέσπα, καλό βραδυ. Τα ξαναλέμε σε κανα 5 - 12 μηνο που θα φτιάξω για τον εαυτό μου PC Y.Γ. Το παιδί Ναυπηγός σαν εμένα είναι, όχι γραφίστας.
Orifiel Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Rhino3D, Tribon, Autodesk, Matlab, Fortan, Photoshop, Illustrator και παιχνίδια, blu-ray... Για δουλειά - Διασκέδαση... Επίσης να κρατήσεις 3 με 5 χρόνια... (άμα βγάλεις το παινίδια απο την παραπάνω λίστα) Οκ, εγώ νόμιζα ήταν για δουλειά το πισι.. Αν ήταν για δουλειά με αυτά τα προγράμματα έπρεπε να πάει σε nvidia..αλλά αφού είναι ναυπηγός/ναυτικός καλά έκανε και πείρε αυτό που ήθελε..
RottenLungs Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Οκ, εγώ νόμιζα ήταν για δουλειά το πισι.. Αν ήταν για δουλειά με αυτά τα προγράμματα έπρεπε να πάει σε nvidia..αλλά αφού είναι ναυπηγός/ναυτικός καλά έκανε και πείρε αυτό που ήθελε.. χαχαχαχαχα δεν είμαστε Ναυτικοί ρε... Καμία σχέση, Ναυπηγοί μηχανολόγοι μηχανικοί (Marine Engineering and Naval Architecture). Και χρησιμοποιούμε κυρίως Ναυπηγικά προγράμματα όπως το Tribon (σχεδιάζεις τους νομείς του πλοίου), επίσης Autodesk, Rhino και αρκετό Matlab.
Orifiel Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Σε αυτή την περίπτωση δεν ξέρω κατά πόσο θα σας βολέψει μια ΑΤΙ σε επιδώσεις, κυρίως στα Photoshop, illustrator, matlab. H Rhino3d γράφει ότι εκ του ασφαλούς προτείνουν NVIDIA αλλά ότι δουλεύεις και με τα 2.. εκεί μπαίνει το opengl περισσότερο και λιγότερο τα cuda.. To matlab είναι cuda.. το illustrator είναι cuda..το photoshop είναι cuda.. άρα χάνεις πολλά από την επιλογή κάρτας.. Rhino 3d: There are two main graphics card vendors, NVIDIA and ATI. Both manufacturers produce both consumer cards targeted towards gamers and professional workstation cards targeted towards the 3D CAD market. NVIDIA’s gaming cards are called GeForce and the pro cards Quadro. ATI’s gaming cards are called Radeon and the pro cards Fire GL. We generally recommend NVIDIA graphics cards as these, particularly the workstation class Quadro cards, are well proven with Rhino. The ATI workstation class cards are very fast and perform well with Rhino provided the correct driver is chosen. The consumer ATI cards are generally fine but require certain Rhino settings to be adjusted to solve well documented display issues. To summarise the safe bet is with NVIDIA.
grimpr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Σε αυτή την περίπτωση δεν ξέρω κατά πόσο θα σας βολέψει μια ΑΤΙ σε επιδώσεις, κυρίως στα Photoshop, illustrator, matlab. Έχεις link με αποδείξεις για αυτά που ισχυρίζεσαι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.