Προς το περιεχόμενο

πως κόβω το κατεβασμα τόρρεντ ?

leonidasgr2003

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας ,

εχω τοποθετήσει κοινόχρηστο router για διαμοιρασμό ίντερνετ..απλα σέρνεται η ταχύτητα ! πως θα καταφέρω να κόψω το κατέβασμα torrent μεσω του ρουτερ d link DSL-2740R ?

δεν μπορώ να ζητήσω ΄μη κατεβάζετε΄

χρειάζομαι 1 ευκολο, γρήγορο κ αποτελεσματικό τρόπο χωρίς την υποστήριξη του λαπτοπ (firewall router?)

δεν θα μου επιτρεψουν να εγκαταστήσω πρόγραμμα στα λαπτοπ τους για κοψιμο ταχύτητας μιας κ θα μπορουν να το διαγραψουν :/

YΓ: δεν εχω και πολλες γνώσεις απο ρουτερ ή Η/Υ :(

απαντησεις δεκτες μέχρι την καθαρα δευτερα :Ρ

Δημοσ.

και ports να κλεισεις με καποιο firewall ολο και καπως θα κατεβαζουν.απο την αλλη αυτα ειναι τα προβληματα του κοινοχρηστου ρουτερ.οτι ο καθενας λεει οκ πληρωνω αν πληρωνουν και το σκιζουν.και με απλο ρουτερ δεν νομιζω να καταφερεις παρα πολλα.;qos και να ρυθμιζες αντε να ξερεις τι Port Παιζει ο καθενας.το ρουτερ που εχεις επισης δεν νομιζω οτι εχει bandwidth manager για να ρυθμισεις ποσο bandwidth θα παιρνει ο καθενας.και αν εχεις καμια γραμμη με 1 Mbit upload στεγνα 2-3 ατομα το γονατιζουν αν ανεβαζουν torrents.κατι αλλο δεν μπορω να σκεφτω με ενα απλο ρουτερ.

Δημοσ.

Υπάρχει ρούτερ που δίνεις όσο bandwidth θέλεις σε κάθε υπολογιστή;Και αν ναι κανένα link με κάποιο που κάνει αυτή τη δουλειά;

Δημοσ.

το zyxel αν θυμαμαι καλα κατι κανει με βαση ip νομιζω οπως και το vigor.δεν το εχω δοκιμασει δεν ξερω κατι παραπανω.

Δημοσ.

νομιζω οτι το συγκεκριμενο εχει επιλογη για multi ssid, δηλαδη φτιαχνεις δευτερο ασυρματο δικτυο με οτι ονομα θες και οτι κωδικο θες και φυσικα ρυθμιζεις και το bandwidth.τους πετας μισο Mbit να κανουν τη δουλεια τους και τελειωσες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...