Προς το περιεχόμενο

θόρυβος σε xbox 4gb

tool1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια πριν απο 2 μηνες πηρα το xbox 4gb το καινουργιο,χωρις σκληρο.

Οταν παιζω pes2011 κ nba(γνησια) δεν ακουγεται σχεδον κανενας θορυβος.

Πριν απο λιγες μερες πηρα το smackdown09 μτχ χωρις γρατσουνιες , οταν το βαζω στο ακουγεται ενας θορυβος λες κ γυρναει το cd πολυ πιο γρηγορα απο τα αλλα 2 παιχνιδια,κ το alan wake που ειχε μεσα κ ηταν καινουργιο το ιδιο εκανε μερικες φορες.

Δεν ξερω αν ειναι φυσιολογικο αυτο.

Θα ηθελα τη γνωμη σας???

Δημοσ.

Βασικα δε με πειραζει ο θορυβος αλλα μην προκαλεσει καμια βλαβη.

Επειδη δεν ξερω καποιον να εχει xbox 4gb για να ρωτησω ,ειπα να στειλω να παρω καμια γνωμη.

Δημοσ.

όχι δεν πρόκειται για βλάβη, είναι φυσιολογικό, μπορείς να γλυτώσεις τον θόρυβο αγοράζοντας ένα σκληρό δίσκο και κάνοντας εγκατάσταση τα παιχνίδια σε αυτόν.

Δημοσ.

όχι δεν πρόκειται για βλάβη, είναι φυσιολογικό, μπορείς να γλυτώσεις τον θόρυβο αγοράζοντας ένα σκληρό δίσκο και κάνοντας εγκατάσταση τα παιχνίδια σε αυτόν.

αυτό είναι το καλύτερο γιατί αν παίζεις πολύ αργά ή γρήγορα και το "ματάκι" laser θα αρχίσει να παρουσιάζει προβλήματα

Δημοσ.

Ο σκληρος για το slim 250gb εχει περιπου 100 ευρω(δεν εχω δει σε μικροτερο μεγεθος απο 250).

Αφου δε πηρα το xbox μαζι με το σκληρο(260ευρω) δεν παιζει να παρω τωρα.

Δημοσ.

δυστυχώς παλίκαρε αν δεν βάζεις το παιχνίδι στον σκληρό με Install θα ακους το αεροδρόμιο μέσα στο σπίτι σου,μερικά παιχνίδια κάνουν περισσότερο θόρυβο απο άλλα το σίγουρο είναι οτι θα ξυπνας τους γείτονες όταν παίζεις, αγόρασε έναν 20άρη σκληρό και είσαι οκ

Δημοσ.

O 20αρης κ γενικα σκληροι δισκοι για παλιοτερα μοντελα xbox δεν μπαινουν στο slim ,παρα μονο αν ανοιξεις το περιβλημα που ειναι μεσα ο σκληρος κ τον βαλεις προσεκτικα στο slim(οπως ειδα στο youtube)αλλα στα σχολια διαβαζω οτι δεν τρεχει καλα ολα τα παιχνιδια.

Μου αρεσει λεγανε οτι το slim δεν κανει θορυβο σε σχεση με το παλιο xbox, δηλαδη το παλιο πως εκανε?

Δημοσ.

το παλιο απλα κανει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ θορυβο!!!!!!αν του προσαρμοσεις ελικα πολυ απλα και ευκολα εχεις ενα rc ελικοπτερακι μεσα στο δωματιο... :-D

Δημοσ.

O 20αρης κ γενικα σκληροι δισκοι για παλιοτερα μοντελα xbox δεν μπαινουν στο slim ,παρα μονο αν ανοιξεις το περιβλημα που ειναι μεσα ο σκληρος κ τον βαλεις προσεκτικα στο slim(οπως ειδα στο youtube)αλλα στα σχολια διαβαζω οτι δεν τρεχει καλα ολα τα παιχνιδια.

Μου αρεσει λεγανε οτι το slim δεν κανει θορυβο σε σχεση με το παλιο xbox, δηλαδη το παλιο πως εκανε?

Γιατί το κάνεις δύσκολο;

Πάρε εναν εξωτερικό αν έχεις με το τελευταίο update βάλτο στο usb και έχεις 16gb σκληρό 2 games τα χωράει χαλαρά B)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

δε μπορείς να φανταστείς φίλε μου κανονικό ελικόπτερο σε Dolby Digital Suround X

έχω ένα fat X360 που μετά απο επισκευη της ΜΣ κάνει κανονικά σαν ελικόπτερο...δε το άντεχα και αγόρασα μεγάλα καλώδια εικόνας&ήχου και το έβαλα σε διπλανό δωμάτιο για να μπορώ να παίξω...αλλά και πάλι το άκουγα...λολ

Γιατί το κάνεις δύσκολο;

Πάρε εναν εξωτερικό αν έχεις με το τελευταίο update βάλτο στο usb και έχεις 16gb σκληρό 2 games τα χωράει χαλαρά B)

και γω αυτό προτείνω

Δημοσ.

Ο σκληρος για το slim 250gb εχει περιπου 100 ευρω(δεν εχω δει σε μικροτερο μεγεθος απο 250).

Αφου δε πηρα το xbox μαζι με το σκληρο(260ευρω) δεν παιζει να παρω τωρα.

Μπορείς να συνδέσεις στο 360 έναν οποιονδήποτε εξωτερικό δίσκο/φλασάκι/κάρτα μνήμης και το 360 δεσμεύει μέχρι 16gb μνήμη για να τη χρησιμοποιήσεις στο dashboard (αρκεί για να φορτώσεις μέχρι 2 παιχνίδια στο σκληρό - οπότε είσαι καλυμμένος) (μπορείς να δεσμεύσεις και λιγότερη μνήμη από 16gb, π.χ. 8gb). Αν θέλεις μπορείς να συνδέσεις και 2η εξωτερική πηγή αποθήκευσης (usb hdd, flash stick, flash card κτλ) και το 360 να δεσμεύσει άλλα 16gb χώρου, οπότε συνολικά να έχεις 32gb χώρου - συν τα 4gb του slim arcade που ήδη έχεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...