Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με λάπτοπ

NickSot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα μεγάλο θέμα με το λάπτοπ μου τον τελευταίο μήνα.Το έχω αγοράσει από το plaisio πριν 3-4 μήνες και τον τελευταίο μήνα έχω αρχίσει να έχω κάποια κολλήματα..Έχω κάνει την βλακεία λοιπόν και έχω κάνει φορμάτ και έχω διαγράψει το recovery παρτίσιον που είχε από την στιγμή που το πήρα.Εδώ ξεκινάνε όλα λοιπόν.Σαν γνήσιος έλληνας λοιπόν έβαλα πειρατικά windows.Μετά από αυτό κάθε φορά που πάω να αλλάξω την μπαταρία μου από εξισορρόπηση σε εξοικονόμηση ενέργειας η χρήση της cpu άρχισε να βαράει το 100% και να κολλάει υπερβολικά πολύ!Κάποιοι μου είπαν ότι φταίνε τα windows και ότι ορισμένα προγράμματα που είχε από την hp επηρρεάζουν την λειτουργία του.Στέκει αυτό?Το έχει πάθει κανείς?

Από την hp που πήρα μου είπαν ότι κακώς δεν κράτησα το παρτίσιον (έστω και backup) και ότι για να μου τα στείλουν θα μου χρεώσουν 55ε και ας είμαι εντος εγγύησης ακόμα.

Τι παίζει τώρα να κάνω?Σίγουρα φταίει αυτό?Έχει κανείς καμία άλλη λύτση στο πρόβλημα μου?

Δημοσ.
Κάποιοι μου είπαν ότι φταίνε τα windows και ότι ορισμένα προγράμματα που είχε από την hp επηρρεάζουν την λειτουργία του.Στέκει αυτό?Το έχει πάθει κανείς?

Στέκι αν έχεις τα windows όπως σου τα περνάνε από την HP αφού πέρασες απλά windows δεν έχει τα προγράμματα της HP οπότε δεν ισχύ.

Τι παίζει τώρα να κάνω?Σίγουρα φταίει αυτό?Έχει κανείς καμία άλλη λύτση στο πρόβλημα μου?

Πάνε μια βόλτα από την σελίδα της hp και βρες τα download για το laptop σου,πολλές φορές έχει και προγράμματα για την μπαταρία.

Δημοσ.

TheELF, πρώτη φορά ακούω να συμβαίνει αυτό....

Έχω περάσει σε πάρα πολλά lap top Παράθυρα του θείου και η διαχείριση της ενέργειας που έχουν προ-εγκατεστημένη ήταν υπέρ αρκετή..!

Τι windows έβαλες..?

Μήπως είναι καμιά "πειραγμένη" έκδοση...?

Δημοσ.

TheELF, πρώτη φορά ακούω να συμβαίνει αυτό....

Έχω περάσει σε πάρα πολλά lap top Παράθυρα του θείου και η διαχείριση της ενέργειας που έχουν προ-εγκατεστημένη ήταν υπέρ αρκετή..!

Τι windows έβαλες..?

Μήπως είναι καμιά "πειραγμένη" έκδοση...?

Δεν έχει δει ποτέ laptop π.χ. της hp όπως είναι από την μάνα;τρέχουν ένα σορό προγράμματα και δοκιμαστικές εκδόσεις που το όλο σύστημα υπολειτουργεί.

(Αν αναφέρεσαι σε αυτό)

Δημοσ.
Δεν έχει δει ποτέ laptop π.χ. της hp όπως είναι από την μάνα;τρέχουν ένα σορό προγράμματα και δοκιμαστικές εκδόσεις που το όλο σύστημα υπολειτουργεί.

(Αν αναφέρεσαι σε αυτό)

Ναι...!!

Αυτό ακριβώς..

Τρέχουν 1002 άχρηστα προγραμματάκια και γονατίζουν το pc..!

Όταν όμως βάζω δικά μου windows, δεν κάνω εγκατάσταση τα προγράμματα της hp και το pc λειτουργεί μια χαρά (καλύτερα κ από πριν)..

Δημοσ.

Ναι...!!

Αυτό ακριβώς..

Τρέχουν 1002 άχρηστα προγραμματάκια και γονατίζουν το pc..!

Όταν όμως βάζω δικά μου windows, δεν κάνω εγκατάσταση τα προγράμματα της hp και το pc λειτουργεί μια χαρά (καλύτερα κ από πριν)..

Ε,αυτό δεν είπα και εγώ από την αρχή;;

Δημοσ.

Αν διαβάσεις το αρχικό post και μετά την απάντηση σου, φαίνεται ότι λες το αντίθετο (ότι δηλαδή χρειάζονται τα προγράμματα της hp πχ για να λειτουργεί ο υπολογιστής και το πρόβλημα που έχει το παλικάρι, οφείλεται στην έλλειψη αυτών)

...

Anyway,

μπορεί να παρανόησα εγώ...

Δημοσ.
Κάποιοι μου είπαν ότι φταίνε τα windows και ότι ορισμένα προγράμματα που είχε από την hp επηρρεάζουν την λειτουργία του.Στέκει αυτό?Το έχει πάθει κανείς?

Στέκι αν έχεις τα windows όπως σου τα περνάνε από την HP αφού πέρασες απλά windows δεν έχει τα προγράμματα της HP οπότε δεν ισχύ.

Είναι λίγο μπερδεμένα,αλλά δεν φταίω εγώ!(αυτός είναι βασικός κανόνας :mrgreen: )

Δημοσ.

Καταρχας ευχαριστω για τις αμεσες απαντήσεις σας.Το πρόβλημα είναι ότι έχω δοκιμάσει αρκετές εκδόσεις των windows αλλα το πρόβλημα συνεχίζει.Όταν πάω να αλλάξω την μπαταρία συμβαίνει αυτό.Οι διεργασίες χτυπάνε το 100%.

Όσο για την hp έχει ένα σωρό βλακείες διεργασίες και γι αυτό έκανα φορμάτ.Βλακεία μου βέβαια που δεν κράτησα ένα backup σε cd το partition που είχε αλλά από κει και πέρα δεν βλέπω το λόγο να κολλάει!Δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί!!

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!!

Δημοσ.

Χτυπάνε το 100% και μένουν εκεί;δεν ξανά κατεβαίνουν;

Πάνε στην σελίδα της HP εδώκαι κατέβασε τουλάχιστον το

Λειτουργικό σύστημα - Βελτιώσεις (‏1) ->

Βοηθητικό πρόγραμμα εγκατάστασης του Intel Chipset για 4 Series

Αν το ξανά κάνει.

Μπες στην διαχείριση εργασιών όταν το κάνει και δες στης διεργασίες ποια είναι αυτή που καταναλώνει την cpu.

Δημοσ.

Μένουν εκεί μέχρι να το αλλάξω πάλι στο εξισορρόπηση!Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται!

The ELF και να το βάλω πάλι τα ίδια γίνεται!

Δημοσ.

Μπες στην διαχείριση εργασιών όταν το κάνει και δες στης διεργασίες ποια είναι αυτή που καταναλώνει την cpu.

Δημοσ.

Δεν είναι κάτι τέτοιο...Τα έχω κοιτάξει όλα..Ούτε malware ούτε τίπότα.Και στις διεργασίες δεν υπάρχει κάτι!

Δημοσ.

Δεν είναι κάτι τέτοιο...Τα έχω κοιτάξει όλα..Ούτε malware ούτε τίπότα.Και στις διεργασίες δεν υπάρχει κάτι!

Δεν μπορεί να μην υπάρχει κάτι...!

Εκεί που σου δείχνει πόσο τις % δουλεύει κάθε εφαρμογή τι σου λέει το πρώτο αν τα βάλεις σε φθίνουσα σειρά..?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...