Anti-WQZ Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Πιο πρόγραμμα πιστεύετε κατά την γνώμη σας το καλύτερο Record για ταινίες στιγμιοτυπων το οποιο να καταγραφει και τα subtitles και να μην κολλάει?
TheELF Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 εεεεεεεεεεεεε,τα μεταφράζεις μια στα ελληνικά όλα αυτά;; Από που θες να κάνεις record;
Anti-WQZ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Υπάρχουν πολύ τρόποι να κανεις record από ένα PC? Θέλω να κάνω Record από μια ταινία σε ένα μια συγκεκριμένη σκηνή το οποιο να γραφει και τους υπότιτλους ένα πράγμα σαν το Camtasia ( μονο που είναι για Screen Record πιο πολύ ) αλλα το έχω δοκιμάσει και το αποτέλεσμα ήταν ασυχρονιστο με την φωνή και τους υπότιτλους..
TheELF Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Υπάρχουν πολύ τρόποι να κανεις record από ένα PC? Ναι. Θέλω να κάνω Record από μια ταινία σε ένα μια συγκεκριμένη σκηνή Που την έχεις στον pc σε μορφή αρχείου;;
Anti-WQZ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Η ταινία είναι σε μορφή Avi υποτίθεται άμα βάλεις το VLC να γράψει μια συγκεκριμένη σκηνή που θέλεις δεν την γραφει καλά οποτε ψάχνω κάτι πιο συγκεκριμένο που να κάνει αυτήν την δουλειά..
TheELF Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Τώρα συνεννοηθήκαμε θέλεις να κάνεις cut από ταινία. Το vlc γράφει πολύ καλά αλλά πρέπει να έχεις μεταπτυχιακό για να τα καταφέρεις. Avidemux. Είναι δωρεάν, υποστηρίζει αρκετά formats, αλλά δεν είναι κάνα τέρας απλότητας. Γι' αυτό έγραψα το σχετικό άρθρο στο Insomnia Wiki: Κόψιμο-ράψιμο αρχείων video με δωρεάν λογισμικό.
Anti-WQZ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Να σου πω ρε μαγκίτη εκτος από ειρωνεία το να πουλάς, το να βρείς λύση έχεις? άμα δεν έχεις δεν σε κρατάμε! Άκυρο Hacker βρήκα.. Topic Locked!
isay Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Να σου πω ρε μαγκίτη εκτος από ειρωνεία το να πουλάς, το να βρείς λύση έχεις? άμα δεν έχεις δεν σε κρατάμε! Άκυρο Hacker βρήκα.. Topic Locked! Στην τελευταία του απάντηση όχι μόνο δεν πούλησε μαγκιά αλλά σου έδωσε και καλή λύση. @TheELF να ζητήσεις συγνώμη που αφιέρωσες το χρόνο σου
TheELF Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Συγνώμη ρε παιδιά,δεν θα το ξανά κάνω. (Ειρωνεία είναι κάποιος που θέλει βοήθεια,δεν ξέρει καν τους σωστούς όρους και θίγεται όταν κάποιος πάει να το βοηθήσει)
ahristos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Ήρεμα TheELF μη σε χάσουμε... Ο άνθρωπος είναι γεννημένος moderator. Δεν είδες τι αυστηρά που το είπε; Topic Locked! Μπορεί να διαγράψει και τον HAL αύριο μεθαύριο...
Anti-WQZ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 · Κρυμμένο από parsifal, 5 Μαρτίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από parsifal, 5 Μαρτίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Πάρτε μου μια πίπα να κόψω το τσιγάρο λουγκρες!! Αν νομίζετε ότι επειδή είστε πιο παλιοί εδώ μέσα και το παίζεται ιστορία είστε μακράν γελασμένη..
isay Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 · Κρυμμένο από parsifal, 5 Μαρτίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από parsifal, 5 Μαρτίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Πάρτε μου μια π***α να κόψω το τσιγάρο λο***ες!! Αν νομίζετε ότι επειδή είστε πιο παλιοί εδώ μέσα και το παίζεται ιστορία είστε μακράν γελασμένη.. Ευγένεια και χαρακτήρας! Εύγε παιδί μου, που πολλάκις εχεις βοηθηθεί από αυτό το forum. Σου εύχομαι και banned! ΥΓ: γελασμένοι, όχι γελασμένη
ahristos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 · Κρυμμένο από parsifal, 5 Μαρτίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από parsifal, 5 Μαρτίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Πάρτε μου μια πίπα να κόψω το τσιγάρο λουγκρες!! Αν νομίζετε ότι επειδή είστε πιο παλιοί εδώ μέσα και το παίζεται ιστορία είστε μακράν γελασμένη.. Το πήρες στραβά το θέμα... Στο στρατό κι εγώ συχαινόμουν τους "παλιούς". Έχω φάει όμως 15 χρόνια από τη ζωή μου σε μετατροπές-κόψιμο-ράψιμο-δημιουργία-κλπ βίντεο και θα βρίσκαμε εύκολα μια λύση αν το έλεγες με πιο απλά λόγια. Εγώ δεν ασχολήθηκα να καταλάβω τι εννοούσες, αλλά ο TheELF προσπάθησε. Στο τέλος όταν βρήκες λύση, δεν μας την είπες καν, να διδαχθούμε κι εμείς από σένα (δεν είναι ειρωνεία αυτό). Και οι πίπες δεν έχουν σχέση... Το τελευταίο Blu-ray που έφτιαξα μου πήρε ενάμιση πακέτο τσιγάρα
Anti-WQZ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Συγγνώμη ρε παιδιά για τον τρόπο τον οποιο έβρισα στο τελευταίο Post, αλλα ποτε δεν γούσταρα τα άτομα που προκαλούν ειρωνεία και υφάκι..μπορεί να είναι ιδέα μου αυτό αλλα είναι σαν να μου δίνετε αυτήν την εικόνα και όχι μια εικόνα την οποια έρχεστε να με βοηθήσετε σε κάποια απορία την οποια έχω. Ποτε μου δεν το έχω παίξει μεγαλειώδεις ιστορία ( ψώνιο ) με την έννοια ότι τα ξέρω όλα και δεν λέω τίποτα σε κανέναν, είμαι το ακριβώς αντίθετο ( Δεν πάει σε εσάς αυτό μεταφορικά μιλάω πάντα ). Δημιούργησα ένα άθρο βασισμένο πάνω στην αποκοπή ενός βίντεο ο φίλος μας ο TheELF ήθελε σώνει και καλά να διαβάσει την λέξη " CUT " για να καταλάβει τι ακριβώς λέμε και έτσι συνέχισε το παραμύθι στο οποιο να λέει ότι " πρέπει να έχεις μεταπτυχιακό για να τα καταφέρεις " ε όσο νάνε πείτε μου δεν θα σας προκαλούσε αυτήν η φράση? και έτσι λοιπόν μετά το έβαλα πείσμα και έκατσα και το έψαξα μονος μου και το βρήκα μέσα σε 5 λεπτά, ετσι είπα Topic Locked για τον λόγο αυτήν της ( συμπεριφοράς ), για αυτό και δεν έδωσα την λύση τι πρόγραμμα βρήκα και αν είναι αξιόπιστο! Θα μου πείτε σίγουρα εφόσον μπορούσες να κάτσεις να το βρείς μέσα σε 5 λεπτά γιατί τότε άνοιξες τσάμπα το άθρο, για τον λόγο το ότι άνθρωποι είμαστε και κάπου κάπου κάνουμε και μερικές κουταμάρες δεν είμαστε όλοι τέλειοι...
TheELF Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Τώρα συνεννοηθήκαμε θέλεις να κάνεις cut από ταινία. Το vlc γράφει πολύ καλά αλλά πρέπει να έχεις μεταπτυχιακό για να τα καταφέρεις. Έλα λίγο;κάτι δεν κατάλαβες σωστά είναι πεντακάθαρο ότι μιλάω για το vlc και αν δεις στο παρακάτω σύνδεσμο θα καταλάβεις και τον λόγο που το λέω. http://wiki.videolan.org/Transcode Οπότε, λίγη προσοχή στο τι διαβάζουμε,δεν βλάπτει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.