Προς το περιεχόμενο

Πως να κάνω partirion???

gpap13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Έχω αγοράσει ένα λαπτοπ εδω και μερικές ώρες και έχει εγκατεστημένα τα Windows7 στον 500αρη σκληρό μου.

Μπορώ να κάνω partition και πως???

Δημοσ.

Γινεται και με προγραμμα οπως το partition manager που το συνιστω.Αλλα απο το εικονιδιο ο υπολογιστης δεξι κλικ/διαχειρηση/διαχειρηση επιλεγεις τον δισκο σου και μετα συρικνωση τομου.

Δημοσ.

Μπορείς με το easeus Partition Master Home Edition πρέπει να συρρικνώσεις το διαμέρισμα που είναι τώρα τα windows,κατά τόσα GB όσα θες να είναι το νέο διαμέρισμα,ώστε να υπάρχει ο χώρος για το νέο διαμέρισμα.

Πρόσεχε να έχεις τα δισκάκια επαναφοράς πριν κάνεις οτιδήποτε γιατί αν κάτσει η στραβή θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις.

Δημοσ.

παιδιά κάτι έκανα με το partiotion manager. έκανα άλλα 2 ελεύθερα διαμερίσματα αλλά δεν με αφήνω να χρησιμοποιήσω και τα 2. όταν κάνω create το ένα δεν με αφήνει στο άλλο και το αντίστροφο...πως μπορω να τα συννενώσω ξανά αυτά τα 2???

άκυρο μαγκες. το βρηκα

το έκανα με το easeus Partition Master Home Edition και όλα καλά. έκανα 100gb το partition των windows και άφησα τα άλλα unallocated. Το θεμα είναι ότι θελω να το κανω 150gb, κάνει επανεκκινηση για να αποθηκευτουν οι αλλαγές, και μόλις ξεκινάει να κάνει την μετατροπή λέει "aborted" και μου ξαναεμφανίζει το paertition 100gb... Τι μπορω να κάνω??? να επιμεινω μέχρι να το πάρει???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...