Προς το περιεχόμενο

αναβαθμιση για συνθεση- ΝΕΟΥ- pc gaming 1500+ ΓΝΩΜΕΣ:

giannis0000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά!

υποψην (Η ΣΥΝΘΕΣΗ 1500 ευρω αφορα ΜΟΝΟ υλικων για τον..πυργο !!!)

όπως και άλλοι,έτσι και εγώ σκέφτομαι να αγοράσω σε λίγο καιρό εκ νέου ολοκληρωμένο pc με υλικά που θα διαλέξουμε: pc για games-σερφαρισμα- video-ταινιες

----------------------------------------------------------------------------------

προυποθέσεις:

1) πύργος πχ Link αντιπροτεινετε αλλον? να εχει πλαινο διαφανες καπακι να φαινονται τα υλικα μεσα ....

2) ανεμιστηρακια για τον παραπανω πυργο και leds? προτεινετε μου εσεις....

3)α)μητρικη πχ Link ( αυτην βρηκα προχειρα ποια αλλη λετε εσεις? γυρω στα 180-200 ευρω....

β)πχLink

να δεχεται και δυο καρτες γραφικων και εννοειται να βγαζει usb 3.0

θα μου αρεσε και η μητρικη που εχετε αφιερωση εδω στο insomnia της asus... εσεις τι προτεινετε απο μητρικη?

4) επεξεργαστη (intel θελω)πχ Link

5) ψυκτρα? δε ξερω απο αυτα,πειτε μου εσεις!

6) μνημες ( 6GB συνολο καλα ειναι? )Link κανουν αυτες με τη μητρικη ?

7) ssd σκληρο πχ Link φτανει 80gb ? η να παω σε 120gb?

8)σκληρο κανονικο ποιον προτεινετε γυρω στα 640 GB? για αποθηκευση και backup

9) dvd οκ δε κολλαμε στα οπτικα μεσα.... αλλα οκ δωστε κανενα καλο λινκ για καλο dvd

10)πληκτρολογιο-mouse ασυρματα? τι προτεινετε? απο 100 ευρω +

11) καρτα γραφικων! γυρω στα 250-270 ευρω

πιθανως ισως να βαλω και μια δευτερη στο μελλον αν χρειαστει!!!!!

λετε για nvidia? δε ξερω απο καρτες γραφικων. να ειναι συχρονη και αθορυβη. να παιζει χωρις κολληματα τα games.

12) καρτα ηχου? για 5,1 βασικα...αλλα οκ τωρα βγαινουν στα 7,1 πειτε μου εσεις.

13)οθονη λεω να παρω ΤΗΝ DELL 23AΡΑ που ολοι εδω προτεινετε!!!!

------------------------------------------------------------------------------------

***εννοειται πως δεν ειναι απαραιτητο να τα παρω απο ενα καταστημα τα υλικα.

***βασικα θα μου αρεσαν εδω τα υλικα που εχετε αφιερωσεις(μητρικη -intel στα 1155 socket μα λετε ακομα εχουν προβληματακια...οποτε ? γι αυτο επελεξα τον intel παραπανω...

--------------------------------------------------------------------------------------

καντε παρατηρησεις για τα υλικα που επελεξα προχειρα επιλεξτε εσεις κατι που να μη σας αρεσει πεστε μου και τους λογους ομως....

λειτουργικο: win7 greek x 64

*** αυτα που ανεφερα τα υλικα παραπανω στο περιπου κανουν γυρω στα 1300+ αν τα προσθεσα καλα.... οποτε εχουμε περιθωριο για κατι ακομα καλυτερο!

για να σηκωσει ολα αυτα τα υλικα ΔΩΣΤΕ ΒΑΡΟΣ στη μητρικη και στο τροφοδοτικο... ευχαριστωωωωωωωωωωω ΑΘΗΝΑ

Δημοσ.

31455752.jpg

Και περίμενε και μια μητρική για τον sandy bridge γιατί οι τωρινές έχουν πρόβλημα.Μέσα στον επόμενη μήνα θα υπάρχουν στο ράφι.Πάρε και μια μητρική με max 130€ και είσαι κομπλέ τελείως.

Δημοσ.

31455752.jpg

Και περίμενε και μια μητρική για τον sandy bridge γιατί οι τωρινές έχουν πρόβλημα.Μέσα στον επόμενη μήνα θα υπάρχουν στο ράφι.Πάρε και μια μητρική με max 130€ και είσαι κομπλέ τελείως.

Πολύ καλές επιλογές αλλά μία ένσταση για κάρτα γραφικών...Όταν με 248 παίρνεις αυτή δεν αξίζει καν να το σκεφτεί....

Δημοσ.

E καλά φίλε.Όλα αν κάτσεις να τα βάλεις από άλλο μαγαζί και από εδώ και από εκεί βρίσκεις και καλύτερες τιμές και καλύτερα πράγματα.Σκελετό φτιάχνουμε παιδιά δεν φτιάχνουμε "πάρτο όπως είναι" να δεί πάνω κάτω τι να αγοράσει.Τώρα αν θα τα πάρει από το πλαίσιο όλα ή θα πάρει τα μισά από εκεί τα μισά από αλλού ή κομμάτι κομμάτι από εδώ και από εκεί αν θα πάρει μικρότερο σκληρό,αν θα πάρει άλλη υλοποίηση κάρτα κτλ κτλ είναι δικό του θέμα μετά.

Δημοσ.

E καλά φίλε.Όλα αν κάτσεις να τα βάλεις από άλλο μαγαζί και από εδώ και από εκεί βρίσκεις και καλύτερες τιμές και καλύτερα πράγματα.Σκελετό φτιάχνουμε παιδιά δεν φτιάχνουμε "πάρτο όπως είναι" να δεί πάνω κάτω τι να αγοράσει.Τώρα αν θα τα πάρει από το πλαίσιο όλα ή θα πάρει τα μισά από εκεί τα μισά από αλλού ή κομμάτι κομμάτι από εδώ και από εκεί αν θα πάρει μικρότερο σκληρό,αν θα πάρει άλλη υλοποίηση κάρτα κτλ κτλ είναι δικό του θέμα μετά.

Μα το παλικαρι (xristos_87) εβαλε ενα λινκ που ειναι η ιδια καρτα αλλα με 2 giga μνημη σε συγκριση με την απο πανω που εχει 1.και ειναι και πιο φθηνη.Γιατι να μην την προτιμησει?

Οποτε +1 στην προταση του xristos_87

Δημοσ.

ευχαριστω οσους απαντησαν,με τα σημερινα δεδομενα ποια μητρικη προτεινετε? να ειναι συμβατη με οσα ειπατε.....

ενσταση απο μενα...

αν ναι,πειτε μου και μια μητρικη και συμβατες μνημες ομως...ωστε να αποδιδει καλα ολο το συστημα. (6 GB ΜΝΗΜΕΣ)

και κατι αλλο. ειπα μπατζετ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΥΡΓΟ φιλε μου, μου εβαλες και ποντικι πληκτρολογιο κτλπ.ευχαριστω αλλα δε θελω προτασεις για τετοια. αργοτερα αυτα!

** πυργο να μη παρω το καλυτερο μοντελο που εχει τα διπλα? της ιδια σειρας εννοω...

ΝΙΚΟ ΑΕΚ χωρις πληκτρολογιο ποντικι και τετοια θα βγουν γυρω στα 1150 ανανεωσε με κατι καλυτερο τις συνθεσεις, αν δε σο υκανει κοπος,βαλε μια μητρικη για τον intel που λεω εγω,καλυτερος δε θα ειναι απο τον i2500k?

Δημοσ.

Δες μια σύνθεση από διαφορετικά καταστήματα.

Ο επεξεργαστής είναι προηγούμενης σειράς από τους sandy bridge άλλα για μένα ποιο έμπιστη είναι.Αν μπορείς να περιμένεις τότε πάνε στους sandy bridge

ram:Corsair 2x4GB 102,90€

gpu:ASUS 6950 257.01 €

ssdOCZ Vertex 2 195,00€

hdd:Samsung 1TB Spinpoint F3 53,80€

mobo:Asus P6TD Deluxe 149,00 €

cpu:i7 950 255,00€

psu:Corsair 650W 91.82 €

cd-dvd-rw:LG 17.59 €

cpu cooler:Coolermaster Hyper 212 25.37 €

case:Xigmatek Utgard 87.03 €

Συνολο:1234,52€

Δημοσ.

Για κουτί το HAF 942 δεν νομίζω ότι προσφέρει κάτι ουσιαστικό παραπάνω από το HAF 932 που είναι και φθηνότερο. Βέβαια αν σε παίρνουν τα λεφτά και θες ό,τι καλύτερο πήγαινε στο Cosmos.

Επίσης ΜΗΝ πάρεις μικρό η μέτριο τροφοδοτικό, εκεί αξίζει να δώσεις λεφτά, πχ το Corsair Enthusiast 750W (ενδεικτικά). Το τροφοδοτικό και προστατεύει το σύστημα και εξασφαλίζει ότι στο μέλλον θα μπορείς να κάνεις ό,τι αναβάθμιση θέλεις.

Γενικά κουτί - τροφοδοτικό - οθόνη είναι πράγματα που μένουν και σε μελλοντικές αναβαθμίσεις. Τα παραπάνω λεφτά που θα δώσεις σε αυτά θα πιάσουν περισσότερο τόπο από πχ μια καλύτερη κάρτα γραφικών.

Και για ψύκτρα νομίζω ότι η Alpenfohn Brocken αρκεί για λογικό overclocking.

Δημοσ.

ευχαριστω μα θελω να εχει πλαινο διαφανες καπακι καπως να φαινονται τα υλικα μεσα! οποτε παω σε HAF ΜΑΡΚΑ...

και ναι,750 watt θα παρω,αυτο που λες εσυ φιλε jeconom,κανει για συνδεσμολογιες με τα υλικα τα υπολοιπα και γενικα με οτι θα επαιρνα? θελει καποια προσοχη στο αν δε κανoyn οι εξοδοι ?

rafali ευχαριστω και σενα, οι μνημες ταιριαζουν με τη μητρικη ε?

ολοι την ιδια καρτα γραφικων συστηνετε βλεπω,την 6950 τοσο καλη ειναι ε?

ΒΑΛΤΕ κατι καλυτερο να παει 1400-1500 η τιμη παιδια. εννοειται θα βαλω και κανονικο σκληρο εκτος απ οτον ssd.

παρακαλω στη τριαδα: μητρικη-επεξεργαστης+ψυκτρα-μνημες ποια ειναι η καλυτερη επιλογη γυρω στα 600-650 ευρω για αυτα τα 3 ειδη? και συμβατα 100%

Δημοσ.

και ναι,750 watt θα παρω,αυτο που λες εσυ φιλε jeconom,κανει για συνδεσμολογιες με τα υλικα τα υπολοιπα και γενικα με οτι θα επαιρνα? θελει καποια προσοχη στο αν δε κανoyn οι εξοδοι ?

Όλα τα τροφοδοτικά βγάζουν τα ίδια βύσματα, αυτό που προσέχεις είναι να πάρεις μία αξιόπιστη μάρκα και όχι noname κινέζικα. Η εμπειρία έχει δείξει πως δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση φθηνιάρικο τροφοδοτικό να βγάζει καλό ρεύμα.

Επίσης καθώς έχω καεί με σκληρούς τελευταία (ή για την ακρίβεια καήκαν 2 σκληροί μου) θα πρότινα αφού δίνεις λεφτά να πάρεις 2 μηχανικούς δίσκους σε RAID-1 να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Η 6950 φυσάει, είναι στα ίδια κυβικά με πολύ ακριβότερες κάρτες.

Δημοσ.

οχι μηχανικα δε συμφωνω με οσα αρθρα διαβαζω,καλυτερα ssd

τι να προσεξω στους ssd? πως σου καηκαν? θα πειραματιστηκες εσυ μαλλον.

θα βαλω εναν ssd εναν κανονικο.

ριξτε μια ματια εδω σε κατι επιλογες μου να μου πειτε τη γνωμη σας.

http://www.insomnia.gr/topic/400874-ποια-μητρικη-να-παρω-απο-αυτες/

δε θελω να κανω οικονομια στο μπατζετ οσο αφορα μητρικη -επεξεργαστης

Δημοσ.

Επεξεργαστή πάρε τον 2500k,μητρικές δεν έχουν έρθει ακόμη.Ήταν ελαττωματικές αυτές που κυκλοφόρησαν και περιμένουμε να έρθουν οι διορθωμένες.Οποιαδήποτε μας κάνει αν πληρεί τις υπόλοιπες προϋποθέσεις που θέλεις.Δεν ξέρω τι θέλεις.Μνήμες ένα σετάκι 1600άρες 8gb θα ήταν μια χαρά.Δεν χρειάζεται να δώσεις και πολλά λεφτά δηλαδή.Κάτι κοντά στα 80-90€ θα βρείς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...