Προς το περιεχόμενο

Σχετικα με κινεζικα gps

Costas00F

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια! Θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζεις κανεις απο τα κινεζικα gps,δηλαδη αν εχει αγορασει κανεις. Ειναι καλη αγορα? Αξιζει τον κοπο?

Δημοσ.

Αν πετυχεις καποιο να μπορεις να βαλεις προγραμμα που θελεις με ελληνικους χαρτες μια χαρα ειναι αλλα ειναι παντα ρισκο αυτο.

Μπορει και να σου βγει αχρηστο.

Δημοσ.

Το θεμα ολο ειναι οτι εχω βρει κατι με χαρτες ελληνικους(ολη την ευρωπη δλδ) και κατι εξτρα προγραμματακια,αλλα θελω να μαθω αν γνωριζει κανεις καμια σελιδα να δω!

Δημοσ.

Το καλυτερο που εχει να ακανεις ειναι να ψαξεις σε forum καποιον που εχει αγορασει καποιο και δουλεψε κα να παρεις ακριβως το ιδιο.

Κοιτα και στο www.navimania.gr

Δημοσ.

Εχω δει αρκετα forum με σχετικο θεμα,αυτο που βρηκα ειναι στο ebay. Εγινε φιλος ευχαριστω!

Δημοσ.

Προσφατα πηρα αυτο το μηχανημα:

http://www.chinavasion.com/product_info.php/pName/6-inch-hd-touchscreen-handheld-gps-navigator/

Σε γενικες γραμμες ειναι αρκετα καλο κ σιγουρα καλυτερο απο αλλα στην ιδια τιμη που θα βρεις εδω..

Μου το φερανε με το iGO 8 μεσα αλλα επειδη ηταν αρκετα παλιο(τη δουλεια του την εκανε κ αυτο βεβαια)το αλλαξα με το primo κ το ndrive..Παιζει μια χαρα κ δεν εχει καποιο ιδιαιτερο προβλημα..

Εχω προσπαθησει να του περασω κ αλλα προγραμματα πλοηγησης αλλα δεν τα εχω καταφερει μεχρι τωρα..Αν κ γι'αυτο πρεπει να ευθυνομαι εγω(λιγο ασχετος με το αντικειμενο)κ οχι το μηχανημα..

Επισης παιζει μια χαρα κ χωρις frames της ταινιες που εχω περασει στη flash memory(στην καρτα δεν μου τις επεζε)..

Πιστευω παντως πως αξιζει αν κ εμπεριεχει ενα ρισκο καθως αν παθει το οτιδηποτε πρεπει να το στειλεις Κινα για επισκευη η αντικατασταση..

Δημοσ.

Πολυ καλο ειναι χτυπατο. Οταν το παρεις μπορεις να του περασεις μονος σου την τελευταια εκδοση του igo ή destinator μαζι με τους Ελλ. χαρτες.

Δημοσ.

Επειδη ειμαι και λιγο ασχετος στο θεμα,εαν το αφησω οπως ειναι θα υπαρχει καποιο προβλημα??

Δημοσ.

Μην πάρεις αυτό.

Σε αυτά τα χρήματα βρίσκεις HD οθόνη με τετραπλάσια ανάλυση.

Τα κινέζικα είναι η καλύτερη αγορά που μπορεί να κάνει κάποιος σε αυτά τα χρήματα.

Δημοσ.

Aπο το ebay εχω ξανακανει αγορες και το εμπιστευομαι περισσοτερο παρα το chinavasion! Αλλα και αυτα που μου εδειξες δεν λενε λεπτομερως τι εχουν απο προγραμματα και χαρτες.

Δημοσ.

Πιστευω οποιοδηποτε κινεζικο δυσκολο να εχει ελληνικους χαρτες και αν εχει θα ειναι της κακιας ωρας.Αρα απαραιτητο να περασετε αν γινεται ενα απο τα εδω γνωστα προγραμματα . Αλοιως... :cry: :cry: :cry:

Δημοσ.

Μπορεις να τους ρωτησεις ποιο προγραμμα εχουν μεσα κ σιγουρα θα σου απαντησουν...

Εμενα ειχε το igo 8 κ με Ελληνικους χαρτες κ το μηχανημα ειχε κ αυτο Ελληνικο μενου..Με κανονικα Ελληνικα οχι οπως κατι αλλες Κινεζικες συσκευες...

Αλλα μη σε ενδιαφερει πολυ τι προγραμμα θα εχει αφου μπορεις να του βαλεις εσυ πιο καινουργιο..

Δημοσ.

Όπως σωστά λέει ο wiowia, τα περισσότερα έρχονται με iGO 8, ίσως το καλύτερο πρόγραμμα πλοήγησης και έχουν Ελληνικούς χάρτες. Φυσικά αυτό δεν αρκεί γιατί κάθε 3μηνο βγαίνουν ανανεωμένοι χάρτες, αρα εσύ περνάς τους καινούριους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...