Oscar_Mike Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Ανοίγοντας σήμερα το PC αντίκρισα την παρακάτω εικόνα... Ok ο δίσκος ήταν έτοιμος να παραδώσει πνεύμα και σήμερα επιβεβαιώθηκε ακόμα μια φορα, αυτό όμως που με προβλημάτισε είναι το παρακάτω "At this point, warranty replacement of the disk is not yet possible, only if the health drops further." Τι θέλει να πει το HD Sentinel? Ποσο ακόμα δηλαδή πρέπει να πέσει το Health από το 3%...? Υπάρχει έστω και 1% πιθανότητα να μου πουν "μα μου σου του" και αντιμετωπίσω πρόβλημα στην αντικατάσταση του??? Να πω ότι ο δίσκος είναι από τους "γνωστούς' 7200.11
TheELF Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Επειδή μόνο τα 31 badsector είναι εξακριβωμένα τα υπόλοιπα 987 παρουσιάστηκαν τώρα,αλλά είναι weak sector,που με ένα LowLevel ίσως εξαφανιστούν οπότε θα είναι μια χαρά ο δίσκος. Μπορεί δηλαδή να είναι στιγμιαίο κόλλημα του δίσκου,αν θες κάνε lowlevel και πες μας τι έγινε.
Oscar_Mike Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 ίσως να είναι αυτό που λες!! επειδή δεν προλάβαινα να κάνω Low Level και θα ανέβαινα κέντρο έτσι και αλλιώς, τον πακετάρισα και τον πήγα στο μαγαζί, θα τον ελέγξουν και αυτοί και θα με ενημερώσουν! πάντως αν έκανα Low Level και διόρθωνε τα Weak Sectors και παρέμεναν τα 31 BS (όπως ήταν χτες δηλαδή) λογικά πάλι με 52% health δεν θα μου τον "έφτιαχνε" στην καλύτερη περίπτωση? δεν τον έβαζα πάνω να του αποθηκεύσω ούτε ένα mp3!
TheELF Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Εμένα έναν των εξωτερικό μου πάντως με ακριβώς 31 badsector μου των βλέπει 69% health.
Oscar_Mike Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 μήπως παίζει ρολο η χωρητικότητα του δίσκου? να πηγαίνει δηλαδή το health αναλογικά με τα bs και τα Gb! αν και δεν νομίζω, λογικά θα παίζουν ρόλο και άλλοι παράμετροι και χαρακτρηριστικά του σκληρού για να βγάλει το ποσοστό του health!
TheELF Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 μήπως παίζει ρολο η χωρητικότητα του δίσκου? να πηγαίνει δηλαδή το health αναλογικά με τα bs και τα Gb! αν και δεν νομίζω, λογικά θα παίζουν ρόλο και άλλοι παράμετροι και χαρακτρηριστικά του σκληρού για να βγάλει το ποσοστό του health! Μπάααα,έχω ένα 80GB με 35 bad sector και είναι 60% health.Τώρα πως τα υπολογίζει...«ντέν ξέρι»
Commendatore Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Στον δικό μου ST31500341AS, παρουσιάζεται το εξής μήνυμα: " There are 336 bad sectors on the disk surface. The contents of these sectors were moved to the spare area. Problems occurred during the spin up of the disk 1 times. This can be caused by the disk itself or huge power load (weak power supply). At this point, warranty replacement of the disk is not yet possible, only if the health drops further. It is recommended to examine the log of the disk regularly. All new problems found will be logged there. It is recommended to backup immediately to prevent data loss." και μου εμφανίζει : Health 21% Το πιο παράξενο απ'όλα είναι πως δεν εκτελείται το SeaTools, ώστε να το επιβεβαιώσω και με το πρόγραμμα της εταιρείας ! Τί γίνεται σε αυτήν την περίπτωση ? Δεν δικαιούμαι RMA ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 είπαμε, αν το Seagate Seatools βγάζει FAIL στα tests του, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΟ HDS δικαιούμαστε RMA...τέλος
Commendatore Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Σαν τί σου λέει δλδ το Σητούλζ; Ενώ εκτελώ το πρόγραμμα κανονικά και μου εμφανίζει το "Scanning for supported files. Please wait..." μετά από λίγο: "stxcon.exe has stopped working. a problem caused the programto stop working correctly. Windows will close the program and notify you if a solution is available." Το ξαναπροσπάθησα και μετά από φρέσκο format και μου έβγαζε το ίδιο πρόβλημα
TheELF Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Όλα αυτά τα κάνεις σε άλλο δίσκο ή σε αυτών με τα bad sector;;;
washcloud Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Έλφη, για άλλον poster πρόκειται. Commendatore, δοκίμασε να φτιάξεις σιντάκι (ή έστω φλοπάκι) με το Seatools, και να ξεκινήσεις τον πισή από 'κει (πρέπει ίσως ν' αλλάξεις το boot order στο BIOS) και να ξαναδοκιμάσεις το σκανάρισμα από εκείνο το μέσο (δισκέτα ή σιντί).
Commendatore Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Όλα αυτά τα κάνεις σε άλλο δίσκο ή σε αυτών με τα bad sector;;; Commendatore, δοκίμασε να φτιάξεις σιντάκι (ή έστω φλοπάκι) με το Seatools, και να ξεκινήσεις τον πισή από 'κει (πρέπει ίσως ν' αλλάξεις το boot order στο BIOS) και να ξαναδοκιμάσεις το σκανάρισμα από εκείνο το μέσο (δισκέτα ή σιντί). Έχω εγκατεστημένα τα win και τα προγράμματα σε έναν SSD και έχω ώς αποθήκη τον seagate
Commendatore Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Πώς μπορώ να φτιάξω αυτό το cd ? Μπορεί να σας ακούγεται λίγο noob ερώτηση, αλλά δεν ξέρω πώς ακριβώς να φτιάξω αυτό το cd και να είναι bootable... Δηλ. πρέπει να αφαιρέσω τον SSD και να αφήσω μόνο τον Seagate ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα