haris8 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Για σας παιδες ειμαι 17 χρονων,Θελω να ρωτησω εαν γινεται να δωσω τα σηματα για το διπλωμα τωρα πρωτου γινω 18.Αν γνωριζεται απαντηστε μου.
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Κανονικα δεν γινεται αλλα αν εισαι κοντα στα 18 και βρεις τον καταλληλο δασκαλο γινεται να ξεκινησεις μαθηματα αν και κανονικα ουτε αυτο επιτρεπεται.Το εκανα στον γιο μου περυσι τον Σεπτεμβριο.Εδωσε σηματα και πορεια μολις εκλεισε τα 18 και κατι μερουλες.
Tenshi Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Παρατηρώ μια απίστευτη βιασύνη εδώ και κάτι χρόνια πάνω στο συγκεκριμένο κομμάτι.Ολοι οι 16~17~ακουμπάω τα δεκαοχτώ -άλλα-δέν-τα-έχω, προσπαθούν να βγάλουν το ρημάδι το ροζ χαράκι (πλέον ροζουλί πλάστικ κάρτα με καμια 200αρια υδατογραφήματα).Να το κάνετε τί ακριβώς το αυτοκίνητο στα 17;Ποιες οι ανάγκες μετακίνησης ενός 17χρονου έφηβου που απαιτείται οτιδήποτε περισσότερο απο ένα Pacific; Παλικάρια,ηρεμήστε!Η βυζαρού η συμμαθήτρια δέν θα εντυπωσιαστεί,το αμάξι δέν μπορέσετε να το πάτε eurotrip την επόμενη μέρα και γενικότερα αν βγείς στον δρόμο με την λογική τοχω τοχω τοχω,οι καταστάσεις θα σας υπενθυμίσουν το αυτονόητο (οτι δεντόχω δεντόχω δεντόχω),πιθανότατα σε κάποια κολόνα/χαντάκι και κατακόκκινοι απο ντροπή. Καθίστε λοιπόν να κλείσετε τα 18,να πάρετε την δικαιοπρακτική σας ικανότητα και πλέον ώς ενήλικοι,να αναλάβετε και τις ευθύνες σάς όταν γίνει η πατάτα. Ps.Το αμάξι της μαμάς ΔΕΝ σας κολακεύει σάν οδηγούς...
panosno1com Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 του μπαμπα; :Ρ αν ο μπαμπας εχει honda και δε πηρε Vtec επειδη.... εεε οικογενεια εχω??? edit: και παλι οι σωστες κοπελες δε εντυπωσιαζονται απο αυτοκινητα... αλλα απο τους οδηγους αυτων
Tenshi Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Ποιος πατέρας με σώας τας φρένας,θα δώσει το "καμάρι" του στο καμάρι του; Οσο για την δεύτερη σου σκέψη (edit)...my point...ακριβώς όμως(απλά σκέφτομαι πολύ μπροστά,τόσο που έχουν ήδη τσαλακωθεί οι λαμαρίνες)
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Όντως, αν με θυμηθώ στο λύκειο το ότι είχε κάποιος αμάξι, δεν μου άλλαζε την μούρη ή τον χαρακτήρα του.. ΑΝ τον γούσταρα ήδη σαν άτομο, το αμάξι θα ήταν κάτι θετικό. (και σίγουρα θετικότερο από μηχανή, παπιά και πίπες) Άκου τον Τένσι όμως, δεν είναι ανάγκη να βιάζεσαι.. Εγώ ήμουν από τα κορίτσια σνομπαρίες που δεν γύρναγαν καν να σε κοιτάξουν αν δεν ήσουν "μούρη" και σου δηλώνω πως το αμάξι δεν θα αλλάξει τη μούρη σου, μόνο εσύ μπορείς να την αλλάξεις. (μεταφορικά πάντα ε, μη πας και κοπανίσεις καμιά πλαστική.. για αύρα μιλάω )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.