topmail Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Έχω ένα Βιντεάκι σε μορφή Mp4 με τα παρακάτω στοιχειά που πήρα από το Mediainfo: Video Format : H.263 Codec ID : 2 Codec ID/Hint : Sorenson Duration : 4mn 19s Bit rate : 58.0 Kbps Width : 320 pixels Height : 240 pixels Display aspect ratio : 4:3 Frame rate mode : Constant Frame rate : 30.000 fps Bit depth : 8 bits Compression mode : Lossy Bits/(Pixel*Frame) : 0.025 Stream size : 1.80 MiB (43%) Θέλω λοιπόν να το μετατρέψω σε .avi(DivX MPEG-4). Η ερώτηση μου είναι απλή σχετικά με το BitRate, όπου στην δικιά μου περίπτωση είναι 58.0 Kbps. Ρωτάω λοιπόν αν αυξήσω το Bitrate κατα την μετατροπή με το πρόγραμμα που έχω (AVS Video Converter) θα έχω την ίδια ή καλύτερη ποιότητα σε σχέση με το να το αφήσω ίδιο δηλ στα 58.0 Kbps ?
superstarr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Την ίδια θα έχεις. Δεν υπάρχει τρόπος να ανεβάσεις το bitrate. Το μόνο που θα κάνεις πιθανότατα ειναι να αυξήσεις το μέγεθος του αρχείου.
disqualified Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 θα αυξηθει η χωρητικοτητα χωρις να αυξηθει η ποιοτητα, πιο πιθανο ειναι να συμβει το αντιθετο
topmail Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Παιδια χιλια ευχαριστω για την απαντηση. Μου λυσατε μια σημαντικη απορια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.