Προς το περιεχόμενο

Enytime.gr - Ποιά είνα η γνώμη σας;

sterzin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιά η γνώμη σας για την anytime.gr; Διάβασα αναλυτικά το site της, έχει μεγάλες αποκλίσεις στο οικονομικό από άλλες εταιρείες και ότι ουσιαστικά είναι interamerican, μια αξιόπιστη εταιρεία στον χώρο. Είμαι και εγώ προς αυτή την κατεύθυνση αλλά άκουσα διάφορα, ότι κάποιοι δεν εξυπηρετήθηκαν σε συμβάν ατυχήματος (βέβαια όλα μπορεί να είναι και φούμαρα). Εχει κανείς εμπειρία από την enytime σε περίπτωση ατυχήματος και αν ναι, εξυπηρετήθηκε όπως έπρεπε;

Δημοσ.

Έχει ασφαλισμένο ο πατέρας μου το αμάξι εκει και σύντομα θα πάω κ το δικο μου εκει. Είναι η ιντεραμερικαν όπως πολυ σωστά τα λες κ´ δεν παίζει να μην εξυπηρετηθηκαν κάποιοι απο ατύχημα γιατί η ιντεραμερικαν δεν είναι απο αυτές κ´ πληρώνουν κ´ γρηγορα. Η διάφορα τιμής είναι τέτοια διότι παραλαμβανεις το συμβόλαιο κατευθείαν απτα κεντρικά με SPEEDEX courier κ´ δεν υπάρχουν μεσάζοντες ασφαλιστες / πράκτορες που κρατάνε προμήθειες. Επίσης στις τιμές δεν περιλαμβάνεται νομική προστασία. Προαιρετικά μπορείς να τη βάλεις με + ~20-30€,

Δημοσ.

Κανένα πρόβλημα! Εμένα μου έσπασαν το τζάμι μπροστά και έγινε αντικατάσταση σε κοντινό συνεργείο δωρεάν και χωρίς ερωτήσεις!

Είναι interamerican χωρίς μεσολάβηση ασφαλιστών!

Προσοχή όμως, ΔΕΝ είναι παντού και πάντα πιο φτηνή οπότε να το κοιτάζετε! (νομίζω αν δεν έχεις καλό bolus malus μπορεί να είναι πιο ακριβή από μια κλασσική ασφάλεια).

Δημοσ.

Στον πίνακα με τις καλύψεις που έχει στην ιστοσελίδα της δεν έχει την προστασία bonus malus, οπότε αυτή πάει έξτρα άμα την θέλεις;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...