Προς το περιεχόμενο

Δωρεαν VPN λογαριασμός για ένα χρόνο

isay

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

runner 69 και εγώ θα ήθελα να είναι 10GB τον μήνα. Παραβλέπεις οτι ειναι διαφημιστικό voucher, οπότε δεν έχεις δωρεάν κάποιο εμπορικό πακέτο. Αν προσέξεις σου λεει διάρκεια 12 μήνες και traffic 10GB. Το ίδιο (με διαφορετικό γράφημα) μπορείς να δεις στο My Subscriptions.

Δημοσ.

runner 69 και εγώ θα ήθελα να είναι 10GB τον μήνα. Παραβλέπεις οτι ειναι διαφημιστικό voucher, οπότε δεν έχεις δωρεάν κάποιο εμπορικό πακέτο. Αν προσέξεις σου λεει διάρκεια 12 μήνες και traffic 10GB. Το ίδιο (με διαφορετικό γράφημα) μπορείς να δεις στο My Subscriptions.

Εντάξει μπορείς να έχεις και 2ο λογαριασμό!

Δημοσ.

Για άμεση λύση του προβλήματος σου (που δεν εχει σχέση με το vpn). Δοκίμασε τον proxy 72.167.252.176 (port 80). Το δοκίμασα και παίζει το βιντεο. Αν χρειάζεται άλλο proxy ή δεν ξέρεις να περάσεις ρυθμίσεις, χρησιμοποίησε κάποιο πρόγραμμα τύπου Auto hide ip

Που τον βρήκες αυτόν τον proxy τιτανοτεράστιε?!? Ψάχνω καιρό να βρω έναν αμερικάνικο proxy αλλα δεν...

Δημοσ.

ναι το ειδα αυτο που λες αλλα επειδη διαβασα στο link που παρεθεσα παραπανω οτι πριν λιγο καιρο το free αντι για 1GB το μηνα ηταν 10 GB, υποθετω οτι θα μπορουν να κανουν μια αντιστοιχη προσφορα. Εκει μιλαγε βεβαια και για τα σημερινα προνομια του premium που ειναι 10 GB/το μηνα και αφηνε να εννοηθει οτι με το διαφημιστικο θα εχεις αντιστοιχα προνομια. Τεσπα, σε ενα μηνα θα μου λυθει η απορια αν και φαινεται φυιολογικο αυτο που λες αλλα απο την αλλη οχι και παρολογο να ειναι τον μηνα με βαση το παρελθον.

Δημοσ.

μια χαρά :)

και έψαχνα vpn για το αδερφάκι που θα λιώσει κάνα τρίμηνο κίνα για να βλέπει κάνα youtube και κάνα blog.

μέχρι και vpn server 2003 είχα αρχίσει να στήνω

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ευχαριστώ isay για την ενημέρωση!

Το τελείως κουφό ήταν με το που μπήκα στο site, με βρήκε ήδη ενεργό χρήστη!

Είχα κάνει λογαριασμό και ούτε που το θυμόμουν. :-D

Απλά έβαλα τον κωδικό και τσουπ... από BASIC έγινα PREMIUM! :shock:

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ευχαριστουμε για την ενημερωση isay , μια ερωτηση παιδια οσο αναφορα το cyberghost. Μονο με το δικο του λογισμικο γινεται η συνδεση; Ρωταω για αυτους που εχουν Linux ή για καποιους που εχουν Windows αλλα δεν θελουν να εγκαταστησουν το software που προτεινει το site.

Δημοσ.

... Μονο με το δικο του λογισμικο γινεται η συνδεση; Ρωταω για αυτους που εχουν Linux ή για καποιους που εχουν Windows αλλα δεν θελουν να εγκαταστησουν το software που προτεινει το site.

Όπως αναφέρει στο site τους, υποστηρίζουν μόνο windows.

Αν τώρα θες να προσπαθήσεις, δοκίμασε να βρεις τα αρχεία .reg .crt, και (με κάποιο sniffer) τη διεύθυνση του server. Ίσως με άλλο πρόγραμμα (σε linux ή mac) να κάνεις τη δουλειά σου. Δεν έχω κάτι δοκιμασμένο

Όσον αφορά τα windows, μην φοβάσαι τον client. Άμα τον κατεβάσεις απο την επίσημη ιστοσελίδα, μην ανησυχείς. Σε κάποια γνωστά warezaδικα κυκλοφορεί ο windows client φορτωμένος με ιους... οπότε μόνο απο την επίσημη σελίδα.

(να σκεφτείς οτι υπάρχουν χαϊβάνια που κατεβάζουν την εφαρμογή απο το warezαδικο και οχι απο την επίσημη σελίδα)

Δημοσ.

Το ίδιο και σε εμένα αλλά έφτιαξε. Όταν το άνοιγα έμενε μονιμα στο "Please wait a moment. Trying to connect to server".

Επίσης όταν κάνω hybernate τον υπολογιστή (ενώ έχω ήδη κλείσει τη VPN σύνδεση) ο υπολογιστής επανέρχεται και δεν συνδέεται με τίποτα στο ασύρματο δίκτυο. Λύνεται και αυτό με το "Diagnose and repair" στα ασύρματα δίκτυα που ενεργοποιεί και πάλι το WiFi του υπολογιστή.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...