amgamer Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 συγγενικο μου προσωπο εχει αναγκη απο αιμα και αιμοπεταλια λογω λευχαιμιας. οποιος μπορει να δωσει θα το εκτιμουσα παρα πολυ. Κωνσταντινος Παπαδοπουλος του Νικολαου.. νοσοκομειο 251 ΓΝΑ ευχαριστω.
horsepower Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Θα βοηθούσε να πεις και τι αίμα χρειάζεται... Από ότι θυμάμαι δεν έχει σημασία η ομάδα αίματος. Σου κάνουν κάτι εξετάσεις και αν έχεις πάνω από ορισμένο αριθμό αιμοπεταλίων μπορείς να δώσεις. Ουσιαστικά σου παίρνουν ένα λίτρο αίμα και ταυτόχρονα στο επιστρέφουν "κλέβοντας" τα αιμοπετάλια σου. Περαστικά φίλε μου στο δικό σου.
Haldol Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Ο συντάκτης λέει ότι «έχει ανάγκη απο αίμα και αιμοπετάλια». Όχι μόνο αιμοπετάλια.
horsepower Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Ο συντάκτης λέει ότι «έχει ανάγκη απο αίμα και αιμοπετάλια». Όχι μόνο αιμοπετάλια. ναι δεν το είδα.....
amgamer Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 ναι δεν το είδα..... αν καποιος μπορει και δωσει να αφησει και ονομα και τηλεφωνο μου ειπαν. δεν εχει σημασια τι αιμα,απλα δινεις ,γιατι το αιμα δεν πληρωνεται,απλα το αναπληρωνουν εχω ακουσει.δηλαδη δινω μια μπουκαλα παιρνω μια στην ομαδα αιματος μου κατι τετοιο. ευχαριστω
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Για τα αιμοπεταλια νομιζω εχει σημασια η ομαδα αιματος γιατι δεν αποθηκευοντε οσο το αιμα.
amgamer Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 ευχαριστω για την αναρτηση και οποιον/α εδωσε αιμα.. παρακαλω να διαγραφτει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.