manoszog Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 καλημέρα! έχω δυο pc που στο ένα έχω την έκδοση ubuntu 9.04 και στο άλλο έχω την 9,10 τα 10,04 που δοκίμασα πολύ ωραία και λειτουργικά, αλλά με πολύ λιγότερες επιλογές στον compiz manager. Γενικά ο compiz manager των 9,04 έχει τις περισσότερες επιλογές από κάθε άλλη πιο καινούρια διανομή! Κάνω εγώ κάτι λάθος κατα την εγκατάστασή του ή έχουν αρχίσει να τα παρατάνε λιγο στο θέμα effect??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bandura Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Καλημερα, εχεις περασει ολα τα plugins? (Main, Extra, και Unsupported) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 ανοίξε το synaptic και πέρνα το πακέτο compiz-fusion-plugins-extra για περισσότερα extra effect καθώς θα εγκαταστήσεις και το πακέτο compiz-fusion-plugins-unsupported Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.