Προς το περιεχόμενο

srt files

dsofos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Άλλαξα σκληρό στο laptop μου και η Toshiba μου ξαναπερασε τα Windows Vista. Όμως μου παρουσιάζεται το εξης πρόβλημα: Είχα πολλές ταινίες με ενσωματωμένους υπότιτλους srt που έπαιζαν κανονικα. Τώρα όμως το srt file μου το δείχνει το σηματακι του ασπρο (σαν τα αρχεια που δεν αναγνωρίζονται) και δεν μου το διαβάζει. Μήπως ξέρετε γιατί γίνεται αυτό? Εντωμεταξύ όμως όταν το παίζω με VLC ή Media player τα βγάζει αλαμπουρνέζικα και πάω στις επιλογές για να αλλάξω τους υπότιτλους και να κάνω Unicode Greek ή κατι σε Greek τελος πάντων και δεν υπάρχει αυττή η επιλογή. Μήπως φταίει ότι δεν αναγνωρίζει τα srt?

Δημοσ.

Απλά κάνε δεξί κλίκ σε ένα .srt άνοιγμα με και διάλεξε όποιο πρόγραμμα θες(Notepad),το αν θα έχει ρυθμίσεις το πρόγραμμα δεν εξαρτάτε από το αν αναγνωρίζει το σύστημα τα αρχεία η όχι.

Αγγλικά vista σου περάσανε;

Δημοσ.

ΝαιΑγγλικα Vista... Τον είχα αγοράσει από Αμερική με original Windows. Με το ότι μου δείχνει άσπρο το σηματάκι σαν να μην το αναγνωρίζει?

Δημοσ.
Με το ότι μου δείχνει άσπρο το σηματάκι σαν να μην το αναγνωρίζει?

Απλά κάνε δεξί κλίκ σε ένα .srt άνοιγμα με και διάλεξε όποιο πρόγραμμα θες(Notepad)

ΝαιΑγγλικα Vista... Τον είχα αγοράσει από Αμερική με original Windows.

Πάνε control panel -> Regional and Language Options -> Advanced -> Language for non-Unicode programs και επέλεξε greek.

Δημοσ.

Δεν χρειάζονται codecs. Βάλε ή το vlc ή το mpc-hc ή το kmplayer και θα βλέπεις άνετα ταινίες χωρίς να επιβαρύνεις το σύστημα με codecs.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...