filip123go Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 χαχαχα ναι να σου πω την αληθεια δεν την ειχα καταλαβει... Τι σε μπέρδεψε..? Το όνομα ή η φωτογραφία..? :mrgreen:
akis_94 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Ακριβώς ήθελα να μου πεις. Για δες εικόνα και πες. Επίσης τι ακριβώς μήνυμα σου βγάζει; Δεν αρχίζει καν η εγκατάσταση ή κολλάει κάπου; αυτω το μεγεθος εχει και μενα...
karmen1983 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 κοιτα παει να κανει αποσυμπιεση κατι αρχεια μου ξεκιναει ενα προγραμμα... παταω γλωσσα εγκαταστασης.. το επιλεγω... παει γεμιζει η μπαρα εγκαταστασης σε 3 δευτερολεπτα και μετα μου λεει βγαζει ενα κοιμενακι και λεει "setup is unable to detect a sopported product on tour system pleace ensure that your product is properly installent before running this setup program setup will exit." αυτω .... :/ Βασικά δεν το προχώρησα μέχρι τέλους το setup. Απλά είδα ότι έτρεχε. To μήνυμα αναφέρει ότι έπρεπε να έχει εγκατασταθεί το προϊόν για να τρέξει. cd δεν είχε; Δεν ξέρω τι να σου πω ειλικρινά.
akis_94 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Τι σε μπέρδεψε..? Το όνομα ή η φωτογραφία..? :mrgreen: βασικα το ονομα με το που το ειδα λεω αντρας θα ειναι και ελεγα και κολιτε...χαχαχαχαχα
karmen1983 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Σε λίγο η Karmen θα αρχίσει να δέρνει όσους δεν καταλαβαίνουν ότι είναι κοπέλα :P χαχαχα ναι να σου πω την αληθεια δεν την ειχα καταλαβει... Υπάρχει θέμα με τον φιλαράκο karmen αλλά που θα πάει θα το λύσω
akis_94 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 η καρτα ειχε αλλα για χπ τωρα βγηκε για τα βιστα αλλα κοιτα τρεξε ολο το προγραμμα και αμα σου τρεξει καλως... αν και δεν νομιζο αν εχεις τα 7 και αμα σου κανει το κανεις απεγκατασταση.. μετα
filip123go Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 βασικα το ονομα με το που το ειδα λεω αντρας θα ειναι και ελεγα και κολιτε...χαχαχαχαχα Karmen: ένα κλασικό ελληνικό ανδρικό όνομα... Πως λέμε Γιάννης...
akis_94 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Karmen: ένα κλασικό ελληνικό ανδρικό όνομα... Πως λέμε Γιάννης... ε καπως ετσι γιατι την εχουν πει κιαλοι ετσι?
karmen1983 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 η καρτα ειχε αλλα για χπ τωρα βγηκε για τα βιστα αλλα κοιτα τρεξε ολο το προγραμμα και αμα σου τρεξει καλως... αν και δεν νομιζο αν εχεις τα 7 και αμα σου κανει το κανεις απεγκατασταση.. μετα Να το τρέξω δε διαφωνώ αλλά το μήνυμα είναι ξεκάθαρο. Λέει ότι δεν έχει εγκατασταθεί η συσκευή. Αναρωτιέμαι μην είναι κανένα firmware γιατί αναφέρει Applications / Drivers / Firmware Karmen: ένα κλασικό ελληνικό ανδρικό όνομα... Πως λέμε Γιάννης... Αυτό ακριβώς ε καπως ετσι γιατι την εχουν πει κιαλοι ετσι? Ένα θα σου πω η μόνιμη απάντησή μου τελευταία είναι αυτή
akis_94 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Να το τρέξω δε διαφωνώ αλλά το μήνυμα είναι ξεκάθαρο. Λέει ότι δεν έχει εγκατασταθεί η συσκευή. Αναρωτιέμαι μην είναι κανένα firmware γιατί αναφέρει Applications / Drivers / Firmware Αυτό ακριβώς Ένα θα σου πω η μόνιμη απάντησή μου τελευταία είναι αυτή χαχαχαχαχα
karmen1983 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 update: ναι βγάζει το ίδιο μήνυμα αν προχωρήσει Παραιτούμαι και πάω για ταινία
filip123go Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 ε καπως ετσι γιατι την εχουν πει κιαλοι ετσι? Το μισό forum :P ..! ... Άντε, να γίνω και εγώ λίγο χρήσιμος (πολύ τρολαρα ) Λοιπόν, κατεβάζει το driverMax, κάνεις εγγραφή (είναι δωρεάν) και κατεβάζεις μέσα απ το ίδιο το πρόγραμμα τον driver (μπορείς να κατεβάσεις 3 τζάμπα την ημέρα)..! edit: Ποια ταινία θα δεις...?
akis_94 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 ρε παιδια το εκανε τελικα την εγκατασταση.. ρε συ για studio την εχω.. να σας πω οταν κανω την εγκατασταση ολα ετοιμα πανω συνδεμενα για να παρει κατευθειαν ηχο απο την καρτα πρεπει να κανω καπια ρυθμιση θα δουλευω cubase 5
filip123go Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 ρε παιδια το εκανε τελικα την εγκατασταση.. Άβυσσος η ψυχή του pc....! Λογικά θα πρέπει να επιλέξεις την κάρτα μέσα απ το cubase και θα είσαι οκ...
akis_94 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 μαλιστα για να δουμε ευχαρισω παντος τωρα φτιαχνω της αυγοθικες κοιτα μαγκια που σκεφτηκα μεσα στυς τρυπουλες της αυγοθικης θα βαλω βαμβακη "δοκιμη" θα κοβει τον ηχο :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.