akis_94 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 πρωτα χαιρετω... το θεμα μου ειναι οτι εχω την καρτουλα ηχογραφισης την emu 0404 usb ειναι αυτη εδω κοιταχτε και πειτε μου λοιπον για αυτην την καρτα ειναι λιγο παλιο και driver που εχουν βγει εινα για xp και vista-32 h 64 bit λοιπον 8ελω να μου πειτε γιατι πηγα στον νακα και μου ειπε οτι οι driver για τα 7 32 bit θα βγουν εχετε ακουσει κατι οτι θα βγουν αν ειναι σιγουρο και οτι αμα ειναι ετσι να περιμενω γιατι ελεγα να κανω φορματ και εχω πολλα πραγματα και δεν εχω που να τα παω.... ευχαριστω εκτον προτερον...:rolleyes:
karmen1983 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Αν δεν την βρουν τα 7 μπορείς να περάσεις τους drivers των vista. Στη θέση σου θα έπαιρνα ένα back up με Acronis το δίσκο (για παν ενδεχόμενο) θα περνούσα τα 7 και αν δεν έβγαζα άκρη, θα επανέφερα το back up από το acronis.
akis_94 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 σωστος ετσι μου ειπαν να να βαλω τα vista και αμα δουλεψουν θα το προσπαθησω...
karmen1983 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 σωστος ετσι μου ειπαν να να βαλω τα vista και αμα δουλεψουν θα το προσπαθησω... Άμα το κάνεις σωστή, θα σε εκτιμήσω περισσότερο
akis_94 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 πηγα να το δοκιμασω αλλα μου το πεταξε σε σφαλμα!! δειξε μου εναν συνδεσμο να κανω κατεβασμα τους driver για τα βιστα.. ΄)
karmen1983 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 πηγα να το δοκιμασω αλλα μου το πεταξε σε σφαλμα!! δειξε μου εναν συνδεσμο να κανω κατεβασμα τους driver για τα βιστα.. ΄) Από που πήγες να κατεβάσεις; Για δώσε λινκ
akis_94 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 απο εδω το πρωτο που διχνει μπες ριξε μια ματια κολητε...
karmen1983 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 απο εδω το πρωτο που διχνει μπες ριξε μια ματια κολητε... Βρε φιλαράκο γιατί με λες "κολλητε" και "σωστός"; Για κοίτα καλύτερα γιατί θα αφήσω την υποστήριξη. Λεπόν και εγώ εκεί είμαι αλλά δεν μου βγάζει error. Μια χαρά κατεβαίνει το αρχείο.
akis_94 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 οπ συγνωμη... δεν το προσεξα σορρυ ειλικρηνα... κουκλιτσα μ.... ναι κατεβενει μολις πας να το κανεις σετυπ λεω )
karmen1983 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 οπ συγνωμη... δεν το προσεξα σορρυ ειλικρηνα... κουκλιτσα μ.... ναι κατεβενει μολις πας να το κανεις σετυπ λεω ) Άντε να πάω να το τρέξω και εγώ να δω, μια και σε συμπάθησα edit: Μια χαρά τρέχει. Πόσο είναι το μέγεθος του αρχείου που κατέβασες;
akis_94 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 69,8 mb.. τι να πω ... τεσπα χαιρομαι που με συμπαθησες...
karmen1983 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Ακριβώς ήθελα να μου πεις. Για δες εικόνα και πες. Επίσης τι ακριβώς μήνυμα σου βγάζει; Δεν αρχίζει καν η εγκατάσταση ή κολλάει κάπου;
akis_94 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 κοιτα παει να κανει αποσυμπιεση κατι αρχεια μου ξεκιναει ενα προγραμμα... παταω γλωσσα εγκαταστασης.. το επιλεγω... παει γεμιζει η μπαρα εγκαταστασης σε 3 δευτερολεπτα και μετα μου λεει βγαζει ενα κοιμενακι και λεει "setup is unable to detect a sopported product on tour system pleace ensure that your product is properly installent before running this setup program setup will exit." αυτω .... :/
filip123go Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Βρε φιλαράκο γιατί με λες "κολλητε" και "σωστός"; Για κοίτα καλύτερα γιατί θα αφήσω την υποστήριξη. Σε λίγο η Karmen θα αρχίσει να δέρνει όσους δεν καταλαβαίνουν ότι είναι κοπέλα :P
akis_94 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 χαχαχα ναι να σου πω την αληθεια δεν την ειχα καταλαβει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.