Gallahad23 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Θέλω να πω ένα μεγάλο συγγνώμη αν το έχω βάλει σε άκυρο topic.αν μπορεί ένας διαχειρηστης να το μεταφέρει παρακαλώ πολύ.. Λοιπόν..είχω βάλει μια αγγελία για ενα iPhone σε ένα site δημοπρασιών(θα το έβαζαν και εδώ αλλά δεν μπορώ να δημιουργήσω αλλη ) Και μου ερχετε ένα mail από έναν που ενδιαφέρεται για την αγορά.μου είπε ότι είναι από ηνωμενο βασίλειο και οτι το θέλει για τον γιο του που σπουδάζει Νιγιρια. Εμένα αυτό κάπως μου φάνηκε επειδή,ναι μεν μου έστειλε την διεύθυνση και τα πάντα, αλλά μου ζητάει και πλήρης πληροφορίες για τον τραπεζικό μου λογαριασμό. Εγώ είμαι ανενδοτος σε αυτά( να μοιραζομαι πληροφορίες λογαριασμών) γι αυτό και του είπα να τα στείλει με paypal. Εσάς τι σας μυριζεται;; Απάτη ή κανονική αγορά; Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
macabre_sunsets Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 ΑΠΑΤΗ με κεφαλαία και έντονα γράμματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gallahad23 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δηλαδή και να μου στείλει τα λεφτά μέσω paypal να μην δεχτώ; Τι να κάνω; Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mika Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 με τιποτα. θα στα φαει και μεσω παυπαλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheik Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Γνωστη η απατη με την Νιγηρια. Google κι αγιος ο θεος, θα βρεις απειρους που την πατησαν με τη συγκεκριμενη απατη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δώστου IBAN, πες του να κάνει κατάθεση 50% του ποσού, του το στέλνεις * και σου βάζει τα υπόλοιπα. * Του στέλνεις τούβλο, αποξηραμένη παχιά από κάνα πρόβατο, κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gbras Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Συμφωνω με τον Haldol αυτο κανε...αφου εχεις παρει λεφτα. Βεβαια μην ανησυχεις δε θα παρεις τιποτα. Α και με το paypal την ειχαπατησει εγω ετσι. Με ειχε πληρωσει κανονικα για ενα κινητο που ειχα στειλει και μετα απο ενα μηνα μου εστειλαν μηνυμα απο την paypal οτι η καρτα που χρησιμοποιηθηκε για την πληρωμη ηταν κλεμενη και πρεπει να τους επιστρεψω το ποσο. Καλα τα @@@@ μου πηραν αλλα με ειχαν πρηξει με απειλες για καποιο καιρο.Οπως και να εχει παντως ειναι απατη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 κλασσική απάτη τον τελευταίο καιρό. απ' όλη την υφήλιο έχουν γνωστούς που δουλεύουν/σπουδάζουν στη νιγηρία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Σκέψου τώρα να είσαι τίμιος Νιγηριανός και να θες να κάνεις συναλλαγή μέσω ίντερνετ. Κανείς δε θα σε πιστεύει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Σκέψου τώρα να είσαι τίμιος Νιγηριανός Τι είναι αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Παίζουν φοιτητές Νιγηρία βασικά; Τι σπουδάζουν; ΑΓΓΛΟΣ ΣΤΗ ΝΙΓΗΡΙΑ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gallahad23 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Αν και αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι μου ειπε οτι ειναι απο Ην.Βασιλειο και σπουδαζει ο γιος του σε κολλεγιο στην Νηγηρια..Σας κανω copy-paste τον διαλογο να τον δειτε. Hello seller, Thanks for the Mail, Am Very Happy to hear From you so Fast that you Want to sell your item for me. I will Like you to go and Calculate the Total cost of the item together with the shipping To my son Address Through (Ups Shipping courier 2-3 Days Delivery) for his Programmed in College and Don't Forget also to Provide me your Full Bank Information Below for the Payment to be Made to your Bank Account.. Here is the Information Needed for the Payment Account Name: Account Number: Bank Name: Bank Address: Swift Code/Bank Code: Here is my son Shipping address: Name: Segun Mikel Address:22 Abiola Adekunle street Mokola City:Ibadan State:Oyo State Zipcode:23402 Country:Nigeria Telephone Number:08086801146 Awaiting to For your Fastest Reply On 3/4/11, name-deleted <***@hotmail.com> wrote: > I don't understand what you mean.the only thing that I understood is that > you are interesting in of buying the item u sell. > The cost is 145euros.tell me if you want to buy and send me your address. > > Best regards > Alexander > >> Date: Fri, 4 Mar 2011 06:26:09 +0200 >> From: [email protected] >> To: ***@hotmail.com >> Subject: Iphone 2g 16gb >> >> Γεια σας Πωλητή, >> Am Miley Cyrus από το Ηνωμένο Βασίλειο με >> ενδιαφέρει >> αγοράζουν το σημείο και εγώ σας θέλω >> μπορείτε να μου πείτε το κόστος του στοιχείου και >> εγώ θα >> ήθελα να γυρίσω για να μου >> Email: ([email protected]).... π.μ. >> σας περιμένει . >> >> Η αγγελία εμφανίζεται στο http://www.ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ.gr/vi/10409010.htm >> --------------------------------------------------------------------- >> >> Αυτό το e-mail εστάλη από μία web φόρμα στον ιστοτόπο >> www.aggeliopolis.gr όσον αφορά την αγγελία "Iphone 2g 16gb". >> >> Το πρόσωπο που επικοινώνησε μαζί σου δεν γνωρίζει την ηλεκτρονική σου >> διεύθυνση πριν απαντήσεις σε αυτό το e-mail. Πρόσεξε ότι δεν γνωρίζουμε >> αν το e-mail ([email protected]) του αποστολέα είναι έγκυρο ή όχι. >> αλλα παιδια σας ευχαριστω παρα πολυ που μου απαντησατε γρηγορα γιατι να σας πω την αληθεια το σκεφτηκανα του δωσω το name στο paypal και ναμου τα στειλει...αλλα παλι καλα που μου ειπατε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Έλα ρε, έχει η Miley Cyrus τόσο μεγάλο γιο; Μπράβο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Απατη.. Μην σπαταλησεις τον χρονο σου με αυτους. Γενικα μην σπαταλειτε τον χρονο σας με απατεωνες,απλως πειτε τους πως αυτο που πανε να κανουν δεν πιανει σε εσας.. Ισως καποια μερα θα σταματησουν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 ΑΠΑΤΗ .... Μη το σκεφτεσαι καν .... Ακου τα παιδια εδω γιατι θα χασεις το iphone σου τσαμπα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.