Προς το περιεχόμενο

πως εμφανιζω μια εικονα flash σαν υπογραφη σε ενα site..??

ALXIOA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον παιδια ..εχω κολλησει..!!κ θελω να βαλω σαν υπογραφη απο κατω σε site -vbulletin..αλλα δεν μου το εμφανιζει..!!

βρηκα μια σελιδα με καποια ετοιμες εικονες flash..πιστευω πολλοι θα τις ξερετε..!!

π.χ οπως αυτη εδω..

http://www.superpimper.com/generators/LED_Scroller/index.asp

κανω copy paste τον κωδικα που μου εμφανιζετε απο κατω..ολοκληρο αλλα οταν παταω αποθηκευση δεν μοθ ανοιγει την εικονα..μου εμφανιζει μονο των κωδικα σαν γραμματα..!!

τι μπορει να φταει ..??η την δεν κανω σωστα..??

Δημοσ.

και γιατί δε ρωτάς απευθείας στο συγκεκριμένο forum; Μπορεί να έχουν περιοσρισμούς που να μην επιτρέπουν τέτοιες υπογραφές

Δημοσ.

Όπου τσάμπα και παγίδα εκτός άμα δεν είναι παγίδα αλλά πρέπει να πληρώσεις κάτι ή κάτι με το vbuletin φταίει... (νέα έχουμε)

Δημοσ.

ALXIOA, το generator site που αναφέρεις σου δίνει ένα HTML snippet (απόσπασμα δηλαδή) με το οποίο γίνεται embed το Flash animation που παράγεται. Όμως στα περισσότερα fora για λόγους ασφαλείας, το HTML parsing τόσο σε μηνύματα όσο και σε υπογραφές είναι απενεργοποιημένο και ο μόνος τρόπος να δημοσιευτεί εκεί «πλούσιο» περιεχόμενο είναι με ελεγχόμενο τρόπο, δηλαδή με τα forum tags/bbcodes που παρέχει ήδη το εκάστοτε forum. Π.χ. για ένα αρχείο εικόνας, με το bbcode:

>[img=url εικόνας]

κλπ. Τέτοια HTML snippets συνήθως επιτρέπονται αλλού, σε blogs π.χ., αλλά η συνήθης πρακτική σε fora είναι να «κόβονται»...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...